5230 Sms Ayarları Hakkında Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAMALIST

KAMALIST

Üye
    Konu Sahibi
5230 Sms Ayarları Hakkında Acil
Arkadaşlar 5230 modelli nokia tel im var daha önceden yeni sms geldiğinde gelen sms yukarıda görünüyor du hiç bir sorun yok tu şimdi tersine döndü gelen smsler en aşşada görünüyor bunu nasıl düzeltecez.
ayarlar Buna göre sırala diye buton vr orda yapıyorum o sadece o anlık oluyor sonra tekrar oda işlevini kaybediyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşlar 5230 modelli nokia tel im var daha önceden yeni sms geldiğinde gelen sms yukarıda görünüyor du hiç bir sorun yok tu şimdi tersine döndü gelen smsler en aşşada görünüyor bunu nasıl düzeltecez.
Ayarlar buna göre sırala diye buton vr orda yapıyorum o sadece o anlık oluyor sonra tekrar oda işlevini kaybediyor. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

arkadaşım bi kere bendede aynı sorun olmuştu ben telefonun dosyalarını hafıza kartına yedekleyip hafıza kartını ve sim kartı çıkartıp format atmıştım telefona birdaha bana öyle birşey olmadı telefona telefona format atmak için bütün dosyaları hafıza kartına yedekle sonra telefonu kapat ve hafıza kartı ile sim kartını çıkar ama dikkat et rehberdeki kişiler sim kartında olsun. Telefondan sim kartı ve hafıza kartını çıkardıktan sonra telefonun arama tuşuna(yeşil renkli),aramayı sonlandırma tuşuna(kırmızı renkli), yandaki kamera tuşuna ve telefonun üstündeki açma kapama tuşuna sırayla bas ama elini hiç kaldırma tuşlardan. Telefon açılacaktır. Sana tarih ve saati sorma ekranına gelene kadar parmaklarını tuşlardan kaldırma. Işte telefona format attın :d :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt