lg optimus black ekranı parmak izini çok mu gösteriyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus black ekranı parmak izini çok mu gösteriyor?
lg optimus kullananlar ekran sanki çok aşırı parmak izini gösteriyor gibi böyle bi sıkıntı varmı yada telefonu kötü gösteriyormu almayı düşünüyorumda videolarda ışık ekrana değdiğinde parmak izleri gözüüyo ve hiç hoş değil diğer telefonlarda da böylemi örneğin samsung galaxy s i9000 de?

smoke6666

Üye
evet öyle,parmak izi cook gösteriyi.cook can sıkıcı bir durum benim için.optımus blackten önce samsung wave 2 vardı ondada aynı durum vardı. ama biraz daha azdi sanki

trecool

trecool

Üye
parmak izi bırakmayan ekran koruyuculur var mat olduğundan yansımada yapmıyo alırsın bi tane takarsın sorun hallolur hem teli şık gösteriyo özellikle iphone 4 te benim görüşüm bu

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
hm olmassa öyle yapacam artık tabi alırsam ama samsung galaxy s i9000 almayı düşünüyorum onda parmak izi göstermiyo sanki.ayrıca flash hariç her türlü samsung geçiyo gibi sizce

smoke6666

Üye
bende ikisi arasında kalmıştım.lg optımus black aldım.optımus görüntü olarak daha sık ince ve kibar ayrıca nova ekran cook parlak bi görüntü sergiliyor. galaxy nin gpu daha iyi diyorlar ben fazla anlamıyorum gpu, cpu işlerinden.su daha ayrı bi mesele hangi oyunu kurduysam sorunsuz bir sekilde oynadım.bide rom konusnda galaxy eski ve cook kullanıcıya sahip bir telefon oldugundan daha fazla rom mevcut forumlarda.sen iki telefonuda al eline incele en iyi bu sekilde karar verbilirisin.bide lg telefonlar için güncellemelri gec cıkıyoru diye forumlarda bir dünya söylenen insanlar var ben telefonu alalı 1 ay kadar oldu algım gün taktım bilgisayara güncelleme vardı yaptım.suanki kullandıgım versiyonda gayet güzEL beni rahatsız eden bir durum yok..

sercikan

Üye
    Konu Sahibi
evet en iyisi öyle olacak giiibi gidip canlı olarak incelemek en iyisi gibi ama teşekkürler.

Ocean258

Ocean258

Üye
parmak ızı bırakmayan ekran koruyucusu kullanıyorum ben hocam ole bı sıkıntım yok.. Zaten Nova display ekran oldugu ıcın affettiriyor kendısını tus kilidini kaldırdıktan sonraki netlik :)

technoshark

technoshark

Üye
Üstadım parmak izi göstermesi doğal birşeydir.. o kadarda çok değil, seninde elin benim gibi nemli ise doğal birşey.. bence sen kendine bir tane güderi al on numara (:

Ocean258

Ocean258

Üye
İnan optımus black için boyle bırseye gerek yok.. Kım demişse abartmıs hocam ya :) ben ekranına zarar gelmesın dıye kullanıyorum daha çok koruyucuyu.. Ekran kalitesi yada ekranla ilgili tum ayrıtılar hakkında Lg 1 numara bence.. Apple'a bıle ekran yapan bı marka.. ben cok memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt