kieste bağlantı sorunu yardım lütfen!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

danzel7777

Üye
    Konu Sahibi
kieste bağlantı sorunu yardım lütfen!!!!!
arkadaşlar telefonu usb ile bağladıktan sonra kies otomatik olarak açılıyor ama 2 saat beklememe rağmen kies telefona hala bağlanmaya çalışıyor 2 gündür bununla uğraşıyorum:vur:vur:vur. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler

garfield__53

garfield__53

Üye
arkadaşım waveni PCye USByle bağla KİESsi çalıştır bağlanmıyorsa telefonunda ayarlar kısmından bağlantı ayarlarına gir samsung usbyi seç orda çentik yoksa çektikle çektik varsa sana usbyi çıkar tekrar tak dicek bi dene bak olucakmı olmazsa kablonda bi sıkıntı olabilir..

danzel7777

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşım ama bunları denedim hatta kiesi silip yeniden yükledim bağlantılar>ayarlara giriyorum bellek olarak seçinde kies görüyor ama samsun kies i seçtiğim zaman telefonu tanımıyor

ffac

ffac

Üye
telefonu pcye bağlamadan önce menü tuşuna basılı tutup açık programların hepsini kapat daha sonra gönül rahatlığıyla telefonu görür

garfield__53

garfield__53

Üye
danzel7777 arkadaşım senin sorunun bendede güncelleme yaptıktan sonra oldu.Güncellemeden sonra kieste bağlantı kuruluyor dio ama telefon bağlanmıyo.Sim kartı ve SD kartı çıkardım telefonu yeniden başlattım dil seçeneklerini felan ayarladım..tekrar teli kapadım..Simkartla SDkartı takıp yeniden çalıştırdım bağlandı bide dene biraz saçma gözüküyo ama bende oldu.

danzel7777

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar deneyelim artık yapacak başka bişey yok peki bu widgetleridemi kapatmamız gerekiyor eğer böyle bişey warsa çok saçma olmuş

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
saolasın

battlefield2

battlefield2

Üye
aynı sorun bende de var samsung kiesi seçince algılamıyor yığın bellek diyince algılıyor,ancak yığın bellekte iken samsung apps a girince güncelleme yapmadan giremzsiniz diyip güncellemek için kies kapanıyor tekrar açılınca aynı hata...... bir de internette flash player hiç çalışmıyor 1 tane video izleyemedim ...ayarlardan flash player açık dedim,yine olmadı ...face de veya başka sitede video açtığımda plash player yükleyiniz diyor ......yardım yardım

keremkurkut

Üye
...HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN... hayırlı akşamlar acil yardıma ihtiyacım var . ben samsung monte s5620 kullanıyorum ve her zaman kies proğramı aracığılıyla telefon üzerinden internete bağlanıyordum notebook'umda, ama bu günlerde kies'i çalıştırdığımda acılıyor ama 3 saniye sonra yok oluyor kendiliğinden . yani kapanıyor . ve kullanamıyorum dolayısıyla internete de bağlanamıyorum lütfen yapmam gereken neyse ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim yada telefonumu başka türlü nasıl notebook ' a bağlayıp internete bağlanabilirim? çevirmeli bağlantıyı da denedim hata veriyor . lütfen bir çare . yapacağınız yardımlar için şimdiden allah razı olsun bu mubarek kandil gecesinde lütfen bana yardım ederek hayıra geçin .

ralmaz

Üye
kiese bağlanmama sorunu bendede oldu. yine bu site yardımıyla çözdüm. ilk önce denetim masası>programlar ve özellikler den samsung usb drivers for mobile phones'i kaldırın. ardından kieside kaldırın. bi faydası oluyormu bilmiyorum ama telefonu ve bilgisayarı kapatıp açın (ben öyle yapmıştım). kiesi kurun. kieste araçlar>sürücü yükle yi tıklayın. sürücü kurulumu tamamlanınca telefonu bilgisayara takıp kies modunda bağlanmayı deneyin bakalım olacakmı.

metinkolay

metinkolay

Üye
kiese bağlanmama sorunu bendede oldu. yine bu site yardımıyla çözdüm. ilk önce denetim masası>programlar ve özellikler den samsung usb drivers for mobile phones'i kaldırın. ardından kieside kaldırın. bi faydası oluyormu bilmiyorum ama telefonu ve bilgisayarı kapatıp açın (ben öyle yapmıştım). kiesi kurun. kieste araçlar>sürücü yükle yi tıklayın. sürücü kurulumu tamamlanınca telefonu bilgisayara takıp kies modunda bağlanmayı deneyin bakalım olacakmı.

bu da çözmedi sorunu:vur

huseyin_uni

Üye
slm bu kies bende çalışıyor sanırım ama samsung apps dan indirdiğim zaman telefona bi türlü atamıyorum kies üzereinden atılıyomuş indirdkten sonra otamatık atar diyo ama indirdikten sonra yüklenirken hata diyo lütfen yardım edin...

huseyin_uni

Üye
tşkkrlr denedim oluyo bende :DD

sideffect333

sideffect333

Üye
Alın benden de o kadar.. Bir kiesk bağlantı sorunlu kişi daha. Başlığı tamamen okudum, birinci sayfada bir kaç öneri var, çözüme ulaştı mı acaba bu şekilde ? Hani yazılmış ya, sim kart, h.kartı çıkart, kapat, sonra aç falan?

olegermuraki

Üye
Kies'i silip tekrar yükleyin, pc yi kapatıp açın bunlar olmadıysa bir de telefonu farklı bir usb portuna takın.. Kies oldukça sorunlu bir yazılım 2.0 çıktığında rahatlarız diye düşündüm lakin biraz kitlenme sorununu çözdüler ama gene aynı :(

fado

Üye
Revo uninstaller adlı ücretsiz ve küçük bir program kaldırma programı ver bunu kurup samsung usb drivers diye bir program var onu kaldırın görür.Samsung driver yoksa kiesi bu program ile kaldırıp regedit taramasını yaptırın kayıtlı dosyaları silin görecektir.

findike

Üye
ben bu kies yazılımını yapanın da samsung galxy s alanında taaaaaaaa ......

mevlutcan

Üye
Bende de aynı sorun vardı, şu şekilde çözüm elde ettim;
Telefon sessiz modda ise normal moda alıp ekran dilini ingilizce yaptım ve nihayet tanıdı.

ackcemil3

ackcemil3

Üye
Kies e bağlanamayan arkadaşlar şunu deneyin birde *#8720# (yıldız kare 8720 kare)
bende kafayı yemek üzereyken bir sitede bulmuştum ve sonuç % 100 deneyin göreceksiniz.

omaray

Üye
Aynen arkadaşlar telefondan şunları kodlayın yüzde ikiyüz olması lazım. *#8720# (yıldız kare 8720 kare)

Üst Alt