Samsung Galaxy Ace Almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace Almalı mıyım ?
Arkadaşlar iyi geceler.Benim sorum Androidli bir telefon olan Galaxy Ace ile ilgili.Forumdaki konulardan özelliklerini öğrendim.İnternette araştırma da yaptım ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Ben işlmeci hızından falan pek anlamam o yüzden yardımınızı istiyorum.Bu telefonun 800 Ghz işlemcisi var ve Android 2.2 (Froya) kullanıyor. İlerde güncellemeler çıktıkça bu işlemci telefonu kaldırabilirmi ?

Ben yıllarca kullanabileceğim takılma yapmayan hızlı ve güzel bir telefon istiyorum.Tasarımını çok beğendim.Ama her şey tasarım değil tabi.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
param var diyor isen 1ghz lik telefonlardan almayı dene Wawe 1 yada 2 gibi mesela :D hatta daha da coşup çiftçekirdekli galaxy s 2 de olabilir :P

he yok ise bu da işini tabi ki görecektir 800mhz az denecek değildir.

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
param var diyor isen 1ghz lik telefonlardan almayı dene Wawe 1 yada 2 gibi mesela :D hatta daha da coşup çiftçekirdekli galaxy s 2 de olabilir :P

he yok ise bu da işini tabi ki görecektir 800mhz az denecek değildir.

Peki 800 Ghz oyunlarda takılmaya neden olur mu ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaşım sekizyüz cigahertz diyor . Telefona yükleyebileceğin oyun CrySis olmayacağına göre bana göre herhangi bir problem olmaz. Lakin ömürlük der isen bu çılgın adamların ne yapacağı belli olmaz yarın bir gün Crysis i gerçekten cepten oynamak mümkün olur işte o zaman senin sekizyüzün hiçbir işe yaramaz :)

Günümüz için ideal ve seni bir çılgınlık olmadığı sürece idare eedecektir.

baranselona

baranselona

Üye
LG 2.2 yi 600 mhz ile kullanıyor ve kullananlar takılma vb olmadığını söylyor bunda hiç olmaz herheld bide fiyatı ne kadar??

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
LG 2.2 yi 600 mhz ile kullanıyor ve kullananlar takılma vb olmadığını söylyor bunda hiç olmaz herheld bide fiyatı ne kadar??

Mediamarkt'ta 769 TL.
Ben bu teknik donanımları pek anlamam.Özelliklerine göre sizce nasıl bir telefon ?

pulucu

pulucu

Üye
telefon güzel (özellikle fiyatına göre ) işini görür..

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
telefon güzel (özellikle fiyatına göre ) işini görür..

Abi benim aradığım

*Cafelerde AVM'lerde sorunsuzca Wifi kullanabilmek
*Müzik dinlemek (Özellikle kulaklık)
*Haritaları sorunsuzca kullanmak
*Kullanışlı uygulamalar yüklemek ve kullanmak
*Eğlenceli oyunları takılmadan oynayabilmek

Bu dediklerimi karşılar mı telefon özellikleriyle ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
GPS dalgasını bilemem ama diğer herşeyi karşılar. Wawe 1 buldum 990 çektiler 800 bulsam direk alacağım :S

baranselona

baranselona

Üye
tabiiki karşılar uygulama vb.. fazlasıyla karşılar

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ediyorum.Haftasonu Mediamarkt'a gidip deneyeceğim telefonu.Angry Birds'ün .apk sını tester telefona atıp deneyeceğim.Fotoğraflar falan çekip kısa bir inceleme yapmayı düşünüyorum.Hepinize iyi geceler :)

bkbeycan

Üye
Arkadaşım ben telefonu Medi Markt'dan çıkan çıkmaz o gün aldım zaten takip ediyordum. Telefonu aldığım günden beri elimden düşmüyor. Angry Birds yükledim gayet notmal çalışıyor. Hatta bir kaç tane HD oyun bile yükledim. Telefon çok hızlı ve dış görünüşü de çok güzel. Dokunmatik hassasiyeti ve multitouch çok iyi çalışıyor. Kısacası bu paraya tavsiye ederi.

wlion

Üye
Arkadaşım ben telefonu Medi Markt'dan çıkan çıkmaz o gün aldım zaten takip ediyordum. Telefonu aldığım günden beri elimden düşmüyor. Angry Birds yükledim gayet notmal çalışıyor. Hatta bir kaç tane HD oyun bile yükledim. Telefon çok hızlı ve dış görünüşü de çok güzel. Dokunmatik hassasiyeti ve multitouch çok iyi çalışıyor. Kısacası bu paraya tavsiye ederi.

