Vodafone smart - vodafone 945 bu 2 telefon arasında secim yapmam lazım yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone smart - vodafone 945 bu 2 telefon arasında secim yapmam lazım yardım
selamlar sorularıma yardım edebilen varsa esirgemesin lutfen.

vodafone dan telefon alacagım fakat bi kac sorum var
vodafone 945 alırsam flash player kurabilirmiyim bu telefonda ram kaçtır ve dediginiz gibi bu telefona kuracagımız oyun program vs. Tel hafızasına mı yuklenir?
Diger alternatifim ise
Vodafone smart bunda flash player yukleme sorunu olurmu, kuracagım oyun program vs. hafıza kartına yuklenirmi.
Vodafone smart ekran çözünürlügü hakkında bilgisi olan varmı.
Bu 2 telefon root yapılırmı, android surumlerı yukseltilebilirmi. Firefox skyfire gibi tarayıcıları yukleyebilirmiyim. Kendi tarayıcıları ile facebook uzerinden video oyun oynanabilirmi.

2 telefondan hangisini almak daha mantıklıdır.
Yardım edenlere simdiden tesekkurler.

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 2-3 saatim var lutfen acil destek olurmusunuz.
telefonları incelemeniz için linkleri;
Vodafone smart;
www.vodafone.com.tr/Cihazlar/Vodafone-Smart.php

Vodafone 945;
www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-945.php

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
yokmu yardım edebilecek bir android kullanıcısı. Telefonları kullanmasada özelliklerine bakıp yorum yapabilir. Androidde tecrubesizim anlamıyorum pek fazla. Saygılar

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Vodafone smart çözünürlük 240a 320 dir.vodafone 945 ram bildiğim kadarıyla 256 mb işlemci 600 mhz.smart 528 mhz işlemci.ben vodafone 945 derin ama o galiba 2.1 di.2.1 ise alma do az smart gibi 2.2 olmalı.android market acıkmı ona bir bak.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kamerası iyi ve ekranı daha bütük olsun dersen 945
tamam smartta and 2.2 var ama başka bişey yok
945 e yeni rom yükleniyo galiba o yüzden sorun olmaz android sürümü

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
vodafone smart'ta 2.2.1 fryo var android market yuklu. Arastırdıgım kadarıyla flash player yuklemesı acıkmıs. 528 mhz işlemci 256mb ram bana internetten video izlemem icin yeterli olurmu. Oyun oynamıcam sadece net için alıcam telefonu. skyfire yukleniyo dimi her androide

bu arada yardımın icin tesekkurler

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş skyfire la belki izlersin ama flash yüklenmez heralde yükleniyosa da performansı nasıl olur bilmiyorum
rica ederim

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Flash 800 mhz altı izin vermiyor.skyfire ile belki izlersın

ilimli

Üye
    Konu Sahibi
ozaman ne bu herkeste android havası anlmadım. 1.000 tl lik tellerine özelse bu durum yerim androidini. android kullanıcıları bide nokia yı yerden yere vurur. Nokianın bin tl lik telefonuda bu işleri yapıyo. Nokianın 600 liralık c6 da bile ben netten film izleyebiliyorum. Basit bi e63 bile flash 9 destekli. Google videodan takır takır video acıyo.
Android kraldır android öyledir demektense bence androidin şu versiyonu kraldır. Su mhz işlemcileri kraldır demek daha dogru.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
aynen öyle kardeş zaten androidi android gibi yaşamak istiyorsan işlemci en az 1ghz olmalı.800mhz lik cihazlar 600tl lerden başlıyor.

feyyazevci

feyyazevci

Üye
945 al smart cok kasiyor her iki telide kullandim f/p olayinda 945 hatiri sayilir bi cihazdir.

mertmerdoglu

Üye
vodafone 945'in 2.1 android'ini 2.2 yada daha üstüne orjinalini bozmadan yükseltme imkanı varmı acaba..?

rstsn

rstsn

Üye
bildiğim kadarıyla resmi güncelleme yok ama internette 2.2 ve 2.3 romu var eskiden bende kullanıyodum v945i pes12,nfs,dungeon hunter,assasin creed gibi bi çok oynu oynuyodum vodafone smartı hiç kullanmadım ama bence 945 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...