N8 ışık sönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
N8 ışık sönmesi
N8 kullanıyorum ve ışık sensörü bence ciddi derecede sorunlu kendi kendine ışık sönüyor ve ne kadar ekrana dokunsamda yeni uygulamada açsam düzelmiyor ışık sensöründen kaynaklanıyor gibi cevaplar gelebilir ama o kadar çok kararıyor ki ekran görünmüyor. Servisede göndermek istemiyorum bir kere yollayınca bir daha gelmesi çok uzun sürüyor.
Bu sensörü devre dışı nasıl bırakırım ve ya nedendir bu sorun ?

venusutarit

venusutarit

Üye
Ayarlar/Telefon/Sensör ayarları - Kapalı

Utku

Utku

Üye
o ışık sensörünü değil hepsini kapatıyor

venusutarit

venusutarit

Üye
Utku™;3209259' Alıntı:
o ışık sensörünü değil hepsini kapatıyor
Biliyorum ama başka çözümde yok gibi

ayhan124

Üye
N8 kullanıyorum ve ışık sensörü bence ciddi derecede sorunlu kendi kendine ışık sönüyor ve ne kadar ekrana dokunsamda yeni uygulamada açsam düzelmiyor ışık sensöründen kaynaklanıyor gibi cevaplar gelebilir ama o kadar çok kararıyor ki ekran görünmüyor. Servisede göndermek istemiyorum bir kere yollayınca bir daha gelmesi çok uzun sürüyor.
Bu sensörü devre dışı nasıl bırakırım ve ya nedendir bu sorun ?
yuklediğin programlarla ilgili olabilir.aynı sorun bendede vardı.fabrika ayarlarına döndüm düzeldi. dene bir zararı yok nasılsa..ayarların değişecek düzeltirsin.denemeye değer...

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
yuklediğin programlarla ilgili olabilir.aynı sorun bendede vardı.fabrika ayarlarına döndüm düzeldi. dene bir zararı yok nasılsa..ayarların değişecek düzeltirsin.denemeye değer...

peki teşekkürler gerekli yedeklemeleri yapınca denerim.

cabal21

cabal21

Üye
ışık sensörünü kapalı konuma alamıyorsunuz. bence tlefonu fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...