Symbian 3 --> Belle İçin Bütün uygulama ve klasör simgeleri değişimi (noss_bar)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ne sagdan soldan sitesi dostum ya ? o kadar iconu evdemi yapalm anlamadm yani ? sanki senin paylastıklarını evde senmi yaptn naptn bana bi söyle hele ?? ne besiktası ne kadıköyü ya :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne sagdan soldan sitesi dostum ya ? o kadar iconu evdemi yapalm anlamadm yani ? sanki senin paylastıklarını evde senmi yaptn naptn bana bi söyle hele ?? ne besiktası ne kadıköyü ya :D

bin tane kelime yazdım sen nasıl gittin icat kelimesine takıldın anlamıyorum neyin peşindesin :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum ben bseyn pesinde dglm de yani sen besiktası fln karıstrdn onu anlamadm ? :D iconları evde kendin yapyosan bunu bize öğreten bi konu acta barii daha faydalı olursun foruma dmi ama :) :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum ben bseyn pesinde dglm de yani sen besiktası fln karıstrdn onu anlamadm ? :D iconları evde kendin yapyosan bunu bize öğreten bi konu acta barii daha faydalı olursun foruma dmi ama :) :)

önce bilgisayarının power düğmesine basıyorsun masa üstü ve açılış müziğini duyana kadar elleme bilgisayarı masa üstü geldiğinde sağ alt köşede net bağlantın var mı bakıyorsun varsa tarayıcıını aç tavsiyem chremo dur sonra google önce photoshop cs5 yaz sonra indir kur kurulumu ayiretten uzun uzun anlatırım sonra şimdi inmesini bekle bende bi çay alıp gelicem rizeden ok

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:d: :d: cs5 de bilyo bnde 6 var sen cayını iç gel teamviewer'dan kurarm ben sana :D yalnz fişini takmayı unutma sakın :D ayrıca tarayıcı chremo dgl chrome :D ;) ha chremo'yu sen cs 5 de yaptysan daha dogrusu icat ettiysen orasını bilemem... :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d: :d: cs5 de bilyo bnde 6 var sen cayını iç gel teamviewer'dan kurarm ben sana :D yalnz fişini takmayı unutma sakın :D

Koçum benim beee yürü bee kim tutar seni allahına gurban heyttt bee havanı yesinler senin artist

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abicim tmm sen kazandn konularının devamını 4 gözle bekliycem iyi aksamlar diliyorum sana :) TUBİTAK'dan yaknda teklif gelir sana emin ol :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bn teklifi sundum onlara

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
böyle güzel bi konuyu kirletmeyelim kimse tartışmasın teşekkürler :)

adela

Üye
iconları değiştirip telefonu kapa aç yapıyorum..son yaptıklarım iconların hepsi aynı resim oluyor..anlayamadım..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iconları değiştirip telefonu kapa aç yapıyorum..son yaptıklarım iconların hepsi aynı resim oluyor..anlayamadım..

Klasör simgeleri dimi bende fark ettim uygulama ile ilgili düzeltebilir miyim bakarım

nadir_89

nadir_89

Üye
tartışmayın arkadaşlar bu forumda bir mucit varsa oda benim :D
yakında size güzel bir oyun geliyor simgeside güzel olacak tabi değiştirmenize gerek yok :)
konu anlatımı için teşekkür edeyim unutmadan simge olarak elimde binlerce simge var paylaşmak isterdim ama mobildeyim

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
covar

covar

Üye
:tşk:

coolguy21

Üye
Dostum güzel anlatım olmuş teşekkür ederim. Üç tane sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- Diyelim A temasını yükledim iconları tek tek değiştirdim. Sonra B temasına geçtiğimde değiştirdiğim iconlar kalacakmı yoksa B temasının iconları mı gelecek. Yada tekrar A temasına döndüğümde kendi seçtiğim iconlar otomatik geri gelecekmi.

2- Üst soru ile bağlantılı olarak. Diyelimki tek tek seçtiğim iconları bir süre sonra kaldırmak istesem yine tek tek mi yapacağım yoksa Programı falan silersem eskileri otomatik gelecekmi.

3- Telefonum Hacksiz ama sertifikam var sorunsuz yapabilirim degilmi.

hidayet02

hidayet02

Üye
:tşk: İkonlar Çok İşime Yaradı...

emreli01

emreli01

Üye
bendew resimler gözükmüyor hocam iki tarayıcıdada denedm resimler gözükmüyor :hmmm

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
:tşk: nossbar Diablo aynen :D

Üst Alt