@bkbeycan foto çekip yüklermisin ve telefonun menü geçişlerinden fln memnunmusun

@orkun1997 incelemeyi 4gözle bekliyorum

bende konu açmıştım ama pek cevaplayan olmamıştı. Son izlediğim incelemelerin birinde nfs shift oynanıyordu takılma olmuyordu.

orkun1997

Üye
    Konu Sahibi
yrın inşallah gidip deneyeceğim telefonu

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bugün dersaneden çıktım ve sadece telefonu denemek için yağmurda dolmuşa binip Kentpark'a Media Markt 'a gittim. Aklımca telefonu deneyeceğim. Media Markt'a girdim ve Ace karşımda : Mükemmel bir tasarımı var kendini hemen belli ediyor.Telefonun özel Android tuş kilidini sormak için görevli birini çağırdım.Geldi ve açmayı denedi , olmadı.O anda kan beynime sıçradı.Sonradan anladık ki şer.fsizin teki ayarlardan tuş kilidini değiştirip gitmiş.Telefon servise gidip gelecekmiş ve başka tester ürün yokmuş.Bu kadar olur ! Ne kadar kötü niyetli insanlarla aynı havayı soluduğunuzu bilmenizi isterim arkadaşlar.Bu ülke böyle insanlar yüzünden bu halde ! Sizlerden inceleme yayınlayamadığım için özür diliyorum. Telefonu deneyen birileri varsa kısa da olsa bir yazı yazabilirse sevinirim.Hepinize iyi geceler.

wlion

Üye
insanlar böyle işte yapıcak bişey yok. Konu biraz yukarda dursun belki kullanan birilerine rastlarız foto. fln atar , gözlemlerini yazar...

bkbeycan

Üye
@bkbeycan foto çekip yüklermisin ve telefonun menü geçişlerinden fln memnunmusun

@orkun1997 incelemeyi 4gözle bekliyorum

bende konu açmıştım ama pek cevaplayan olmamıştı. Son izlediğim incelemelerin birinde nfs shift oynanıyordu takılma olmuyordu.

Menü geçişleri falan çok iyi. Dokunmatiği gerçekten çok güzel. Şirkette 2 tane galaxy S kullanan arkadaş var ikiside inceledi ve çok beğendi. Nfs kurmadım ama eminim çalıştırır. Bir kaç HD oyun kurdum onları çalıştırdı mesela GT Racing. Kısacası çok memnunum. Bu paraya bin TL'lik telefonlarla aynı performansı veriyor diyebilirim.

wlion

Üye
büyük ihtimal bu telefonu alıcam

görüşleriniz için teşekkürler...

hsahin4

hsahin4

Üye
Bu cihazı bende inceledim. Gayet güzel ve fiyatıda uygun.
Eksileri yokmu,tabiki var. Mesela dahili hafızası çok düşük, ram az ama olsun, bu fiyata satılan C7 ve C6-01 gibi cihazlara uzun atlama yapar.
750 lira param olsa ve telefon alacak olsam, giderim bunu alırım.

mehmetciraci

Üye
beyaz rengi güzel telefon senin istediğin her şeyi karşılar ama android 2.3 geliyor ve galaxy s için de beta güncellemeler int de mevcut bile ama araştırdığım kadarı ile 1 ghz olası gerekiyor en az aldıktan sonra 5-6 ay sonra pişman olmayacaksan sürüm güncellemesi yok diye o zaman al derim bir de önümüzdeki ay yeni galaxy s 2 geliyor fiyatlarda düşme olabilir daha ucuza almak varken acele etme iyi araştır derim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım android 2.3 çıkacak ve sadece 1 ghz olması kazım güncelleme için eger sorun etmem dersen sen bilin ama madem senin aradığın özellikler çok fazla değil bence 499 tl ye mini al aynı işi görür 270 tl den cebinde kalır o para ilede bluetooth kulaklık ve kılıf oyun uygulama gibi şeylere harcarsın daha iyi olur derim

crdgn

crdgn

Üye
bilader şu anda galaxy ace kullanıyorum bundan önce nokia 5800,nokia n97 ve son olarakta sony ericsson aino kullandım ama şu an yemin ediyorum bu 3 teli verseler galaxy ace ye değişmem,müthiş kullanışlı bi tel tüm ihtiyaçları karşılayacak nitelikte çok şık ve hızlı bi cihaz,yani alma gibi bir fikrin varsa tereddütün olmasın,şu an cihazı bende gören ve alıp biraz kurcalayan tüm arkadaşlarım aynısından alma çabasına düştüler,kesinlikle tavsiye ediyorum ;)