tesadüf05
Üye
JVKA1 güncellemesi hakkında (OKUYUNUZ)
Arkadaşlar 4 tane teli kieste güncelledim. Şunu gördüm bikere multiloaderle flaslama yaptığımızda hiçbir yöntem teli orginal roma döndermiyor. Telefonun birini aydın hocamın multiloaderle orginal roma çevirme yöntemi ile dönderdim içindeki ana rom XXJF1 idi üzerine multiloaderle JVJK1 iyükledim produc kodunu değiştirdim ve kiesle JVKA1 güncelledim. Sonra telin birini Aydın hocamın verdiği XXJL2 nin üzerine multiloaderle JVKA1 i yükledim kies son sürüm die gördü ve telin biri orginal 1.0 idi onu kiesle güncelledim. Aradaki fark XXJL2 ile yüklediğim işlemde Social Hub aktifdi mesenger çalışıyodu ve kies en son sürüm uyarısını veriyordu. XXJF1 ile yaptığım orginal roma dönüş işlemi ve ardından kiesle güncellemeden sonra kies aynen son sürüm uyarısını verdi. Orginaliğine dokunulmamış teli güncelledim kiesten onda widgette garanti bankasının widgeti vardi ve kies son sürüm uayrısını verdi. Gördümki hepsindede aynı şekilde kies son sürüm diyor ve sorunsuz çalışıyor. Ama içindeki ana rom neyse onun özelliklerini taşıyor. ORginal güncellemede garantinin widgeti geldi diğerlerinde gelmedi . Bana XXJL2 güncelleyip kullanmak mantıklı geldi.
Kolay gelsin.
Kolay gelsin.