[01.02.2011]Yepyeni Bir Cwf 5800 v52-c6 v20.0.042 Speedx EditionV2 Güncel!...

Sponsorlu Bağlantılar

ersiny699

Üye
tek sorun olacak yüklemek istiyorum ama aklıma takılan tek bişey var. GPS ve WIFI için ne yaptınız. sunrise vea diğerlerini de denedim hiçbirinde GPS eski kullandığım cwf kadar ii olmadı v40 daki. şimdi geri dönmek te istemiyorum.Tşk

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Flashı Doğruca Attım Ama Telefon Açılmadı ekran açııp açılıp kapanıyor Sorun nedir ?

Yanlış atmışsınızdır tekrar deneyin sorun olsa ben bütün yazılımları telefonumda deneyemezdim öyle değilmi aksini söyleyen olursa toplu birşekilde cevap olsun diye gerekirse video bile çekerim :d
Tekrar deneyin lütfen doğru yaptığınızdan emin olun hafıza kartını temizleyin sistem klasörleri kalmasın private vsvs silin hepsini arşiviniz kalabilir music,video vs sorun olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

tek sorun olacak yüklemek istiyorum ama aklıma takılan tek bişey var. GPS ve WIFI için ne yaptınız. sunrise vea diğerlerini de denedim hiçbirinde GPS eski kullandığım cwf kadar ii olmadı v40 daki. şimdi geri dönmek te istemiyorum.Tşk

Gps için En son çıkan Ovi Maps entegre edilmiştir resimleri toplu verdiğim linkten indirip bakarsanız görürsünüz.Ayrıca Wifi ve Gps çekim gücü artırılması için modlamalar yapıldı sorun olmuyor siz bilirsiniz tercih size kalmış Yalnız Gpsin çekmesi için açık alanda olmanı lazım ve biraz beklemeniz lazım.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
baba be ben şimdi fw'yi kendimce düzenledim açılış resmi,kapanış ve sesi ekledim ama açılış sesi anormal derecede yüksek çıkıyo. Bi program sayesinde müziği 6db'ye indirmeme rağmen ses çok yüksek. Acaba bi dosyayımı editlicez söylersen kardeşim. Bu arada fw'den son derece memnunum herkeze tavsiye ederim.

mrtstab

Üye
Hocam Flashı Doğruca Attım Ama Telefon Açılmadı ekran açııp açılıp kapanıyor Sorun nedir ?

arkadaşım aynı sorun bende de var , sys , private vb. klasörleri temizleyip fw attım açılmadı , şimdi hafıza kartını biçimlendirip atıcam olursa buraya yazarım .

sorunu çözdüm , hani 3x4 vs. indirdinya , o rar dosyasının içinden 1 dosya çıkıyo , onun altındaki core ve uda dosyalarını da indirmen lazım . :d:

selaam

Üye
hocam bende c6 v10 sürümü yüklü.önce v52 ye yükseltip sonramı kurmam gerekir?

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
baba be ben şimdi fw'yi kendimce düzenledim açılış resmi,kapanış ve sesi ekledim ama açılış sesi anormal derecede yüksek çıkıyo. Bi program sayesinde müziği 6db'ye indirmeme rağmen ses çok yüksek. Acaba bi dosyayımı editlicez söylersen kardeşim. Bu arada fw'den son derece memnunum herkeze tavsiye ederim.
Private\10202be9\101F8763.txt dosyasını editlemen gerek bu satırda;
0x2 int 7 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
"7" yazan yeri düşürebilirsin 5,4,3 yaz işte :D

hocam bende c6 v10 sürümü yüklü.önce v52 ye yükseltip sonramı kurmam gerekir?
Bu yazılım zaten V52 tabanlıdır direk atabilirsiniz v52 orjinal kurmanıza gerek yoktur.v52 tabanlı c6 yazılımıdır.İsterseniz sonrasında v52 orjinalinide atabilirsiniz ancak v51 e dönüş yapamazsınız aslında oda yapılıyor ama riskli uğraşmayın derim.
sorunu çözdüm , hani 3x4 vs. indirdinya , o rar dosyasının içinden 1 dosya çıkıyo , onun altındaki core ve uda dosyalarını da indirmen lazım .
Evet hata yapmış olabilirsiniz bu konuda hangisini indirdiyseniz örnek 4x4 diyelim onunla birlikte core ve uda dosyasıda gerekiyor yazılım temel dosyaları biri olmadan olmaz. :oke:

teknogenc33

teknogenc33

Üye
hocam şimdi yükledim emeğine sağlık iyi görünüyor cfw atmaktan bıktım :d inşlh. bu son olur arkadaşma da kendi tel. da attım bunu süper şimdlk sorun yk sunrise açlş kapanş olsa daha bi güzel olurdu yinede tşk :)

qreencobra

Üye
Emeğe saygı direk indirip kurdum cok güzel olmuş umarım fotograf çekildikten sonra silmeye kalkınca "Kamera zaten kullanılıyor" hatası vermez. Bu hatadan dolayı cfw yi değiştirdim umarım buda eskisi gibi değildir.

Denedim hata filan yok bu cwf nin üstüne tanımam cok saol :)

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar ama inanın ne kadar düzeltsekde muhakkak biri çıkıp bir hata buluyor bunun için ise yani düzeltmek için ne gerekiyorsa elimizden geleni yaparız.Ha bu arada bu cfw işi alışkanlık oldu olsa gerek çünki tamamen sorunsuz denen yazılımda bile sorun çıkabiliyor kimse bunun garantisini veremez sadece gözle görünen ve bilinen sorunları düzelttiğim için ben kendi adıma konuşuyorum o sebeple sorunsuz diyorum.Yoksa %100 sorunsuz diyen biri çıkacağını zannetmiyorum elbet bir hata çıkabilir.
Ben sadece sorunsuz yapmak için çabalayanlardanım ve inanın gerek yabancı olsun gerek türk forumlarında kullanıcıların istek ve yorumlarına görede bazı şeyleri modlamaları vs tercih ediyorum. :ok2:

tecman

Üye
Eline sağlık arkadaşım ben bu aralar çok fw yüklüyorum kafamagöre bir fw bulamadım ya çok kasıyor ya batarya kısa gidiyor yada çok hata var şu 3 gündür bunu deniyorum bir kaç şey dışında diğerlerinden gerçekten çok farklı gibi
gayet hızlı genelde ben fw yükledikten sonya baya bir programkurarım sonra hızına bakarım diğerleri hep kastı hayret verici bu kasmıyor tekrar teşekkürler gelelim karşılaştığım sıkıntılara

1-Qt kuramıyorum dahili bileşen diyor (sizin verdiğiniz 5800 programlarından olanı)
2-Kamera bir kere meşgulhatası verdi ama bir daha karşılaşmadım ilginç,
3-yüklediğim programların kısayollarını bulamıyorum örneğin facebook yüklüyorum ne menüde nede başka bir yerde kısayolu yok tel de pro yüklü görünüyor ama kısayolu yok

Son olarak yukarıda belirtiğim problemler olmazsa olmazlardan değil buna rağmen çok güzel bir fw tekrar eline sağlık

omerynd

omerynd

Üye
yükleyip hemen deniyorum yorumlarımı yazarıom

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık arkadaşım ben bu aralar çok fw yüklüyorum kafamagöre bir fw bulamadım ya çok kasıyor ya batarya kısa gidiyor yada çok hata var şu 3 gündür bunu deniyorum bir kaç şey dışında diğerlerinden gerçekten çok farklı gibi
gayet hızlı genelde ben fw yükledikten sonya baya bir programkurarım sonra hızına bakarım diğerleri hep kastı hayret verici bu kasmıyor tekrar teşekkürler gelelim karşılaştığım sıkıntılara

1-Qt kuramıyorum dahili bileşen diyor (sizin verdiğiniz 5800 programlarından olanı)
2-Kamera bir kere meşgulhatası verdi ama bir daha karşılaşmadım ilginç,
3-yüklediğim programların kısayollarını bulamıyorum örneğin facebook yüklüyorum ne menüde nede başka bir yerde kısayolu yok tel de pro yüklü görünüyor ama kısayolu yok

Son olarak yukarıda belirtiğim problemler olmazsa olmazlardan değil buna rağmen çok güzel bir fw tekrar eline sağlık
1)Qt yi tarif ettiğim şekilde kurun sorun yok bende çalışıyor.Çok fazla kişiden duyarsam bunu çalıştığını kanıtlarım.
2)Kamera meşgul hatası giderilmiştir kurduğumdan beri 1 kere dahi hata almadım bu konuda almış olabilirsiniz daha olmuyorsa önemli değildir önemli olan zaten sürekli vermemesi diğer modcularda benim kullandığım kamera dosyalarını kullanarak modlamışlardır onlarda bile böyle ufak hatalar olabilir bu konuyu kafanıza takmasanız iyi edersiniz.
3)Facebook vsvs kısayolu internet klasörüne gider ben öyle ayarladım tabi bu her uygulama için geçerli bir durum değil bu bir sorunda değil ve hepsi sorunsuz uygulamalara gelir oyunlar bazen oyunlara bazende uygulamalarada gelebilir uid değerleri eklenmiş veya eklenmemişse vs niye bu kadar büyüterek anlatıyorsunuz anlamıyorum.
Öncelikle biraz uğraşın arkadaşım lütfen biraz bakın hata olduğunu gerçekten tespit edin kabul ederim ben sorunsuz yazıyorum ama elbet bir sorun tabiki çıkabilir bunun garantisini kesinlikle veremem çünki modlu yazılımlar pnhtden v51 deki gibi sorunsuz çıkmıyor.İnanınki elimizden gelen herşeyi yapıyoruz benim adım hıdır elimden gelen budur hesabı ama birçok sorun giderilmiştir.Sağlıcakla :bye2:

palasibo

Üye
Kardeşim emeğine sağlık güzel olmuş fakat senden bir isteğim var şu en başta çıkan resim hiç hoşuma gitmedi onu nasıl değiştirebileceğimi söylermisin? Orjinal nokia yapmak istiyorum.

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim emeğine sağlık güzel olmuş fakat senden bir isteğim var şu en başta çıkan resim hiç hoşuma gitmedi onu nasıl değiştirebileceğimi söylermisin? Orjinal nokia yapmak istiyorum.
Konuyu iyice oku kardeşim bunu zaten yazdım
"**Ayrıca açılış ekranı varsayılan nokia olsun isteyenler bunu indirip cfw yi Nfe ile düzenleyip atsınlar içine paketleyip jaflasınlar..."
Forumda anlatımlarda mevcut gayet basit bir olay.

palasibo

Üye
Saol kardeşim görememişim.

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim görememişim.
Önemli değil kardeşim.Yanlış anlama sakın bu konuda biraz dikkatli olmanız gerekmekte öncelikle önerileri okuyun ona göre kurun inanın sorun olmuyacaktır tarif ettiğim şekilde yaparsanız herşeyi.

teknogenc33

teknogenc33

Üye
dostum 3-4 gündür kullanıyorum ram 50nin üstünde 18 program kurulu süper eklentileri war şu başlangıç ekranında daha güzel bi resim olabilirdi :)

baba3232

baba3232

Üye
    Konu Sahibi
dostum 3-4 gündür kullanıyorum ram 50nin üstünde 18 program kurulu süper eklentileri war şu başlangıç ekranında daha güzel bi resim olabilirdi :)
O sebeple koydum orjinal açılış/kapanış dosyalarını yazılım atmayı bilen açılış kapanışıda değiştirebilir kanımca :)
Forumdada anlatımlar var zaten ki tarifde ettim hocam. :oke:

music59

Üye
ilkkez yapmama rağman başardım biraz uğraştırdı ama ilk izlenimlerim iyi

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
*Mesaj bugu giderildi

Bunu bende denedm arkadaşımın telefonunda hiçbir sorun kalmamış mesajla bu akşam bende yükleyecem teşekkür ederim şuan için en iyi fw diyebilirim ;)

Üst Alt