HTC Desire C vs Samsung Galaxy Ace Hangisini Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Longplay

Longplay

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire C vs Samsung Galaxy Ace Hangisini Almalıyım?
Arkadaşlar 2. El Bir Android Almayı Düşünüyorum En Fazla 400 Lira Bir Bütçem Var. Bu İki Telefon Arasında Kaldım Sizce Hangisini Almalıyım? Telefonların Artıları Eksileri Nelerdir Yardımcı Olur Musunuz?

HTC Desire C

Samsung Galaxy Ace

mel1h45

mel1h45

Üye
Bence bu ikisi arasında desire c daha mantıklı olur

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Dahili hafıza hangisinde daha yüksekse onu al bence. Cunku uygulama yuklerken hafiza sikintisi cekebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Longplay

aaxx11

Üye
Desire c al kullaniyorum. Memnunum gerçi oyun oynayan biri değilim telefonda onun dışında tapatalk whatsup falan hiç kasma sıkıntısı görmedim ekran boyutları aynı olmasına rağmen aceden daha küçük ele çok daha iyi oturuyor, yalnız soylede bişi var su an olsa bunu desire c yerine galaxy mini alırdım satmak için telefoncuya gittim hani satar mini alırım diye düşün ekim ayında teknosadan alınmış telefon olmasına rağmen herif dalga geçer gibi 250 veririm dedi telefonumun ise sıfırdan farkı yok.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
HTC'yi satmak sıkıntı. Ama ace de alincak bi telefon degil

• Beğen
Longplay

Longplay

Üye
    Konu Sahibi
Desire c al kullaniyorum. Memnunum gerçi oyun oynayan biri değilim telefonda onun dışında tapatalk whatsup falan hiç kasma sıkıntısı görmedim ekran boyutları aynı olmasına rağmen aceden daha küçük ele çok daha iyi oturuyor, yalnız soylede bişi var su an olsa bunu desire c yerine galaxy mini alırdım satmak için telefoncuya gittim hani satar mini alırım diye düşün ekim ayında teknosadan alınmış telefon olmasına rağmen herif dalga geçer gibi 250 veririm dedi telefonumun ise sıfırdan farkı yok.

Telefonu Alınca Satmayı Düşünmüyorum Zaten 2. El Alacam :good: Desire Şuan Yakın Geliyo Diğer Yorumlarıda Bekleyeceğim Yorumunuz İçin Teşekkürler.. :)

HTC'yi satmak sıkıntı. Ama ace de alincak bi telefon degil

HTC O Zaman :good:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Ayrıca Bu Telefonun GPU'su Hangisi?

Adreno
PowerVR
Mali
Tegra

cix_can-61

Üye
Adreno.. oyunlar hariç iyi telefon htc desire c :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Sense 4 beats audio tabiki desire c :)

By.brk

Üye
HTC :good:

Türe

Türe

Üye
Desire C. Sense için tercih edilir sırf.

• Beğen
godofnight

godofnight

Üye
Desire C tabii ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt