N8 ekrandaki parmak izleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 ekrandaki parmak izleri
arkadaşlar telefonu hep ekran koruyucu jelatin ile kullanıyordum.ancak jelatinin çizilmesi ve telefonun ekranının çizilmemesine dayanarak söktüm.ancak ekran üzerinde aşırı derecede parmak izleri kalıo sürekli temizliyorum ama artık bıktım her kullanım sonrasında aşırı derecede parmak lekeleri kalıo bu okadar hoş olmayan bi görüntüki toplulukta çıkarmaya utanıyorum telefonu lütfen biri yardımcı olsun bunun önüne nasıl geçebilirim ne yapmam lazım bi çözüm yolu önerirseniz çok sevinirim..

NOT:Ekran koruyucu kullanmak istemiyorum..:hmmm

berkayevs4

berkayevs4

Üye
parmak izi kalıyorsa elin kirli demektir :))
elini yıka ve iyice kurula :)

• Beğen
Tepkiler: kc_knckmk
Maximien

Maximien

Üye
ekran filmi kullanmaktan başka bir çözüm yok. ya da eline ince bir eldiven takacaksın :D Ama sana önerim ekran filmi kullan hem hiç blli bile olmaz film olduğu.

ByWorth

ByWorth

Üye
Antifreeze ile sil ekranı =))

selly1310

selly1310

Üye
ameliyat eldivenleri kullan.Hırzılarda kullanır parmak izi kalmasın diye.belki işine yarar

suat1111

suat1111

Üye
adam bişi sormuş cevaplara bak:kop::ehe:d:

muratcan1905

Üye
ekranı lcd beziyle sil işe yarıyor ben öyle yapıyorum
eli temiz tutmayla da pek ilgisi yok elin parlasada çare etmiyor
ama normal bir şey sonuçta dokunuyorsun mesela herhangi bir cismin üzerinden bile parmak izin alınabiliyor yani her yerde parmak izin kalıyor düşün artık sonuçta bu bir cam kalmasından doğal ne var ancak açık renk temalar kullan bence o zaman fazla görülmüyor ekran siyahken çok dikkat çekiyor. en kötü cebinde bir tane lcd bezi taşı bence zor değil

cabal21

cabal21

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum. Ve ayrıca parmak izleri aşırı fazla olunca ekranda yaklaşık 1 hafta silmediğinde telefon sapıtıyor. izleri dokunmuş gibi algılıyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
ben cihazımı parmak izlerimle seviyorum :kop::kop: arkadaşlar işin şakası tabiki bu ama yapmayın be bu kadarda kafaya takmayın.

WeiLSiDe

WeiLSiDe

Üye
Teknosada telefon silmek için bezler var 4.99 TL bi dene ...

evanescence

evanescence

Üye
gliserinli bir mendille hafifce sil (bildigimiz pril bulasik deterjani) sonra kuru bir mendille kopugu gider artik buharlasmaz ve parmak izini pek gostermez ama rahatsiz edici diyorsun ellerin cok yag uretiyorduk muhakkak krem falan surme sivilce miktarin da fazlaysa olay dermatolojik ekran filmine talim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt