JVKA1 güncellemesi hakkında (OKUYUNUZ)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
JVKA1 güncellemesi hakkında (OKUYUNUZ)
Arkadaşlar 4 tane teli kieste güncelledim. Şunu gördüm bikere multiloaderle flaslama yaptığımızda hiçbir yöntem teli orginal roma döndermiyor. Telefonun birini aydın hocamın multiloaderle orginal roma çevirme yöntemi ile dönderdim içindeki ana rom XXJF1 idi üzerine multiloaderle JVJK1 iyükledim produc kodunu değiştirdim ve kiesle JVKA1 güncelledim. Sonra telin birini Aydın hocamın verdiği XXJL2 nin üzerine multiloaderle JVKA1 i yükledim kies son sürüm die gördü ve telin biri orginal 1.0 idi onu kiesle güncelledim. Aradaki fark XXJL2 ile yüklediğim işlemde Social Hub aktifdi mesenger çalışıyodu ve kies en son sürüm uyarısını veriyordu. XXJF1 ile yaptığım orginal roma dönüş işlemi ve ardından kiesle güncellemeden sonra kies aynen son sürüm uyarısını verdi. Orginaliğine dokunulmamış teli güncelledim kiesten onda widgette garanti bankasının widgeti vardi ve kies son sürüm uayrısını verdi. Gördümki hepsindede aynı şekilde kies son sürüm diyor ve sorunsuz çalışıyor. Ama içindeki ana rom neyse onun özelliklerini taşıyor. ORginal güncellemede garantinin widgeti geldi diğerlerinde gelmedi . Bana XXJL2 güncelleyip kullanmak mantıklı geldi.

Kolay gelsin.

dla11

Üye
orjinal roma dönmek için kullandığınız xxjf1 dosyasının içindeki factory dosyasından kaynaklanıyor.anca sorun şöyle çözülür orjinal türkiye için cıkmıs olan 1.0 ın dosyalarını bulursanız sorun hallolur. onuda bulmak mümkün değil gibi.
jvjk1 ve jvka1 de factory dosyası olmadığı için garanti widget olmuyor çünkü xxjf1deki factory dosyası jvjk1 ve jvka1 e gectiğinizde jf1 deki dosya kalıyor.
ne yaparsanız yapın orjinale asla dönemezsiniz. ama türkiyeye cıkmıs olan orjinal 1.0 dosyaları olsaydı o zaman tam anlamıyla orjinale dönülürdü.
orjinal türkiye için cıkmış olan bada 1.0 bulsak herşey tam olacakta işte nerden bulacan.
yada xxjf1 deki factory dosyasını düzenlemek baska çözüm yok.

Kirchhoff

Kirchhoff

Üye
orjinal roma dönmek için kullandığınız xxjf1 dosyasının içindeki factory dosyasından kaynaklanıyor.anca sorun şöyle çözülür orjinal türkiye için cıkmıs olan 1.0 ın dosyalarını bulursanız sorun hallolur. onuda bulmak mümkün değil gibi.
jvjk1 ve jvka1 de factory dosyası olmadığı için garanti widget olmuyor çünkü xxjf1deki factory dosyası jvjk1 ve jvka1 e gectiğinizde jf1 deki dosya kalıyor.
ne yaparsanız yapın orjinale asla dönemezsiniz. ama türkiyeye cıkmıs olan orjinal 1.0 dosyaları olsaydı o zaman tam anlamıyla orjinale dönülürdü.
orjinal türkiye için cıkmış olan bada 1.0 bulsak herşey tam olacakta işte nerden bulacan.
yada xxjf1 deki factory dosyasını düzenlemek baska çözüm yok.

Bu yüzden dün ganstera dan elindeki orjinal JVKA1 i yayınlamasını rica ettim ama sanırım yoğunluğundan dolayı yayınlanmış birşey yok, bekliyorum. Hatta mümkünse JVJF1 i de yayınlayabilirse Türk kullanıcılarında elinde orjinal yazılımlar olur ve bir sorun olursa herkes gönül rahatlığıyla evinde ML ile güncelleme yapabilir.

dla11

Üye
Bu yüzden dün ganstera dan elindeki orjinal JVKA1 i yayınlamasını rica ettim ama sanırım yoğunluğundan dolayı yayınlanmış birşey yok, bekliyorum. Hatta mümkünse JVJF1 i de yayınlayabilirse Türk kullanıcılarında elinde orjinal yazılımlar olur ve bir sorun olursa herkes gönül rahatlığıyla evinde ML ile güncelleme yapabilir.
ben onunla msn de konustum söyle diyor jvka1ve jvjk1 de factory dosyası olmadığı için bada 1.0 ın factory dosyasını kullanıyor jvka1 ve jvjk1in içinde o dosya varmı dedim yok dedi nete versede bişey değişmez anca bada 1.0 orjinal factory dosyası lazım dedi yoksa olmayacağını söyledi.

