Wave S8500 donor yontemi!!

Sponsorlu Bağlantılar

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
Wave S8500 donor yontemi!!
bada archiver (zip programi)

telefonunu kies modunda bilgisayara bağlayin ve wavecompressor uygulamasını indirin(telefonunda varsa işimiz daha kolay)uygulamayı yükledikten sonra telefonun bilgisayar ile bağlantısını kesin ve bu sefer yığın bellek modunda bağlayin hafıza kartına girin other klasörünü açin daha sonra bada applications klasörünü açin ve oraya aşağıda linkini verdiğim dosyayı rardan çıkarıp yapıştırin(dosyayı yapıştırıcaksın yalnız) sonra hepsi içinmi diye sorar onu tıklayin biraz bekleyin bittikten sonra telefonu bilgisayardan çıkarin, telefonu ingilizce yapin ve sonra türkçe yapin yeniden, sonra menüyü açin program sizin

arkadaslar pirateraid oyunu mukemmel bir oyun deneyin bunun icinde once shortcircuit
uyg telefona yukleyin gerisi ayni yontem

buda sims3 drinkkola uygulamasini samsung appsden indirin gerisi ayni yontem

buda Crusade Of Destiny oyunu öncelikle Flick_Master oyununu indirin gerisi yukarıdaki gibi

folder player (muzik programi) icin samsung appsden bmicalc uygulamasini indirin

amazecamera icinse StickerCamera2 programini samsung appsden indirin gerisi ayni yontem

buda TileStorm Eire: Eggbot's Irish Adventure oyunu donor dosyasi greenpolaris uygulamasini samsung appsden indirin gerisi ayni

bada 1.0 ve jj9,jk1,jid de denenmiştir

konuya tanidik arkadaslar hemen yapsinlar okumadan!

konudan farklı olarak ayrıca wavede torrent ve zip programı benden size (java)
mob torrent programı wifi ile sorunsuz çalışmaktadır

mobtorrent
Java WinRar

• Beğen
Tepkiler: :::burak:::, cbalim, viranufuk ve 4 diğerleri

İspanyol

İspanyol

Üye
kardeş bu bada archiverden dosya indirmeyi biliyomusun netten ben başaramadım paralı almıştım hemde hep yarım kalıyo indirmelerim

nidforspid

nidforspid

Üye
    Konu Sahibi
İspanyol

İspanyol

Üye
teşekkürler kardeş bu sims i başka download sitesinden veremezmisin indiremiyorum yapamazsanda eyvallah yinede sağol

ganster86

Üye
teşekkürler .yükledim sim3 ü çok dehşet oyun

VforButterfly

VforButterfly

Üye
O zaman konuyu açan arkadaş için teşekkür butonuna basalım :)
emek verdi resmen.

İspanyol

İspanyol

Üye
yav biri de bunu başk siteye upload etse bende oynasam yaa :(

VforButterfly

VforButterfly

Üye
Bu arada sims için dediklerinin aynısını yaptım sims3 logosu göründü tıklıyorum ama açılmıyo :) telefona resette attim değişen bir şey yok malesef..

bada sürümüm 1.0.2 jvjk1

veev

Üye
Bu arada sims için dediklerinin aynısını yaptım sims3 logosu göründü tıklıyorum ama açılmıyo :) telefona resette attim değişen bir şey yok malesef..

bada sürümüm 1.0.2 jvjk1

Ben de aynı durumdan mağdurum biri yapsın şunu artık yeteeeer:sahan2:

madator

Üye
arkadaslar bu yönteme samsung önlem almıs durumda eski surumlerde yapılabiliyor ama 1.0.2 jvjk1 de çalışmıyor bu yontem

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
sims 3 linki açılmıyr

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
eyvllh kardesm

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
1,0 da olurmu krdeş

mavrick

mavrick

Üye
spoofdan daha kolay sagol paylasim icin,oyunların devamını bekliyoruz:ehe

gewanted

Üye
ben yaptım simgeler değişti ama açılmıyor spoofer daki gibi oluyor
bada 1.0.2

cbalim

Üye

bada sürümüm 1.0.2 jvjk1
jjk 9 sürümündede bu hatayı alanlar olabilir bunun için others>bada app> içindeki opshe... diye bir klasör var bu klasörü komple silin tekrar baştan yükleyin düzelmesi lazım. bu klasörsamsung apps dan yüklediğiniz uygulamarın vs koruması gibi bir şey. spoof u engellemek için içinde dosyalar var

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
simge var kendisi yok ama :|

Takipçi Satın Al

Üst Alt