[01.02.2011]Yepyeni Bir Cwf 5800 v52-c6 v20.0.042 Speedx EditionV2 Güncel!...

Sponsorlu Bağlantılar

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bende denedm arkadaşımın telefonunda hiçbir sorun kalmamış mesajla bu akşam bende yükleyecem teşekkür ederim şuan için en iyi fw diyebilirim ;)
Ben teşekkür ederim hocam keyfini çıkarın yenisi çıkana kadar iyisi bu :oke:

Newpronik

Üye
bende hala mesajlar geç geliyor acaba yanlış birşeyler mı var ?

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
wallah arkadaşım biri düz der biri ters der bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

bende normal hatta diğer telefonla defalarca mesaj attım direk geliyo birde şöle bi durum var bilmiyorum söylendimi ama telefondan telefondan değişiyomuş heralde

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
mesaj gene 1 saat geç geliyor :hmmm arkadaşımda böle bı sorun yoktu aramızdaki tek fark onun red benım black:hmmm

rsm39

rsm39

Üye
guzel bir cfw olmus ellerine saglık
3*4 menulu olanı indirdim rarın içinden tek dosya cıktı tek dosya ile flash atılıyor mu?

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
guzel bir cfw olmus ellerine saglık
3*4 menulu olanı indirdim rarın içinden tek dosya cıktı tek dosya ile flash atılıyor mu?
Hayır Cor ve Uda yı indirip klasörde birleştirmelisin onları seçiceksin kurulumda.Bakın videolu anlatım yapmıştım onu seyredin.

--------------- Ekleme ---------------

bende normal hatta diğer telefonla defalarca mesaj attım direk geliyo birde şöle bi durum var bilmiyorum söylendimi ama telefondan telefondan değişiyomuş heralde
Zannetmiyorum fark edeceğini.
mesaj gene 1 saat geç geliyor :hmmm arkadaşımda böle bı sorun yoktu aramızdaki tek fark onun red benım black:hmmm
Belki operatörden olabilir bilemiyorum ben ne yapayım şimdi arkadaşım kimisinde normal kimisinde geç geliyor ne yapabilirimki bu konuda şebekeden veya operatörden olabilir gecikme.Mesaj buguda giderildi yapabileceğim birşey yok bu konuda malesef.:allalla:
Birde şunu dene arkadaşım telefon saat ayarlarına girip oto zaman yenilemeyi açık bırak bakalım sorun giderilecekmi.

rsm39

rsm39

Üye
Hayır Cor ve Uda yı indirip klasörde birleştirmelisin onları seçiceksin kurulumda.Bakın videolu anlatım yapmıştım onu seyredin.

tesekkür ederim yukluyorum suan sorun gorursem yazarım.

ahmet.220

Üye
slm kardeş çok güzel bir wf çıkartmışsın tebrikler benim bi sorum oacaktı web den facebook a girince en altta dokunmatik ekran yazıyordu bunda yazmıyor nasıl faceyi pc görünümü yapabilirim bana yardımcı olursan çok sevineceğim.... birde ekrandaki herşey gizleniyor saat tercih bölümü gizlenmiyo bunu nasıl ekranı tmamen boş bırakabilirim

muharrem19811

Üye
şuna kadar belki 20 farklı wf yükledim hepsindeki problem uygulamalar sekmenine tıklayınca donuyordu birde bunu deneyyim bakalım. inşallah iyidir

kardeş Core Ve Uda dosyalarını silmişsin

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
şuna kadar belki 20 farklı wf yükledim hepsindeki problem uygulamalar sekmenine tıklayınca donuyordu birde bunu deneyyim bakalım. inşallah iyidir

kardeş Core Ve Uda dosyalarını silmişsin
Silmedim megaupload linki çalışır bazen yapıyor böyle rapidde çalışıyor alternatif hangisi çalışıyorsa ondan indir o sebeple multiuploada yükledim.

dagozgur

Üye
emeğine sağlık müthiş bir iş çıkarmışsın ben bu konularda biraz acemiyim bunu yükleyip beğenmezsem tekrar v52 yükleyebilir miyim?

teknogenc33

teknogenc33

Üye
O sebeple koydum orjinal açılış/kapanış dosyalarını yazılım atmayı bilen açılış kapanışıda değiştirebilir kanımca :)
Forumdada anlatımlar var zaten ki tarifde ettim hocam. :oke:

evet az çok çözdm açlş kapanş ekranını değiştirdm sunriseninkini attm tema efekti olarak dejavu tema efekti kullandm :) ama efekt pek sevmiyorum bizm burda 5-6 kişi kullanıyorz 5800 arkadaşlara sürekli atıyorm hepsine senin cfw den atttm emeğine sağlk tekrardan :oke:

muharrem19811

Üye
yükledim ama ufak bir hata fark ettim... acaba sadece bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı... benim sorunum mesajlarda özellikle nimbuzz da karakter tuşu olan yıldıza basında donuyor telefon. 12 saniye bekledi benden 20 saniye beklediğide oldu fakat çıkmadan ana menüye girince tekrar açınca oluyor.. bu sorun sadece bendemi

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
yükledim ama ufak bir hata fark ettim... acaba sadece bendemi yoksa herkesde aynı sorun varmı... benim sorunum mesajlarda özellikle nimbuzz da karakter tuşu olan yıldıza basında donuyor telefon. 12 saniye bekledi benden 20 saniye beklediğide oldu fakat çıkmadan ana menüye girince tekrar açınca oluyor.. bu sorun sadece bendemi

bende öle bi hata yok hard format atıp denedinmi peki ?

Bu arada baba3232 FW'ye herhangi bir değişiklik yapıcakmısın yani güncelleme gibi (yeni mod vs) şu an bu fw'yi kullanıyorum ve memnunum :oke:

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman dürüstlükten yanayım kardeşim evet bendede oldu bu durum yalnız sadece 1 kere oldu ve dahada olmadı şimdi yeni performans modlarıyla yeniliyeceğim cfwyi.Ama lütfen biraz bırakın deniyeyim herzaman dediğim gibi yine en kralıda olsa kesinlikle bir sorun çıkıyor doğanın kanunu :ehe

ilyassss

ilyassss

Üye
eline saglık yazdıgına göre güzel 1 şeye benziyor şimdi indirmeye başladım deneyip açıklama yapacam

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Her zaman dürüstlükten yanayım kardeşim evet bendede oldu bu durum yalnız sadece 1 kere oldu ve dahada olmadı şimdi yeni performans modlarıyla yeniliyeceğim cfwyi.Ama lütfen biraz bırakın deniyeyim herzaman dediğim gibi yine en kralıda olsa kesinlikle bir sorun çıkıyor doğanın kanunu :ehe

tabiki kardeşim geç olsun ama süper olsun çalışmalarında başarılar.:aha::aha::aha:

ahmet.220

Üye
kardeş benim sorumada bi yardım ediver bi geri sayfada yazmıştım lütfen bana yardım edin

Üst Alt