Samsung & Nokia (Ödev konum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral6152

Üye
    Konu Sahibi
Samsung & Nokia (Ödev konum)
Arkadaşlar ben üniversite 3.sınıf öğrencisiyim.Hocamız sınıfta 2 kişiyi karşılıklı münazara yaptırıyor.Benim konum samsung,rakibimin konusu ise nokia...Samsungu öyle bir tanıtmam lazım ki nokianın açıklarını söylemeden karşı tarafın zararlı yönlerini söylemeden bu işin altından kalkmam lazım..Uzun Lafın kısası sizde samsung neden tercih edilmeli nokiaya göre ne eksikleri var ne fazlaları var..Bana lütfen yardımcı olunn..Ve işin kötüsü bu dersten sadece anlatan iki kişinin biri geçecek..Neler yapabilirim neler anlatabilirim..Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..:nono::nono::nono:

Starsley

Sana başarılar arkadaşım işin hiç kolay değil :D nokia olsaydı seninki daha iyi olurdu :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Samsungta olup da nokiada olmayan pek bişey görmedim ben bu zamana kadar o yüzden işin baya zor :) yeni çıkan galaxy serisinin özelliklerinden bi sunum oluşturabilirsin işlemciolarak donanımsal olarak özellikler çok iyi gibisinden filan :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Çok güzel bir ödev konusu özendim valla Nokia da olsa Samsung da olsa yazılcak çok şey var :)
Senin konun Samsung olduğuna göre: Paso işlemciden bahset, kameraya ve yazılım desteğine fazla değinme. Nokia daha 1 ghz işlemcilere geçiş yapamadı ama Samsung 1 gb yetmezmiş gibi Dual-Core işlemcilere geçiş yaptı. Samsung akıllı telefon pazarında her geçen gün gittikçe büyüyor. Nokia'nın pazar alanı ise gittikçe daralıyor. Amerika'da en çok tercih edilen Android işletim sistemini kullanmakta, dünyanın en iyi ekranı Super Amoled'ı kullanmakta olan telefonları var fakat Nokia'da henüz yok, farklı teknolojileri yaygınlaştıran tek marka, şuanda en iyi dokunmatik ekran olan kapasitif ekranı çıkaran ilk marka ayrıca 720p video kaydını telefonlara taşıyan ilk marka vb. şeklinde gider. Bir de Nokia'nın açıklarını söylemeden tartışma olmaz ki sen onun tezini çürütmeye çalışacaksın o da senin tezini çürütmeye çalışacak. "Kısacası ilklerin markası Samsung ve onu takip eden Nokia" diyerek tartışmayı bitirebilirsin.
İstedikten sonra Tridentin bile Nokia'ya ya da Samsung'a karşı artısı bulunur be bknz: Çoğu telefonunda Tv alıcı özelliği :kop:
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Siyah.

Siyah.

Üye
Samsungsan işin zor :ehe

kral6152

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel bir ödev konusu özendim valla Nokia da olsa Samsung da olsa yazılcak çok şey var :)
Senin konun Samsung olduğuna göre: Paso işlemciden bahset, kameraya ve yazılım desteğine fazla değinme. Nokia daha 1 ghz işlemcilere geçiş yapamadı ama Samsung 1 gb yetmezmiş gibi Dual-Core işlemcilere geçiş yaptı. Samsung akıllı telefon pazarında her geçen gün gittikçe büyüyor. Nokia'nın pazar alanı ise gittikçe daralıyor. Amerika'da en çok tercih edilen Android işletim sistemini kullanmakta, dünyanın en iyi ekranı Super Amoled'ı kullanmakta olan telefonları var fakat Nokia'da henüz yok, farklı teknolojileri yaygınlaştıran tek marka, şuanda en iyi dokunmatik ekran olan kapasitif ekranı çıkaran ilk marka ayrıca 720p video kaydını telefonlara taşıyan ilk marka vb. şeklinde gider. Bir de Nokia'nın açıklarını söylemeden tartışma olmaz ki sen onun tezini çürütmeye çalışacaksın o da senin tezini çürütmeye çalışacak. "Kısacası ilklerin markası Samsung ve onu takip eden Nokia" diyerek tartışmayı bitirebilirsin.
İstedikten sonra Tridentin bile Nokia'ya ya da Samsung'a karşı artısı bulunur be bknz: Çoğu telefonunda Tv alıcı özelliği :kop:
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam çok sağol..Teşekküer ederim..

Uruloki

Uruloki

Üye
adamda sana dicek ki peki nokialarda mobil piyasanın en iyi gpuları bulunuyor hani oyun oynama video işlemek fotoğfar çekme gibi özellikleri yerine getiren alet sen ne dicen

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nasıl samsunggnsan işin zor yaa hey allahım millete akıl fikir ver ya samsungun kamera kalitesesi daha iyi kullandığı ramler işlemcileri nokia daha rüyasında göremedi tüm bunlara samsungun dokunmatik üretiminde nokiadan daha başarılı olduğunu da ekleyelim. ayrıca androidi kullanan en büyük firmalardan nokia daha wm7 lerden bahsediyor ve şuda bi gerçek nokianın pazar alanı çok kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt