Symbian^3 telefonunuzda 500-600mb boş hafıza!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 telefonunuzda 500-600mb boş hafıza!!!
SYMBİAN^3 TELEFONUNUZDA 500-600MB BOŞ HAFIZA!!!

evet söylediğim gibi 500-600mb boş hafıza açabiliyoruz bildiğiniz gibi e:cities klasörü 1gb a yakın dünya haritalarını içeren bir klasör ve sizde dünyayı çok sık gezen kişiler değilseniz benim gibi :D türkiye hariç gerisini temizliyelim :D öncelikle ovi suite e girip haritalar güncellemesini yapıyoruz ve sonra bizim haritaların güncel olup olmadığı kontrol ediliyor ve tabikide değil (eğer daha önce güncellemediyseniz)ondan sonra içindeki tüm haritaları siliyor ve karşınıza tüm haritaları çıkarıyor biz hepsini çarpı yapıyoruz yani iptal ediyoruz sadece 62mblık türkiye haritsı ve 4.3mblık ütkçe-kadın dosyası hariç telefonumuza otomatik oloarak yükleniyor bunlar ve toplamda 150mb lık bir dosya oluşuyor ve 500-600 mb hafıza açılmış oluyor:naughty:

• Beğen
Tepkiler: AYNA, emre2574 ve qrs

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
evet öyle zaten :) ama en güncel Türkiye haritası 72 mb :)

korayduruhan

korayduruhan

Üye
e zaten öyle yapıyoruz :)

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır dün telefondan baktım 63mb

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
bi iki yerde o dosyaları silsek ne olur diyenler olmuştu ben yapmışken haberdar edeyim dedim bilmeyenler olabilir

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
az önce oviden yükledim 62mb değil

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm ben bse anlamadm nasl yapiorz biraz dha acar misin ? + nereye grip haritayi gncelle diorz

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
ben bakıyorum o kadar ülke var ama sadece indir yazıyor. onların hiçbiri yüklü değil sanırım telefonda. yüklendi gibisinden birşey yazmıyor? yanlarında sadece indir çıkıyor. :s

qrs

qrs

Üye
ben bakıyorum o kadar ülke var ama sadece indir yazıyor. onların hiçbiri yüklü değil sanırım telefonda. yüklendi gibisinden birşey yazmıyor? yanlarında sadece indir çıkıyor. :s

ovi suite e girince haritalar bölümü var ordayken alttan cihazınıza tıklarsanız sizde olan haritaları görebilirsiniz... indirmek içinde üstte yazan bölgelerden birini sectiğinizde sağda ülke isimleri geliyor indirmek isteğinize tıkladığınızda sağda indir yazısı geliyor...

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
ovi suite e girince haritalar bölümü var ordayken alttan cihazınıza tıklarsanız sizde olan haritaları görebilirsiniz... indirmek içinde üstte yazan bölgelerden birini sectiğinizde sağda ülke isimleri geliyor indirmek isteğinize tıkladığınızda sağda indir yazısı geliyor...

baktım şimdi sağol, telefona tıkladım, harita çıkmadı hiç bende? sadece ses dosyaları var toplam 58 mb lık!!

almanca-ingilizce-frnszca sesler var :S neye yarıyor bunlar allah aşkına_?? yok kadın yok erkek :s gereksiz gibi geldi bana.

sileyim mi???

qrs

qrs

Üye
baktım şimdi sağol, telefona tıkladım, harita çıkmadı hiç bende? sadece ses dosyaları var toplam 58 mb lık!!

almanca-ingilizce-frnszca sesler var :S neye yarıyor bunlar allah aşkına_?? yok kadın yok erkek :s gereksiz gibi geldi bana.

sileyim mi???

kullanmıyorsanız silebilirsiniz boşuna yer kaplamaz :) bende de vardı birkaç tane sildim şimdi sadece türkiye haritası ve türkçe ses dosyası var :)

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
kullanmıyorsanız silebilirsiniz boşuna yer kaplamaz :) bende de vardı birkaç tane sildim şimdi sadece türkiye haritası ve türkçe ses dosyası var :)

hm.anladm.bende silmeyi duşunuyordum. Fakat bnde hç harita çkmadi orada sdce ses dosyları var. Bu normalmi yoksa bska bır yere mı bkmam lazm? :s

qrs

qrs

Üye
hm.anladm.bende silmeyi duşunuyordum. Fakat bnde hç harita çkmadi orada sdce ses dosyları var. Bu normalmi yoksa bska bır yere mı bkmam lazm? :s

ovi suite bağlıyken haritalar kısmına geldiğinizde sol yanda en üstte tümü yazıyor ona tıkladığınızda bütün haritaların listesi çıkacaktır..

blackbird48

blackbird48

Üye
saol

apobaba1234

apobaba1234

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduysam ne mutlu bana ben güncelledikten sonra istediklerini yükle demişti ben sadece türkiyeyi seçmiştim sizde tüm cities dosyasını silip ovi üzerinden tekrarr yükleyebilirsiniz bu şekilde olabilir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt