vodafone^nin yamuğu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
vodafone^nin yamuğu
:bann:selam arkadaşlar vodafone dan internet sorunu yaşıyorum daha doğrusu yaşıyoruz gelin hepimiz bunu e mail ile bildirelim

• Beğen
Tepkiler: urfa gazilisesi ve slant1111

punisher123

punisher123

Üye
ya aslında büyük bi çoğunluk istese dikkate alınabilir ama kimsede tınlamıyorki,Benim isteğim şunlar mesela;
cepnette max hız 7.2 olmasın tamam ama enazından bi 512kbps olsunki video izlerken fazla takılmayalım,birde altyapısını geliştirmesi lazım,2gyi bi köşeye bırakıp 3gye yönelmesi lazım hatta 4gye yönelse manyak olr:D

ali.44

ali.44

Üye
tam üç tane hattım var hepsiylede mail attım herkez yaparsa belki birseyler olabilir yoksa bu hızla zaten turkcell inde birşey yapacagı yok

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bunun için facebook'ta kampanya yapıp yazmalıyız yoksa halimiz kötü adamlar ülkelerinde 24 mgbs hızı yavaş görürken biz daha 1'e bile yetişemiyoruz buna bir son vermeliyiz.

Ahmet8989

Üye
arkadaşım ttnet engel oluyor sözleşme gereği baz istasyonlarında aşırı yığılma oluyor

urfa gazilisesi

Üye
ttnet ne alaka niye turkcell çalışıyor

Larock

Larock

Üye
arkadaşım ttnet engel oluyor sözleşme gereği baz istasyonlarında aşırı yığılma oluyor

bu ttneti başımıza padişah yaptılar, belki engel olma yetkisi yoktur ama dolaylı yoldan izin vermiyordur. nede olsa kimilerinin sağ kolu:op:

phasan

phasan

Üye
arkadaşlar şimdiden başlayalım yüz kişi mesaj atsa bunla ilgili anca dikkate alırlar hadi arkadaşlar mesaj atalım

asi430

asi430

Üye
vodafone uyuma ağzımızı bozdurma...

--------------- Ekleme ---------------

512kbps hakımız söke söke alırız ... Hatta yetmez

kendal_47

kendal_47

Üye
güzel bir konu açılmış bende şikayetçiyim bu konuda...facebook'ta konusu açılmış yalnız dağılmış biraz genelde konuşulan hızı programlarla arttırmak yada verilen veriyi verimli kullanmak istediğin kadar verimli kullan çok düşük bir hız bende mail atacam hatta daha önce atmıştım gelen cevap şöyleydi yalnız sizinle ilgili değil bulunduğunuz bölgeyle ilgili altyapı çalışmalarımız sürüyor gibi tam hatırlamıyorum bi cevap gelmişti 3 4 ay oldu değişen bişey yok download hızım hala 20 kb yi geçmiyor

garipnetci

garipnetci

Üye
Vodafone net hızım 10 kb vodafone 3g üyesi olmak için bin defa mesaj attım 1 saat içinde işleminiz gerçekleşecek diye mesaj geliyor reklamlarda çok atıyorlar bunu bunlara sormamız lazım ...

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar iyi guzelde birsey 3g ınternet diyor en fazla 20 kb ıle ındırım yapıyoruz.Normalde 100mb yi gecmeden once bıle 3g ıle hızlı bır giriş görmedim açıkcasi 40kb ye çıkıyor.Buna bir çözüm getirmesi lazım bu böyle olmaz otekı hoporotorlerde pahalı fakat ama en azından ısımızı gorebılırıyoruz bunda ınternete duzgun gıremıyorum ınternetı bedava yapana kadar bıraz hızı artırsalar; 15tl yapsın duzgun ınternete gırelım.Tek ebuddye duzgun gırebılıyorum ınternette duzgun dolasamıyorum opera ıle olsun kendı wepsını var sureklı baglantı yok yazısı gelıyor ınternete gırmıyor.Herkeste işi abartınca pcye baglama fılan vodafonede igce cıvıdı Şimdi düzgun internete giremıyoruz.

__crazy

__crazy

Üye
ya aslında büyük bi çoğunluk istese dikkate alınabilir ama kimsede tınlamıyorki,Benim isteğim şunlar mesela;
cepnette max hız 7.2 olmasın tamam ama enazından bi 512kbps olsunki video izlerken fazla takılmayalım,birde altyapısını geliştirmesi lazım,2gyi bi köşeye bırakıp 3gye yönelmesi lazım hatta 4gye yönelse manyak olr:D

4G'ye geçmesi iyi olur ama 3G'ye geçeli çokta uzun yıllar olmadı ayrıca bildiğim kadarıyla 4G'ye şuan iki ülke geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt