(25/02/2011) 5800 v52.0.007 İÇİN C6 v20.0.043 NEREDEYSE KUSURSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
eyw saol dedim ya fw konusunda çok titizim diye var gene hatalar da gözle görülen pek yok şarj nasıl gidiyo bu arada

sekolele

sekolele

Üye
şarjı daha test edemedim dün fw yi attktan sonra şarj kademesi 1 deydi sonra akşam 11 de şarja taktım sabaha kadar şarjda bıraktım müzik dinledim 15 20 dk nete girdim şuan :D

--------------- Ekleme ---------------

hala :D

şarjım

kartal1000

kartal1000

Üye
Ellerine sağlık dostum sonunda fw atmaktan kurtuldum bende mesaj saat sorunuda kalmadı. Çook sağol :thumbup:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim gönül rahatlığı ile fw yükeldiğin içinde ayrıca teşekkür ederim

ahmet.220

Üye
slm senin yaptığım wf ye AUTO İNSTALLER programını gömmek istiyorum AUTO İNSTALLER bana link edebilrmisin kadeşim

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
buyur kardeşimm bunu NFE ile yazıla göm içindeki dosyalrı gösterilen yerlere at tamamdır sonra paketle ve flashla

ahmet.220

Üye
teşekkürler kardeşim yardımın için

kartal1000

kartal1000

Üye
şarjı 10 saatte bitti :D

şarj sorunu biterse 10 numara fw olmuş

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
yeniden düzenliyorum yarına hazır olur inşallah

kartal1000

kartal1000

Üye
bekliyorum dostum
birde tam ekran olmayan bi mod yaparsan daha ii alternatif olarak

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
15/02/2011 Tarihli Güncelleme şte yeni linkler burdan indirin saygılarımla

ahmet.220

Üye
slm kardeş bu wf de bana mesajlar gelmiyor bazı kişilerden geliyor bazılardında gelmiyor mesaj boş diyor ingilizce bişeyler çıkıyor lütfen yardım edin

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
tele önce orjinal 52.07 yükle sonra bunu yükle yükleme işlemi bittikten sonra tele hard format at hafıza kartını yedek le sonra onada format at yani biçimlendir sonra teli aç aynısı olucakmı

kvnc39

Üye
yazılımı hazırlayan arkadaş oldukça titiz olduğunu münün olduğunca az hata ile sunmaya çalıştığını bahsediyor fakat yüklediğim en kötü mod lardan biriydi diyebilirim..emeğe saygı fakat eleştiride kabul etmek erdemliktir.şahsi görüşüm sadece yüklediğim andan 10 dk sonra değiştirmek zorunda kaldım

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eleştirin için çok saol ama başlıkta ne yazıyo yep yeni sorunsuz demiyorum diye yazıyor sen oarayı okumadın galiba bi bak istersen

kvnc39

Üye
kardeş eleştirin için çok saol ama başlıkta ne yazıyo yep yeni sorunsuz demiyorum diye yazıyor sen oarayı okumadın galiba bi bak istersen

tabikide okudum zaten sorunsuz bir mod yazılımı görmedim daha.fakat eleştirim için kusuruma bakma emeğine saygısızlık etmek değil amacım seni yermek değil yanlış anlama.sadece fikrimi sunmak istedim dostum..eline sağlık emek verip uğraşmışsın sonuçta.neyse fazla uzatmanın bi manası yok

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bizde sizin gibi insanlara hizmet etmeye çalışıyoz ya yazıklar olsun bizim gib insalara daha bundan sonra mod da ahazırlamam fw de yayınlamam sen herhalde cicili bicili bi fw bekliyodun ha onalrm sitede var yükle ha unutmadn konunun içeriğini de bi oku siz değerli dostalrıma diye bi ibare var yazılım çok berbat ta olsa bu insanın yüzüne vurlmaz esas sen konuşmasını öğren sabahın 8 ine kadar ben o yazılımla uğraştım bu mu emeğe saygı hadi len ordan

kvnc39

Üye
bizde sizin gibi insanlara hizmet etmeye çalışıyoz ya yazıklar olsun bizim gib insalara daha bundan sonra mod da ahazırlamam fw de yayınlamam sen herhalde cicili bicili bi fw bekliyodun ha onalrm sitede var yükle ha unutmadn konunun içeriğini de bi oku siz değerli dostalrıma diye bi ibare var yazılım çok berbat ta olsa bu insanın yüzüne vurlmaz esas sen konuşmasını öğren sabahın 8 ine kadar ben o yazılımla uğraştım bu mu emeğe saygı hadi len ordan

dostum bak ters konuşupta yersiz ve gereksiz bi tartışma ortamına girmek istemiyorum..hem benim bi sözüm ile sen neden bu hevesinden arzundan vazgeçiyorsunki.eleştiri almak daha çok tetiklemeli seni ben en azından öyle düşünüyorum bana yapılan eleştiriler olduğunda bi konu hakkında daha hırslanıp kendimi dahada kanıtlamak isterim..bak kalbini kırdıysam ÖZÜR DİLERİM..bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim gerçekten

tugrul_27

tugrul_27

Üye
    Konu Sahibi
bak genç ben 32 yaşındayım belki yaş önemli değil ama bend e bu zamana kadar bir çooook fw yükledim ama buraya dikkat et am hiç birine yaw kadreşim bu fw olmamış bune böle hemen kaldırdım falan demedim dedim ki eline ve emeğine sağlık güzel olmuş başarıalrının devamını dilerim dedim ve konuyu kapattım sitede bir çok arkadşımız belki benim gibi geceyi gündüze katıp fw modluyo o site senin bu site benim mod arıyo neden insanlara güzel bir hizmet vermek için benden önce matrak diye bi arkadaş da yayınladı fw ben onada baktım ha iyimi belki değil ama eline ve emeğine sağlık dedik veya direk teşekkür ettik kapattık konuyu şimdi ben o arkadaşa desemki olmamış bune böle desem esas ozman adamın şevki kırılıcak belkide uğraşmıcak neyse konuyu uzatmaya gerke yok ister yükle ister yükleme ben işime bakarım hakkını helal et hadi kolay gelsin

kvnc39

Üye
haklısın bu konuda benim yersizliğimdi o şekilde söylemem doğru söylüyorsun..sende helal et benden yanada helal olsun..sanada çalışmalarında başarılar dilerim

Üst Alt