Nokia c7 resimlerde sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 resimlerde sorun
Arkadaşlar Öncelikle O Değerli Vaktinizi ayırdığınız İçin teşekkürlerimi Bir Borç Bilirim. Arkadaşlar. Bende Bir Adet Nokia C7 Var... Bilgisayarımdan Telefonuma Yani İmagese Bir Takım Fotoğraflarımı Attım. Usb Kablosunu Çıkardım. Telefonumun menüsünden Fotoğraflara Girdim Ancak Bilgisayardan Atmış Olduğum Fotoğraflar Gözükmüyor. ve Oluşturmuş Olduğum klasörlerde Gözükmüyor... Sadece Telefonla çekilen Fotoğraflar Var. Başkada Yok... telefonu Bilgisayarıma Bakıyorum. Fotoğraflar Olduğu Gibi duruyor Ancak telefonumda Göremiyorum. Bunun Sebebi ne Olabilir. Nasıl Düzeltebilirz.

Şimdiden Gösterecğiniz İlgi ve Alakadan Dolayı Teşekkürlerimi Sunar. Hayırlı Günler Dilerim...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
menü/uygulamalar/ofis/dosya yönetisici ///Buradan girersen görebilirsin

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
menü/uygulamalar/ofis/dosya yönetisici ///Buradan girersen görebilirsin

Arkadaşım Maalesef Oradanda Gözükmüyor.... Bütün Klasörlere Tek tek baktım Ama Maalesef Orada da Yok... Nasıl Bir İş ile Karşı karşıyayım. Çözemedim...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bak hafiza kartını çıkar telefona reset at sonra bir daha kapat hafiza kartını takıp öle aç

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Hafıza Kartı Yok. kendi hafızası Maalesef...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bilgisayardan görebiliyorsan eğer bütün dosyalarını yedekle sonra hafizayı biçimlendir derim virüs yemiş olabilir

akdenizli0707

Üye
öncelikle iyi günler albay pars benimde aynı sorunu yaşadığımı söylemeliyim sorununu çözdün mü çözdüysen banada yardımcı olursan sevinirim

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha arkadaşım ben de c7 kullanıcısıyım ama böyle bir sorun ile şimdiye kadar karşılaşmadım fakat daha önce kullandığım cihazlarda böyle sorunlar yaşadım çözüm olarakta sana yumusakyumruk arkadasin dediği yöntemi öneririm fakat yedeklediğin dosyaları da antivirüs den geçirmeyi ihmal etme yoksa aynı sorunla zamanla tekrar karşılaşırsın

fireman87

fireman87

Üye
Genel bi sorun sanırım..

__xXx__

__xXx__

Üye
Genel bi sorun sanırım..
genel bir sorun değil ben de olmuyor cihazları kullanırken dikkatli olmak lazım ışte bu şekilde virüs bulaşınca sorun çıkabiliyor genel demek telefonu karalamak demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt