Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

mabul-7

mabul-7

Üye
Hocam iyi günler. Ben samcung champ (gt-3303K) kullanıyorum. HERhangi bir uygulama oyun vs. yüklendiğinde standart olarak bu uygulama oyunlar bölümüne kaydoluyor.Ben o uygulmayı ana menüye bir şekilde taşıyamaz mıyım bunun bir yöntemi varmı varsa telefona bir zararı olur mu ??? Şimdiden teşekkürler....

BabyIcey

Üye
Merhabalar, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.

Samsung D900i kullanmaktayım fakat geçen gün kendiliğinden garipleşti telefon. Tuş takımından 2-5, okey tuşu ve sağ en üstte bulunan tuş çalışmaz oldu. Daha önce bir kere daha olmuştu ama kısa sürmüştü 1 haftadır telefonum böyle. Mesela açılırken kapanıp açılıyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

bygeforce

bygeforce

Üye
vallahi kafayı yiecem artık bu wave s723 için kimsenin ağzından çıt çıkmıyor... yahu bada os 1.2 ile uyumlumu değil mi? bide bu telefonu biz antika diyemi aldık yani.. hiç bir adam gibi uygulama oyun vsvs yok... kies adamı deli ediyor... kardeş biliyosan bi cevap yaz gözünü seveyim...

bekir469

Üye
samsung 5722 var bende üçlü duvar kağıdı nasıl yapıcam???

dreamzone

dreamzone

Üye
monte kullanıyor , günde en az 2 kere sim kart çıkarıldı tarzı bi hata alıyorum simi çıkarıp yerine takınca düzeliyo ama bıktım ne yapabilirim

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung M8910 getirtirdim yurtdışından fakat garantisi kayıttı yok.IMEI kopyalaması yaptırsam telefona
Navigasyonu Kullanabilirmiyim Birde Navigasyonda Makbuz Kodu Diyor O olmadan çalışmıyormu Navigasyon
En Son 2008 ülkeye giriş cıkış pasaportu olan bir arkadaşınız var ise
Pasaport ile halledeblirsiniz bu olayı

--------------- Ekleme ---------------

Hocam iyi günler. Ben samcung champ (gt-3303K) kullanıyorum. HERhangi bir uygulama oyun vs. yüklendiğinde standart olarak bu uygulama oyunlar bölümüne kaydoluyor.Ben o uygulmayı ana menüye bir şekilde taşıyamaz mıyım bunun bir yöntemi varmı varsa telefona bir zararı olur mu ??? Şimdiden teşekkürler....
Sırf uygulama için Forumdakı ardaşlar fw editliyorlar onlardan bi yardım istersenız
Halledebilirler
Cihaza zararı olmaz

Merhabalar, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.

Samsung D900i kullanmaktayım fakat geçen gün kendiliğinden garipleşti telefon. Tuş takımından 2-5, okey tuşu ve sağ en üstte bulunan tuş çalışmaz oldu. Daha önce bir kere daha olmuştu ama kısa sürmüştü 1 haftadır telefonum böyle. Mesela açılırken kapanıp açılıyor anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Tuş takımı sorunu büyük ihtimalle tuş takımını yenileyiniz

vallahi kafayı yiecem artık bu wave s723 için kimsenin ağzından çıt çıkmıyor... yahu bada os 1.2 ile uyumlumu değil mi? bide bu telefonu biz antika diyemi aldık yani.. hiç bir adam gibi uygulama oyun vsvs yok... kies adamı deli ediyor... kardeş biliyosan bi cevap yaz gözünü seveyim...
Cihazından getjar sitesine girdiğinizde yukarıda cihazınızın ismi yazıyor ise sitedeki arama kısmından game,tarayıcı gibi özellikleri seçin benım bildiğim kadarı ile
bu cihaza ait bir cok uygulama var

samsung 5722 var bende üçlü duvar kağıdı nasıl yapıcam???

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Samsung Genoalarda 3Lü WallPaper Yapılamamasınız Sebebi Ne Olabilir _?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Ne Zaman Paylasabilirsiniz Nasıl Yapabileceğimizi ?

mkeles84

Üye
Kardeşim Samsung S5620 Monte almış, ama cep telefonuna IMEI'niz kopyalanmıştır, 30 gün sonra telefonunuz kilitlenecek şeklinde mesaj aldı. Eski orjinal Nokia Cep telefonunun IMEI'sini buna kopyalasak olur mu?
Teşekkürler..

berkantzz

Üye
merhaba.samsung wave telefon aldım yurtdısından.turkıyede en son yazılımı attırdım acınca telefonu ağ kılıdı ıstıyor.nasıl bulabılırız

snts1

Üye
merhabalar. s5620 montem var.bilgisayara bağlayamıyorum.kies görmüyor.mtp device diye bir hata veriyor.cd sinden yüklemeye çalıştım.orada da bulamıyor

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim Samsung S5620 Monte almış, ama cep telefonuna IMEI'niz kopyalanmıştır, 30 gün sonra telefonunuz kilitlenecek şeklinde mesaj aldı. Eski orjinal Nokia Cep telefonunun IMEI'sini buna kopyalasak olur mu?
Teşekkürler..
Olur efendim

merhaba.samsung wave telefon aldım yurtdısından.turkıyede en son yazılımı attırdım acınca telefonu ağ kılıdı ıstıyor.nasıl bulabılırız
Telpaya ile iletişime gecınız oradan orjinal ayarlarını yaparlar

zekeriyaercin

Üye
Benım d900 var oyun atarken jar dosyası max boyutu asıyor dıyor bu boyutu kaldırabılır yada yukseltebılırmıyız

mavı golge

Üye
Bende f480i var mutı medyadan hangı kılasore gırersem tel kapanıyor acılıyor bıdeduvar kagıtlarına gırersem aynı sorunu yapıyor tamırsılere goturdum bastan porogram atılacak dedıler lutven yardım edersenız sevınırım

sultanelif

sultanelif

Üye
arkadaslar samsung masa ustu bi bilgsyrm war ama netten hic bir program indiremiyorum surekli ayni hatayi veriyor _internet explorer su internet sitesini acamadi. site kullanilamiyor veya bulunamiyor. lutfen daha sonra tekrar deneyin.... die surekli bu uyariyi veriyor msn programi yada video oynaticilari yada muzik calar programlari ne bilim iste photosop programlarini indirmeyi deniyorum olmuyor surekli bu hata ile karsilasiyorum lutfen birileri yardimci olsun cok acil lazi tesekkurler simdiden ....

bilgisi olanlardan acil cevap bekliyorum lutfeeeen

salih_m

Üye
bende samsung c6112 var sorunum java uygulamalarda bağlantı sorunu yaşıyorum telefonuma opera ve msn yükledim uygulamayı çalıştırdığımda bağlantı sorunu yaşıyorum internete bağlanmıyor ama normal telefonun kendi tarayıcısından bağlanıyor.. varsayılan simkartdandır dedim değiştirdim olmadı bağlantı ayarlarınıda doğru yaptım sorunun çözüm yolu nedir yardımcı olurmusunuz..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaslar samsung masa ustu bi bilgsyrm war ama netten hic bir program indiremiyorum surekli ayni hatayi veriyor _internet explorer su internet sitesini acamadi. site kullanilamiyor veya bulunamiyor. lutfen daha sonra tekrar deneyin.... die surekli bu uyariyi veriyor msn programi yada video oynaticilari yada muzik calar programlari ne bilim iste photosop programlarini indirmeyi deniyorum olmuyor surekli bu hata ile karsilasiyorum lutfen birileri yardimci olsun cok acil lazi tesekkurler simdiden ....

bilgisi olanlardan acil cevap bekliyorum lutfeeeen

Mozilla firefox deneyın

snts1

Üye
MTP DEVİCE hatasından nasıl kurtulabilirim

One907

One907

Üye
şu siteden widget indirmek istiyorum..Fakat desteklenmeyen içerik hatası alıyorum..Önceden böyle birşey yoktu..Tek tıkla indiriyordum..Samsungun normal widget servisinden indirmeyi deniyorum kategorilerden "Hepsi"ni seçtiğim halde karşıma widgetlerden birtek AnalogClock02 çıkıyor:hmmm..Bu hatayı nasıl düzeltebilirim..

Üst Alt