--------------- Ekleme ---------------

aydın abi bulamazmı ki

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Bu mudur yani Garanti Widget ı da ne önemliymiş. Denemedim ama stune ile bile eklenebileceğini sanıyorum.

AppeX
Sys
Widget

altındadır widget lar.

Bu kadar kasmayın kendinizi, JVJE6 dan JVJK1 e geçen sürüm atlayan da da Garanti Widget ı olmaz.

Kolay Gelsin

tesadüf05

tesadüf05

Üye
    Konu Sahibi
Bu mudur yani Garanti Widget ı da ne önemliymiş. Denemedim ama stune ile bile eklenebileceğini sanıyorum.

AppeX
Sys
Widget

altındadır widget lar.

Bu kadar kasmayın kendinizi, JVJE6 dan JVJK1 e geçen sürüm atlayan da da Garanti Widget ı olmaz.

Kolay Gelsin

Yani hangi yöntem olursa olsun kiesin son sürüm uyarısı yeterlimi ??

umitafy

umitafy

Üye

AppeX
Sys
Widget

altındadır widget lar.

Kolay Gelsin
Aynen söylediğiniz yerde bulunuyor widgetler. Buradan bilgisayara stune ile indirdim ancak başka bir telefona nasıl yüklenebilir bu widget dosyası?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Aynen söylediğiniz yerde bulunuyor widgetler. Buradan bilgisayara stune ile indirdim ancak başka bir telefona nasıl yüklenebilir bu widget dosyası?
Denemedim ama Stune la olması lazım diyeceğim ama yazarken aklıma geldi stune ile klasör açamazsınız Psas lazım. Onu detaylı kullanmayı bende bilmiyorum.

Kolay Gelsin

umitafy

umitafy

Üye
Denemedim ama Stune la olması lazım diyeceğim ama yazarken aklıma geldi stune ile klasör açamazsınız Psas lazım. Onu detaylı kullanmayı bende bilmiyorum.

Kolay Gelsin
Anladim. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

fthtsdmr

fthtsdmr

Üye
Şimdi bizim cihazlar "garanti"siz mi kaldı?:D

0mnia

Üye
GooglePointer olayını ben şöyle halletmiştim.Stune ile User/Widget/WidgetDefault.ini

#DEFAULT_INFO
WidgetCount=5
#DEFAULT_WIDGET_2
FileName=DailyBriefing
Activation=1
Order=bottom
#DEFAULT_WIDGET_3
FileName=YahooFinance
Activation=1
Order=bottom
#DEFAULT_WIDGET_4
FileName=YahooSearch
Activation=1
Order=bottom
#DEFAULT_WIDGET_5
FileName=SNSWidget
Activation=1
Order=bottom
#DEFAULT_WIDGET_1
FileName=GooglePointer
Activation=1
Order=bottom

Ayrıca bende @tesadüf arkadaş gibi Aydın Hocanın yayınladığı TUR CSC li XXJL2 üstüne JVKA1 deyim. SosyalHub/Masanger ve ses kayıt özelliği aktif. Yanlız IM deki Palringo gitti ona üzüldüm.
Ayrıca telefondaki Yazılım Güncelleştirme/Güncelleştirmeleri kontrol et dediğimde Kullanılabilir Güncelleme yok diyor ki bu kısımda da bir gelişme var gibi. Diğer kısımlarda şimdilik bir sorun görmedim, batarya 1 gün gidiyordu ki yoğun kullanımda, şimdi 2. günü çıkaracak gibi.
Hayırlısı.

sberat

Üye
Garanti widgeti olan Romu geri nerden bulabıliriz yardımcı olurmusunuz beta 2.0 den ojjınal 12 doncem Garanti widgetli istiyorum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt