Yetersizliklerini, telefonun hatalarını ortaya koymak farklı şeyler, telefonu kötüleyip başka markaları yüceltmek farklı şeyler. Fanatikliği resmen sen yapıyorsun N8'i kötülüyorsun sürekli. Diğer 2 modeli iste resmen gözünde yüzeltmişsin, mesajlarında da yüceltiyorsun. Daha çıkmamış modellerle ilgili nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun anlamıyorum açıkçası, N8'in sorunları var ancak onların sorunları olmayacağı ne malum? Bu kadar koyu bir şekilde kötüleme N8'i. Zaten kötü yönlerine kimsenin itiraz ettiği yok, hatalarını, sorunlarını biliyoruz. Sis dediğin olay 100 fotoğrafta bir karşılaştığım ekranın hafiften parlaması tarzı bir durum. Dediğin gibi sis olayını yaşadığın zaman da sil birdaha çek arkadaşım çok mu zor? Profesyonel fotoğrafçı mıyız? profesyonel mankenleri mi çekiyoruz ki bir daha çekemeyelim, itibarımız mı zedelenecek? Ufak bir hata yüzünden en iyi kameraya sahip N8'in fotoğraf yeteneklerini çöpe atmak ne kadar doğru sence? Videoda sis yok ayrıca, hiç karşılaşmadım, karşılaşan da yok, biraz dikkat et iddialarına. Parlama olayı da sadece belli bir açıda gerçekleşiyor, elini koy kameranın üstüne veya birdaha çek. Birşey kaybetmezsin. bunlar kusurdur. bunları reddetmiyorum ben. N8'in merceğinin kötü olduğunu iddia ettiğini söylemedim ben. Merak etme gayet iyi bir şekilde okuyup anlayıp yazıyorum. Benim dediğim şey, N8'in kamerası daha iyi diyememişsin orada. Neden diyemedin? Fanatikliğinden. 3d çekimde LG daha iyidir demişsin ama normal çekimde N8 daha iyidir diyememişsin. 12mp carl zeiss optikli en büyük sensöre ve xenon flasha sahip bir kamera, 5mp, merceğinin ne olduğu belirsiz, led flashlı ve küçük bir sensöre sahip bir kameradan tabiki daha iyidir. al bak veriler burda karşılaştır, N8'in daha iyi olduğu aşikar. Hala inanmıyorsan çıkınca resim örneklerinden karşılaştırırsın. Ancak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum diyorsan, aradaki farkı görmen ve N8'in iyi olduğunu söylemen lazım. Tartışma çıkarmaya yöneliyorsun resmen, farklı kutuplarda bulunan tartışmacılar değiliz seninle, bunu da unutma.
Kameradaki sorunlardan bahsetmedim kameranın artı yönlerinden bahsettim çünkü sorunlardan bahsetmeme gerek yok sen ve diğer arkadaşlar bahsetmişsiniz sorunlardan, yazılan belirtilen birşeyi ikinciye yazmanın manası yok. Yazmamış olmam sorunları kabul etmediğim manasına gelmez.
Sadece kamera kısmına cevap veriyorum çünkü arkadaş başlıkta kamerayla ilgili şeyler sormuş.
Sadece kamera kısmına cevap veriyorum çünkü yazılarında en eksik bulduğum bölüm kamera bölümü.
Sadece kamera kısmına cevap veriyorum çünkü zaten yazdığın diğer şeyleri, eksik yönleri, sorunları ben de biliyorum ve telefonun bu yönlerden eksik olduğunu kabul ediyorum. Yani senin yazılarının diğer bölümlerine ram işlemci gibi, telefonun sorunları gibi bölümlere ben de katılıyorum. Kamera kısmına katılmadığım için sadece o konuda yazdım.
Umarım açıklayıcı olmuştur.