Nokia N8 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınlandı [07.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

mc_mfi

Üye
Ben geceden nberi bakıyom olmuyo arkadaş böle işmi olur ya

barisakkaya

Üye
usta benim n8 silver navifirmden euro2_wh_turkey mi indirmeliyim ayrıca bu sçeneği seçtiğimde 6 tane dosya çıkıyor ekteki navi resmindeki gibi o kadar soya çıkmıyor ne yapmalıyım

Kubde

Kubde

Üye
herşeyi boş verin bu gün çıkıyor işte biraz daha sabır o kadar.

karasahinemre

Üye
gelse rahatlayacağız da aksayacak gibi duruyor :(

barisakkaya

Üye
kardeş ben bir de format atacağım da o yüzden naviden atayım istiyorum versiyonu bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

sensiz_gecem

Üye
Gelse ömer de mutl olacak ama

barisakkaya

Üye
arkadaşım sağol ama nasıl kullanıldığını biliyorum sadece indirmem gereken dosyayı soruyorum konu başındakilerle baya farklı benim karşıma çıkanlar

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdiden hayırlı olsun beyler

Lizard King

Lizard King

Üye
Arkadaşlar ovi suite'de login olamıyorum. Sunucu bağlantı hatası diyor kaç gündür giriş yapamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yoğundur dedim ama gecenin 4'ünde bile denedim girmedi.

hastali

Üye
hey allaahım ya bnmki güncelleme olmuo arkadaşlar ya güncellemeleri kntrel et diorum wrelsla bağlanio gnceleme yok dio çıldırıcam

BL@DE02

BL@DE02

Üye
Arkadaşlar product kodu normalde hep rakam mı acaba navifirmde felan öyle görünüyorda benim kodum 059D576 DARK GREY bu kodda olan varmı ?

musty24

Üye
059D576 navifirmde de 13.16 güncellemesi yok diğer productlara var sadece buna gözükmüyor

hastali

Üye
bende siyah n8 war ama güncelleme fln yok ya bıktım artık nezmn güncellenecek bnm telefonm yaaaa

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş flash attın mı oradan ? Bende flash atıcam..

Bi sorun yaşadın mı ?

evet flash attım sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor hayırlı olsun herkese gözle görülür bi hızlanma var telefonda

sh0ck

sh0ck

Üye
evet flash attım sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor hayırlı olsun herkese gözle görülür bi hızlanma var telefonda

Tamam teşekkürler kardeşim :)..
Download başladı.. Yavaş yavaş iniyor.. Ne zaman biter çok merak ediyorum alıştım hızlı nete :D.. :)..

hastali

Üye
resmi güncellemeyi nezmn yükleyeblicez peki

Üst Alt