Trident Şarjda Arama Gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zirve11

Üye
    Konu Sahibi
Trident Şarjda Arama Gelmiyor
Merhaba

dün trident t1000 aldım. telefon şarjda iken bildiğimiz ç.dışı moda giriyor
arama yapılıyor, fakat arama gelmiyor. telefon kapalı gibi aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor diyor

baktığımda telefona anormallik yok. çekiyor gözüküyor filan
arama engellemelerine baktım devre dışı

tşk

kol@j

kol@j

Üye
onbeş gün dolmadıysa değiştirme hakkın var diye biliyorum... aynı modeldeki başka telefonları da bir dene...

yada zayıf bir ihtimal ama... şarj aletinden yayılan elektromanyetik dalgalar sinyal kesiyor olabilir.. bir usb ile bilgisayardan şarj ederek yap... o zaman da aynı sorun var mı? eğer sorun çözüldüyse şarj aletini değiştirirsin.

son olarak servisle bir görüş durumu.. ayarlarda varsa bir şey kolaylıkla düzeltilir.

donanım ya da yazılım sorunu varsa onu da serviste garanti kapsamında halledersin

--------------- Ekleme ---------------

hayır dualarını eksik etme

CoDeYs

CoDeYs

Üye
onbeş gün dolmadıysa değiştirme hakkın var diye biliyorum... aynı modeldeki başka telefonları da bir dene...

yada zayıf bir ihtimal ama... şarj aletinden yayılan elektromanyetik dalgalar sinyal kesiyor olabilir.. bir usb ile bilgisayardan şarj ederek yap... o zaman da aynı sorun var mı? eğer sorun çözüldüyse şarj aletini değiştirirsin.

son olarak servisle bir görüş durumu.. ayarlarda varsa bir şey kolaylıkla düzeltilir.

donanım ya da yazılım sorunu varsa onu da serviste garanti kapsamında halledersin

--------------- Ekleme ---------------

hayır dualarını eksik etme
allah razı olsun abi saol ben bilgisayarın yanında kullanıyodum az bi zayıflık oluyodu şimdi ögrendim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt