C7 Kapanma Sorunu Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
    Konu Sahibi
C7 Kapanma Sorunu Yardım Lütfen
3 Gün önce c7 aldım aldıqım qün birkaç saat sonra kendi kendine kapanıp açıldı. Anlam veremedim sonra bu sorun sık sık olmaya başladı. Telefon durduk yere kapanıyor nokia açılış ekranı qeliyor ve açılıyor yani bir nevi kendine reset atıyor. Aldıqım yere (electro world) qötürdüm servise qitmesi qerektiqini söylediler 3 qünlük makinamı servise yollamak istemiyorum ne olur yardım edin var mı bu hatayla karşılaşan ve bu hatayı çözen ???

embome

embome

Üye
bendede farklı şekilde sorunlar var,yazılım yükleyememe gibi,Genpa,ya verdim bakalım ne olacak...

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
    Konu Sahibi
Birşey fark ettim telefondan bakınca telefon hafızası 359mb boş görünüyor ama pc ye baqlayınca 489mb boş alan yok diyor klasörlere bakınca toplam 56mb dolu ama qörünüyor acaba benim makine bu yüzden mi resetliyo kendini ??? Kullanan arkadaşlardan ricam pcye baqlayıp bi bakarmısınız

mertoluk74

Üye
arkadaşlar bende aldım nokia c7 benimkide sorunlu konuşurken kapanıyo o kadarda para verdik alalı 10 gün oluyo ben gönderdim genpaya bilmiyom 15 gün oluyo daha yapamadılar şöle yazıyo bilen cevaplasın lütfen
Servis No 2178663 IMEI 353*******507 Telefon Nokia C7 Cep Telefonu Teknik servis kayıt tarihi 21/12/2010 Garanti Durumu Garantili Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez Arıza Açıklaması -KENDILGIINDEN KAPANIYOR,KITLENIYOR OZELLIKLE KONUSMA YAPILIRKEN,KAPANINCA ACILMIYOR,URUN ALINALI BIR HAFTA OLDUGU ICIN DEGISIM ISTENIYOR Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
Yeni Cihaz, Çizik Yok
Durum Onarilmak üzere bekliyor Tamir Detayı Cihazdaki Hata Giderilemedi.Üst Seviye Onarim Göre Son işlem tarihi 29/12/2010

erkara_64

kardeş cihazın bir üst servise yönlendirilecek burada çözüm bulamadıklarını söylüyorlar...15-20 gün daha beklemen gerekiyor ve işte mutlu son...cihazın anakartı değişip sana geliyor...üzücü kısmı ise cihazın tamamen değişim olmuyor:( yanlız şu ayrıntıyı unutma nokia bu serilere çok önem veriyor bu yüzden tamamen sıfır da gelebilir..ben eski deneyimleri paylaştım seninle..

smoke6666

Üye
yazık valla su nokia verilen paraya yazık..bende c7 aldım ekranda üst kösede beyazlık var koyu renkte cook net gözüküyo..iş yerinde herkese gösterdim birde bir gördüler.kvk ya götürdüm hiç bi allahın kulu görmedi.nokia shop götürdüm onrda gören cıkmadı..bide normal diyolar böyle bir seyin olması lanet olsun bu nokia

erkara_64

kardeş senin sorunun nokia ile alakalı değil sorun muhatap olduğun iş ahlakı olmayan sıfatsızlarda...
hakkını ara kardeşim ısrar et...hatta ve hatta ingilizcen var ise direk finlandiya sitesinden mail ile derdini anlat mutlaka sana ulaşacaklardır...

Slanq

Üye
Birşey fark ettim telefondan bakınca telefon hafızası 359mb boş görünüyor ama pc ye baqlayınca 489mb boş alan yok diyor klasörlere bakınca toplam 56mb dolu ama qörünüyor acaba benim makine bu yüzden mi resetliyo kendini ??? Kullanan arkadaşlardan ricam pcye baqlayıp bi bakarmısınız

evet benımde öyle gösteriyor. ama kapanma sorunu yok

--------------- Ekleme ---------------

benımde msj yazarken ekranın canlıgı gidiyordu tuşlara dokuntukca sanki ekranın ışıgını kısılıp acılıyorr gibi. neyse genpa'ya götürdüm.2 gün yattı tel orda. aldım trene bindim eve gidiyordum bir baktım devam ediyo sorun. tekrar geri döndüm. tema'danmış arka plan resmindenmiş güç tasarruf modundanmış. alakası yok sacmasalak şey. nokia clup gidicem bakalım onlar ne dicek :D

sawash_08

Üye
Arkadaşlar sırf bu konuya cevap yazmak için üye oldum.Bende 9 gün önce C7 aldım üçüncü gün bir kere kapandı, ara sıra kapanmaya başladı yedinci gün sürekli kapanmaya başladı sim kartsız açılıyordu ama değişik sim kartlarda denedik çalışmadı elektroword'e götürdüm baktılar arızayı kabul ettiler ve iade ettim. 15 gün içinde iade kabul etmek zorundalar öyle rıza olduğu zaman onarım ve servisi kabul edince iade hakkınızdan vazgeçmiş oluyorsunuz. servise gönderelim deslerde kendim götürecektim. ama telefon şekli ve özellikleri ile harika aynısını almak istiyorum ama bu genel sorundan dolayı almıyorum.
15 gün içinde servise vermişseniz elinizdeki fiş ile iade talebinde bulunun tüketici heyetine falan başvurun belki iade edebilirsiniz.İnş. bu sorunları çözerler de rahat rahat alıp kullanırız.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
    Konu Sahibi
Cihazım Genpa teknik servisinde 26 gün tamir qördü sorun qiderildi güncel yazılım yüklendi tüm testlerden başarı ile qeçti denilerek qeri verildi ama telefonu aldıqımdan bir saat sonra tekrar kapanıp açılmaya devam etti tekrar servise verdim böyle şans olurmu??? Birdaha asla nokia almam.... Alacaklarda 10 kere düşünsün öle alsın...

alican_esk

Üye
Serviste güncellettim yeni yazılım yüklendi

webgezgin

Üye
Serviste güncellettim yeni yazılım yüklendi

SLM benim c7 dede kapanıp açılıyo daha bir haftalık deli olucam arkadaşlar bir dünya para veriyoruz sonuç hep hüsran telefon kendine geliyor ama en az 5 güncellemeden sonra ve henüz bu telefon için bir güncelleme var ondada türkiye mevcut değil yani şuan güncel yazılım yok:off:
nokia nın acilen sorunsuz bir güncelleme çıkarması şart öyle bir malı satmakla bitmiyo iş bu şikayetleri bildirebileceğimiz bir mail adresi yokmu hep beraber mail atıp baskı uygulayalım

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
    Konu Sahibi
SLM benim c7 dede kapanıp açılıyo daha bir haftalık deli olucam arkadaşlar bir dünya para veriyoruz sonuç hep hüsran telefon kendine geliyor ama en az 5 güncellemeden sonra ve henüz bu telefon için bir güncelleme var ondada türkiye mevcut değil yani şuan güncel yazılım yok:off:
nokia nın acilen sorunsuz bir güncelleme çıkarması şart öyle bir malı satmakla bitmiyo iş bu şikayetleri bildirebileceğimiz bir mail adresi yokmu hep beraber mail atıp baskı uygulayalım

Sorun qüncelleme ile qeçmiyor ben qüncellettim ama olmadı. ikinci kez servise qitti 26 qün bekledi servis raporunda TelefonNokia C7 Cep TelefonuTeknik servis kayıt tarihi10/01/2011Garanti DurumuGarantili ŞubeTeknik Servis ( İstanbul )Arıza AçıklamasıKENDİ KENDİNE KAPANIYOR CİHAZIN DEĞİŞİMİ İSTENİYORArıza TanımlarıTüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
İç-Dış IMEI Kontrol Edildi
DurumMerkez serviste İşlemler tamamlanmıştır, şubemize henüz geri gelmemiştir.Tamir DetayıTest OK
Elektronik Kompanent Değiştirildi
Güncel Yazılım Yüklendi
Son işlem tarihi31/01/2011

şeklinde elime daha qelmedi ama bu seferde olmazsa daha ne diyeyim 3 ay oluyo alalı ama kullanmak nasip olmadı ikinci servise qidişi...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bende öle bi sorun yok ama arkadaki metal kapakta bazı soyulmalar oluyo sizdede öylemi soyulma derken soluklaştı bazı yerler anlatabildimmi bilmiorum.hani bi arabayı boyarsında renk ayırır ya onun gibi bişe nasıl bi önlem alınabilir oraya deri kılıf kullanıorum hastalık nedeni ile de ellerim çok terlio ondanmı ve telefon nedense aşırı derecede ısınıo internete girdiğim zaman felan hem internete girip hemde müzik açtığım zaman ateş ato zaten???

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

Benim telefon N8 ve PC ye bağlayınca telefon hafızası dolu görünüyor. Bence bu herkeste yaşanan normal bir durumdur

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Benim telefon N8 ve PC ye bağlayınca telefon hafızası dolu görünüyor. Bence bu herkeste yaşanan normal bir durumdur

Windows 7 kullanıyorsun sanırım :) 7'de öyle, o da şundan dolayı, telefon hafızasına karışmanı istemiyor... XP ve Vista doğru gösteriyor ama telefon hafızasını...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Windows 7 kullanıyorsun sanırım :) 7'de öyle, o da şundan dolayı, telefon hafızasına karışmanı istemiyor... XP ve Vista doğru gösteriyor ama telefon hafızasını...

Umm evet Win 7 kullanıyorum :D

sefadrsn

sefadrsn

Üye
Beyler ben cihazı alalı tam 1 hafta oluyo , 3.-4. ve 5. günlerinde , günnde 2-3 kez kendine reset atıyodu ama dikkat ettim bunu bilgisayardan dosya aktarımın tamamladıktan veya uygulama yükledikten sora yapıyodu genelde . yani telefon bunu bilerekte yapıyo olabilir size şöyle açıklamaya çalışayım : Bilgisayara oyun yükledikten sora bilgisayarın yeniden başlatılmasının önerilmesi gibi yani . Hemen panik yapmayın derim o yüzden , bekleyin yeni update gelsin, yükleyin oda olmadı 3 gulhü bi elham :) çünkü yepyeni bi cihaz daha eksiklerinin bazı sorunlarının olması normal. Öyle hemen servise göndermenizide önermem ( telefonun A yerini yapıp , B yerini bozarlar ) , yok sabırsızım diyosanında geri vermeye çalışın.
Son olarak telefonum son 2 gündür hiç kendini resetlemiyo bunuda belirtmek istedim. Allah yardımcınız olsun..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Sorun yaşayanlar telefonlarına hard format atıp uygulama vs. yüklemeden bi süre kullansınlar bakalım sorun olcakmı

Üst Alt