Hellox2 installing root cert te kalıyor ROMPatchrplus.sisx sertifika hatası veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tireddad

tireddad

Üye
    Konu Sahibi
Hellox2 installing root cert te kalıyor ROMPatchrplus.sisx sertifika hatası veriyor
Aynı konularda denildiği gibi yaptım hellox2 sertifikalı yaptım ama installing root cert te kalıyo saatlerce hiçbirşey olmuyro takılıyo öylece sonra x ploreden dedikleri gibi girdim ROMPatchrplus.sisx tıklıyorum ama ordanda sertifika hatası veriyor...

Opdan sertifikaladınrıp yaprım bu işlemleri yani sertifika olmasına rağmen böyle oldu.?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 v31.0.101 den sonrasında helloox işe yaramıyor.telefonunuzun yazılımı yüksek olmadıkça takılma olmadan hacklenir...:oke:

tireddad

tireddad

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun bi çözümü yokmu bu teli nasıl haclicem

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peki bunun bi çözümü yokmu bu teli nasıl haclicem

Telefonun 5800 sa modifiyeli fw yükleyeceksin.başlangıç olarak sadece hackli sürüm yükle.(şu anda telden girdigim için link veremeyecegim sürüm v52 ise googleye sadece hackli v52 yaz.telefonu flashlayacaksın.)takılırsan yaz...

tireddad

tireddad

Üye
    Konu Sahibi
Vala kardeş ben yazılımına baktım V 10.0.031 yazıyor telefon Nokia C5-03 nasıl hackliyebilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edermisiniz.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
kardeş çok iyi bilmiyorum ama bu telefon helloox ile hack oluyormuş,ama hangi versiyona yapıyormuş onu yazmamışlar.eger ki senin versiyonun yüksek olmasa bu program takılmazdı.galba biraz daha bekleyeceksin.ama bu versiyon için hack yöntemi çıkarsa büyük ihtimal flash atacaksın.5800 v31.0.101 den sonrası da helloox olmadıgı için flash atılarak hackleniyordu.cihazın s60 v5 ise ki c5-03 s60 v5 tir,flashlayarak hackleyeceksin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt