baba3232
Üye
Ben teşekkür ederim hocam keyfini çıkarın yenisi çıkana kadar iyisi buBunu bende denedm arkadaşımın telefonunda hiçbir sorun kalmamış mesajla bu akşam bende yükleyecem teşekkür ederim şuan için en iyi fw diyebilirim![]()

Ben teşekkür ederim hocam keyfini çıkarın yenisi çıkana kadar iyisi buBunu bende denedm arkadaşımın telefonunda hiçbir sorun kalmamış mesajla bu akşam bende yükleyecem teşekkür ederim şuan için en iyi fw diyebilirim![]()

Wallah arkadaşım biri düz der biri ters der bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.bende hala mesajlar geç geliyor acaba yanlış birşeyler mı var ?
wallah arkadaşım biri düz der biri ters der bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Hayır Cor ve Uda yı indirip klasörde birleştirmelisin onları seçiceksin kurulumda.Bakın videolu anlatım yapmıştım onu seyredin.guzel bir cfw olmus ellerine saglık
3*4 menulu olanı indirdim rarın içinden tek dosya cıktı tek dosya ile flash atılıyor mu?
Zannetmiyorum fark edeceğini.bende normal hatta diğer telefonla defalarca mesaj attım direk geliyo birde şöle bi durum var bilmiyorum söylendimi ama telefondan telefondan değişiyomuş heralde
Belki operatörden olabilir bilemiyorum ben ne yapayım şimdi arkadaşım kimisinde normal kimisinde geç geliyor ne yapabilirimki bu konuda şebekeden veya operatörden olabilir gecikme.Mesaj buguda giderildi yapabileceğim birşey yok bu konuda malesef.mesaj gene 1 saat geç geliyorarkadaşımda böle bı sorun yoktu aramızdaki tek fark onun red benım black

Hayır Cor ve Uda yı indirip klasörde birleştirmelisin onları seçiceksin kurulumda.Bakın videolu anlatım yapmıştım onu seyredin.
tesekkür ederim yukluyorum suan sorun gorursem yazarım.
Silmedim megaupload linki çalışır bazen yapıyor böyle rapidde çalışıyor alternatif hangisi çalışıyorsa ondan indir o sebeple multiuploada yükledim.şuna kadar belki 20 farklı wf yükledim hepsindeki problem uygulamalar sekmenine tıklayınca donuyordu birde bunu deneyyim bakalım. inşallah iyidir
--------------- Ekleme ---------------
kardeş Core Ve Uda dosyalarını silmişsin
O sebeple koydum orjinal açılış/kapanış dosyalarını yazılım atmayı bilen açılış kapanışıda değiştirebilir kanımca
Forumdada anlatımlar var zaten ki tarifde ettim hocam.![]()
ama efekt pek sevmiyorum bizm burda 5-6 kişi kullanıyorz 5800 arkadaşlara sürekli atıyorm hepsine senin cfw den atttm emeğine sağlk tekrardan 
yükledim ama ufak bir hata fark ettim... acaba sadece bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı... benim sorunum mesajlarda özellikle nimbuzz da karakter tuşu olan yıldıza basında donuyor telefon. 12 saniye bekledi benden 20 saniye beklediğide oldu fakat çıkmadan ana menüye girince tekrar açınca oluyor.. bu sorun sadece bendemi

Her zaman dürüstlükten yanayım kardeşim evet bendede oldu bu durum yalnız sadece 1 kere oldu ve dahada olmadı şimdi yeni performans modlarıyla yeniliyeceğim cfwyi.Ama lütfen biraz bırakın deniyeyim herzaman dediğim gibi yine en kralıda olsa kesinlikle bir sorun çıkıyor doğanın kanunuyükledim ama ufak bir hata fark ettim... acaba sadece bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı... benim sorunum mesajlarda özellikle nimbuzz da karakter tuşu olan yıldıza basında donuyor telefon. 12 saniye bekledi benden 20 saniye beklediğide oldu fakat çıkmadan ana menüye girince tekrar açınca oluyor.. bu sorun sadece bendemi

Her zaman dürüstlükten yanayım kardeşim evet bendede oldu bu durum yalnız sadece 1 kere oldu ve dahada olmadı şimdi yeni performans modlarıyla yeniliyeceğim cfwyi.Ama lütfen biraz bırakın deniyeyim herzaman dediğim gibi yine en kralıda olsa kesinlikle bir sorun çıkıyor doğanın kanunu![]()

Teşekkür ederim.
tabiki kardeşim geç olsun ama süper olsun çalışmalarında başarılar.![]()