Vodafone 945 Alıcam Ama Sorularım Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fenercag

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Alıcam Ama Sorularım Var
Vodafone 945 almayı düşnüyorum fakat bazı sorularım var arkadaşlar.

1.Telefonu aldığımda orjinal bırakayımmı yoksa custom rom veya root işlemi yapayımmı? Yapılırsa nasıl yapılır detaylı açıklarmısınız.

2.Android 2.1 var android için yapılmış hd oyunlarının hepsini açabilirmi Örneğin modern combat,asphalt 5,real football vb..

3.Telefonun şuan 2.2 resmi güncellemesi yok bildiğim kadarıyla ve doğal olarak flash player da yok.2.1 e kendim flash player yükleyebilirmiyim? Yükleyebilirsem nasıl yüklerim veya 2.2 ye yükseltebilirmiyim nasıl yükseltirim detaylı anlatırmısınız?

4.Hafıza kartına oyun uygulama vs.. nasıl atabilirim detaylı açıklarmısınız?

Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bulabilirsen al.ROOT Yap.her programi yuklemek ve mevcut gereksiz program demo oyunlari kaldirmak icin gerekli.2.2 suan yok biraz bekle mutlaka cikar resmi yada custom.flash player 2.1 de olmuyormus. Link2sd diye ara uygulama oyunlari karta tasi

fenercag

Üye
    Konu Sahibi
Bulabilirsen al.ROOT Yap.her programi yuklemek ve mevcut gereksiz program demo oyunlari kaldirmak icin gerekli.2.2 suan yok biraz bekle mutlaka cikar resmi yada custom.flash player 2.1 de olmuyormus. Link2sd diye ara uygulama oyunlari karta tasi

peki Root işlemini nasıl yapıcam detaylı varsa resimli anlatımla gösterebilirmisin? Birde rom işlemi var o nedir ve yapmalımıyım ve yapmalıysam nasıl yapılır?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Z4root ara yukle.2 secenek var.permanet root u sec.yeniden baslat

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Samsunga Mail Atmışlar
Samsung Garanti Dışı Olabilir yazmış.
Ama nerdeyse her programı Kullanmak veya demo oyun vb Gereksiz programları Kaldırmak için Root yetkisi gerekiyor.
Yani Yap diyemem Yapma da diyemem
Ben ilk Firsatta Telefon Elime Gecsin yaparim

fenercag

Üye
    Konu Sahibi
Samsunga Mail Atmışlar
Samsung Garanti Dışı Olabilir yazmış.
Ama nerdeyse her programı Kullanmak veya demo oyun vb Gereksiz programları Kaldırmak için Root yetkisi gerekiyor.
Yani Yap diyemem Yapma da diyemem
Ben ilk Firsatta Telefon Elime Gecsin yaparim

root işlemi yapmadan sd card a yükleme yapabilirmiyim? yeni programları özellikle applanet marketi oyunları sd card a yükleyebilirmiyim? illa root mu gerekiyor yoksa?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
root işlemi yapmadan sd card a yükleme yapabilirmiyim? yeni programları özellikle applanet marketi oyunları sd card a yükleyebilirmiyim? illa root mu gerekiyor yoksa?
Android Linux Temellidir.
Cihazı aldığında Sınırlı Kullanıcısın.
Her Uygulama Çalışmaz veya Kaldırmak istediğin uygulama Oyunları kaldıramazsın.
Program/Oyun taşıma işlemi-Temizlik ve Yedekleme programları kısaca herşey için Super user Yetkisi gerekli buda Root işlemi ile olur

fenercag

Üye
    Konu Sahibi
Android Linux Temellidir.
Cihazı aldığında Sınırlı Kullanıcısın.
Her Uygulama Çalışmaz veya Kaldırmak istediğin uygulama Oyunları kaldıramazsın.
Program/Oyun taşıma işlemi-Temizlik ve Yedekleme programları kısaca herşey için Super user Yetkisi gerekli buda Root işlemi ile olur

peki teşekkür ederim son bir sorum android için çıkan hd oyunların hepsini açarmı? modern combat asphalt 5 hd gibi vss.

ibo_Star

ibo_Star

Üye
peki teşekkür ederim son bir sorum android için çıkan hd oyunların hepsini açarmı? modern combat asphalt 5 hd gibi vss.
Malesef hepsi değil
Ekran 240*400 Pixel O Sıkıntı Olur.
Çalıştırsa bile ekrana Sığmaz.Nfs Shift gibi.
Ama pc deki gibi oyunlarda ayar gibi bir secenek varsa Ekran için belki olur
Sonuçta Youtube girip vodafone 945 3d games yazın Super oyunlar var çalışan
Futbol araba vb..

wht_rose

Üye
Arkadaşım bende var o telefon. root falan yapmadım işin açığı bu telefonu alana kadar telefonla oyun oynayan bir adam değildim. burdan 400 adet oyun indirdim. ilgimi çekenlerden 5 10 tane yükledim sorun yok. sadece market dışı uygulamara izin vermek gerekti onuda verdim. asphalt5 hd dediğin oyunu bulabilirsem deneyeceğim. genel itibariyle telefon çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt