videodaki n8 ekranı çizik içinde bi arada 8800 için diyolardı çizilmez ama zamanla hepsi çizilio
tavsiyem jiletini çıkarmayın
su mu geçirmiyo her yeri açık telefonun en başta usb soketiyoutubede bi videoda adam sahildeki kumsalın içine gömdü oraya buraya götürdü getirdi telefonu hatta ıslak kumlu zemine koydu dalgalar felan geçti telefoun üstünden ama bişi olmadı acaba su da mı geçirmiyor n8 lerimiz

youtubede bi videoda adam sahildeki kumsalın içine gömdü oraya buraya götürdü getirdi telefonu hatta ıslak kumlu zemine koydu dalgalar felan geçti telefoun üstünden ama bişi olmadı acaba su da mı geçirmiyor n8 lerimiz

Arkadaşım telefon kutudayken üzerinde olan jiletin müşteri jiletinli kullansın diye değil telefonun ekranının temiz kalması için yapıştırılıyor.Vallahi bu şekilde telefon kullananlara gülüyorum. Aman toz konmasın aman bilmem ne olmasın dersen o telefondan ne anladık yani. Sökeceksin jiletini ekrana dokunacaksın aradaki plastik parçasına değil. Ayrıca zaten yeni ekranlar çizilmiyor. Siz alışmışsınız N97 ve 5800 daki bildiğiniz sıradan plastik ekranlara o yüzden çizilecek zannediyorsunuz.
5800 demişken o telefonda kutudan çıkınca üstünde bir sürü şekiller, çizgiler olan jiletin var. Bazı kişiler onu çıkartmadan kullanıyordu.
Ekranı doğru dürüst göremeden.
Görmemişin telefonu olmuş tutmuş jiletinini çıkartmamış.
![]()
videonun linkini verebilirmisin![]()
sakın jelatinlerinizi çıkartmayın çünkü o video ekran koruyucu için reklam filmi
ona göre sakın çıkartmayın!!!!!!!!!!!!!o telefonda ekran koruyucu war

youtubede bi videoda adam sahildeki kumsalın içine gömdü oraya buraya götürdü getirdi telefonu hatta ıslak kumlu zemine koydu dalgalar felan geçti telefoun üstünden ama bişi olmadı acaba su da mı geçirmiyor n8 lerimiz
Ben tornavida iğne ve pıçakla denedim çizilmedi tabii ayva keser gibi bastırmadımsakın jelatinlerinizi çıkartmayın çünkü o video ekran koruyucu için reklam filmi
ona göre sakın çıkartmayın!!!!!!!!!!!!!o telefonda ekran koruyucu war