n8 ekranı çizilmiyor muş????

Sponsorlu Bağlantılar

mmtazz

Üye
Belkı dıger dokunmatıklere nazaran daha dayanıklı ama malesef kı n8 de cızılıo uzerınde zıplamadık bızde cızılsın dıe fakat 50 santım yukarıdan dustu ekranda cızıkler olustu dıkkatlı kullanın cıhazı cızılmez demeyın ...

iskoc46

iskoc46

Üye
videodaki n8 ekranı çizik içinde bi arada 8800 için diyolardı çizilmez ama zamanla hepsi çizilio
tavsiyem jiletini çıkarmayın

Lacrymosa

Üye
Arkadaşım 50 santimden beton, taşlı bir zemine düşerse ekran tabii ki çizilir, kırılır. Burada normal kullanımdan bahsediliyor. Galaxy S ve Wave telefonlarını bizzat kendim denedim. Çizilmiyor. N8'in ekranını çizilmeye karşı deneme fırsatım olmadı ama muhtemelen çizilmiyordur. Yüksekten düşürmek ekranı çizmekle kalmaz telefonu bile parçalayabilir.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
videodaki n8 ekranı çizik içinde bi arada 8800 için diyolardı çizilmez ama zamanla hepsi çizilio
tavsiyem jiletini çıkarmayın

o çizik dediğin şeyler temiz bi bezle silince gidiyo

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
akadaşlar ben ağır metal işinde çalışıyorum metal tozu herşeyden berbattır ve telefonun ekranında jelatin yok telefonun ekranında en ufak bir çizik yok bu yüzden çıkarın jelatinleri diyorum korkmayın bozulana kadarmı kullanıcaksınız jelatinle çıkarın korkmayın.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
youtubede bi videoda adam sahildeki kumsalın içine gömdü oraya buraya götürdü getirdi telefonu hatta ıslak kumlu zemine koydu dalgalar felan geçti telefoun üstünden ama bişi olmadı acaba su da mı geçirmiyor n8 lerimiz

cabal21

cabal21

Üye
youtubede bi videoda adam sahildeki kumsalın içine gömdü oraya buraya götürdü getirdi telefonu hatta ıslak kumlu zemine koydu dalgalar felan geçti telefoun üstünden ama bişi olmadı acaba su da mı geçirmiyor n8 lerimiz
su mu geçirmiyo her yeri açık telefonun en başta usb soketi :aha:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye

videonun linkini verebilirmisin :D

devil____boy

Üye
2 gün önce nokia bayisine girdim kılıf için tesadüfen birisi ekrana jelatin taktırıyordu orjinal olarak üzerinde gelenin uzun süre kaldığı zaman ekrana zarar verdiğini söyledi kalın vede sert onun çıkarılıp daha ince olan satılanlardan yapıştırılması gerektiğini ekledi. gerçektende onun ekranındakini söktüler yenisini yapıştırdı bir turlu tam oturmadı nokta nokta boşluklar kaldı.. bende ne olur ne olmaz diye çıkarıp yenisini aldım daha ince. siz yinede bir sorun derim belkide yalan söyledi

memoooo

Üye
Arkadaşım telefon kutudayken üzerinde olan jiletin müşteri jiletinli kullansın diye değil telefonun ekranının temiz kalması için yapıştırılıyor. :) Vallahi bu şekilde telefon kullananlara gülüyorum. Aman toz konmasın aman bilmem ne olmasın dersen o telefondan ne anladık yani. Sökeceksin jiletini ekrana dokunacaksın aradaki plastik parçasına değil. Ayrıca zaten yeni ekranlar çizilmiyor. Siz alışmışsınız N97 ve 5800 daki bildiğiniz sıradan plastik ekranlara o yüzden çizilecek zannediyorsunuz. :) 5800 demişken o telefonda kutudan çıkınca üstünde bir sürü şekiller, çizgiler olan jiletin var. Bazı kişiler onu çıkartmadan kullanıyordu. :D Ekranı doğru dürüst göremeden. :) Görmemişin telefonu olmuş tutmuş jiletinini çıkartmamış. :D

dediğine katılıyorum ama ben orj. jelatin değil ekran koruyucu kullanıyorum ne olur ne olmaz kardeş çokta memnunum.. orjinal jelatini çıkarım 5 tl ye bir ekran koruyucu almanızı tavsiye ederim çünkü nokia nın jelatini arkadaşımın dediği gibi bir amaç için takıyor ve yapıştırıcısıda uyduruktur arkadaşlar belli bir süre sonra ekrana sülük gibi yapışıyor temizlemeside baya zor oluyor benden sölemesi

haliloz95

Üye
ya bende jelatinli bir şekilde cebime koydum bi çıkardım jelatine sanki işgence yapmıs gibi oldu her tarafı çizilmişti bende çıkartıp attım yukarıdaki arkadaş doğru söylüyo 1.5 hafta kalmasına rağmen sülük gibi yapısmıs jelatin :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya hiç bi ekran çizilmez değil ama kolay kolay çizilmez

suat1111

suat1111

Üye
ahiretlik yapcak değilizya

cabal21

cabal21

Üye
bugün arkadaşlar bjk-fb maçını izlerken bjk ikinci gölü atınca göl sevinci yaşarken teelfonum cebimden fırladı. yaklaşık 1 metreden yüksek yerden mozaik zemine çakıldı ekranın üstüne ama telefonda hiç bir hasar yok.

orcusss

orcusss

Üye
sakın jelatinlerinizi çıkartmayın çünkü o video ekran koruyucu için reklam filmi
ona göre sakın çıkartmayın!!!!!!!!!!!!!:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: o telefonda ekran koruyucu war

GrafiXer

GrafiXer

Üye
sakın jelatinlerinizi çıkartmayın çünkü o video ekran koruyucu için reklam filmi
ona göre sakın çıkartmayın!!!!!!!!!!!!!:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono: o telefonda ekran koruyucu war

Yok =)) bende denedim çizilmiyor:oke:

SPLNTR

SPLNTR

Üye

şu videoyu merak ettim doğrusu ben de yağmurlu günde halısahanın direklerinin altına bırakmıştım ekran baya ıslanmıştı ama bir sorun olmadı şükür ki

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben tornavida iğne ve pıçakla denedim çizilmedi tabii ayva keser gibi bastırmadım

devil____boy

Üye
üstünde gelen jelatinle kullanmayın dışarda satılan ekran koruma için olanlar ondan daha ince ve ekrana zarar vermiyormuş sormanızı tavsiye ederim :megafon: