Wave S8500 donor yontemi!!

Sponsorlu Bağlantılar

cezalper

cezalper

Üye
Kardeş hotfileye yükle indirlimyo bu şekilde......

--------------- Ekleme ---------------

Beyler yada indiren varsa bna atabilir mi rica etsem [email protected] yada o başka bir upload sitesine yüklesin megaupload haric :)

Teşekkürler... :)

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
tamam hepsini hotfilea aticam ayrica samsung appsde cikan yeni ucretli uyg veya oyunlarin hepsini paylasmaya caliscam:oke:

cezalper

cezalper

Üye
Eyvallah kardeşim saol :) Bekliyorum

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
simge var kendisi yok diyorum:::::

cezalper

cezalper

Üye
Kardeşim bu sims 3 ün linki hala megaupload da ve ordanda indirilmiyo ilgilenirsen sevinirim... :)

Eyvallah kardeşim sağol yüklemişsin hotfileye :))

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu sims 3 ün linki hala megaupload da ve ordanda indirilmiyo ilgilenirsen sevinirim... :)

Eyvallah kardeşim sağol yüklemişsin hotfileye :))

sen yukledinmi telefona

cezalper

cezalper

Üye
Evet yükledim neden ?

furkant

furkant

Üye
Aslında bi mübarek çıkıp bütün oyunları bu şekilde hazır hale getirip verse süper olur. Spoofla uğraşmadan kopyala yapıştır oyun hazır. Arkadaşım sanada çok teşekkürler uğraşmışsın DEVAMINI BEKLİYORUZ... Birde adrenalinegolf u bu şekilde yaparak paylaşsan süper olur. Bi yükleyemedim ya :/

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
Evet yükledim neden ?

sorun mu varmi diye sordum:oke:

Aslında bi mübarek çıkıp bütün oyunları bu şekilde hazır hale getirip verse süper olur. Spoofla uğraşmadan kopyala yapıştır oyun hazır. Arkadaşım sanada çok teşekkürler uğraşmışsın DEVAMINI BEKLİYORUZ... Birde adrenalinegolf u bu şekilde yaparak paylaşsan süper olur. Bi yükleyemedim ya :/

adrenalingolfonline mi diyosun,linki senin icin verdim donor dosyasi pipesgame oyunu samsung appsden indir ben 1 hafta once denedim oluyordu simdi emin deyilim bir dene olursa yaz bende paylasayim herkese

furkant

furkant

Üye
Sağol arkadaşım hemen deniyorum

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
beyler birde su asgidaki videoya bir bakin isterseniz:oke:

TozteL

Üye
myankiznak kardeş yaptıkların için çok çok teşekkürler emeğine sağlık.süper şeyler paylaşmışsın. devamını bekliyoruz..

mavrick

mavrick

Üye
:oke: kardes baska program yokmu paylasabilecegin??

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
myankiznak kardeş yaptıkların için çok çok teşekkürler emeğine sağlık.süper şeyler paylaşmışsın. devamını bekliyoruz..

rica ederim:yuru

arkadaslar Samsung S5250 Wave, S7230, S5330 icin guncelleme bekleyenler yakinda bada 1.2 geliyor sizede

ve bir haberim daha var dunyanin ilk modifiye bada 1.2 si cikti

isteyene adres veriyim

widgetler kaldirilmis
butun kilitli resimler ve sesler kaldirilims
menudeki uygulamalara yeni iki uyg eklenmis facebook kaldirilmis
uyglarda degisiklik yapilmis
java prolar kaldirilmis
iki uc tane video eklenmis cin guncellemesinden

:::burak:::

:::burak:::

Üye
eline saglik guzel paylasim sana birsey sorcam bu myahkiznak ne demk ? garip bir isim o yuzden sordum:ehe

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi

zaman gerekiyor butum oyunlari apaylasmak icin siz simdilik eski spooflana oyunlari spooflayin ben size yeni oyunlari artik boyle veririm

scream man

scream man

Üye
jvjl3'te olurmu

Takipçi Satın Al

Üst Alt