Eline sağlık arkadaşım ben bu aralar çok fw yüklüyorum kafamagöre bir fw bulamadım ya çok kasıyor ya batarya kısa gidiyor yada çok hata var şu 3 gündür bunu deniyorum bir kaç şey dışında diğerlerinden gerçekten çok farklı gibi
gayet hızlı genelde ben fw yükledikten sonya baya bir programkurarım sonra hızına bakarım diğerleri hep kastı hayret verici bu kasmıyor tekrar teşekkürler gelelim karşılaştığım sıkıntılara
1-Qt kuramıyorum dahili bileşen diyor (sizin verdiğiniz 5800 programlarından olanı)
2-Kamera bir kere meşgulhatası verdi ama bir daha karşılaşmadım ilginç,
3-yüklediğim programların kısayollarını bulamıyorum örneğin facebook yüklüyorum ne menüde nede başka bir yerde kısayolu yok tel de pro yüklü görünüyor ama kısayolu yok
Son olarak yukarıda belirtiğim problemler olmazsa olmazlardan değil buna rağmen çok güzel bir fw tekrar eline sağlık
1)Qt yi tarif ettiğim şekilde kurun sorun yok bende çalışıyor.Çok fazla kişiden duyarsam bunu çalıştığını kanıtlarım.
2)Kamera meşgul hatası giderilmiştir kurduğumdan beri 1 kere dahi hata almadım bu konuda almış olabilirsiniz daha olmuyorsa önemli değildir önemli olan zaten sürekli vermemesi diğer modcularda benim kullandığım kamera dosyalarını kullanarak modlamışlardır onlarda bile böyle ufak hatalar olabilir bu konuyu kafanıza takmasanız iyi edersiniz.
3)Facebook vsvs kısayolu internet klasörüne gider ben öyle ayarladım tabi bu her uygulama için geçerli bir durum değil bu bir sorunda değil ve hepsi sorunsuz uygulamalara gelir oyunlar bazen oyunlara bazende uygulamalarada gelebilir uid değerleri eklenmiş veya eklenmemişse vs niye bu kadar büyüterek anlatıyorsunuz anlamıyorum.
Öncelikle biraz uğraşın arkadaşım lütfen biraz bakın hata olduğunu gerçekten tespit edin kabul ederim ben sorunsuz yazıyorum ama elbet bir sorun tabiki çıkabilir bunun garantisini kesinlikle veremem çünki modlu yazılımlar pnhtden v51 deki gibi sorunsuz çıkmıyor.İnanınki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz benim adım hıdır elimden gelen budur hesabı ama birçok sorun giderilmiştir.Sağlıcakla