S5620JTJL - Samsung Monte Orjinal Yatay ekran Qwerty Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

tayyfunn

Üye
bana acil wındovs 7 de çalışan usb drıveri lazım... hiçbiyerde bulamadım.... bilen ark.yardımcı olabilr mi acaba? link gönderirseniz çok sevinirim anca o zaman yüklücem de bu q klavyeli versiyonu.... herşeyi ayarladım.. bilgisayar drıveri tanımıyor... wındovs 7 var o yüzden mi acaba?

--------------- Ekleme ---------------

sevgili Sertug1991 ve tayyfunn ; Hangi firmware linkleri , ilk sayfada mevcut linkler. :naughty:

tmm link mevcut benim istediğim wındovs 7 de çalışan usb drıver???? bu drıverı açmadı benim bilgisayar....

orda kitlendim kaldım...

gissever

Üye
bana acil wındovs 7 de çalışan usb drıveri lazım... hiçbiyerde bulamadım.... bilen ark.yardımcı olabilr mi acaba? link gönderirseniz çok sevinirim anca o zaman yüklücem de bu q klavyeli versiyonu.... herşeyi ayarladım.. bilgisayar drıveri tanımıyor... wındovs 7 var o yüzden mi acaba?

tmm link mevcut benim istediğim wındovs 7 de çalışan usb drıver???? bu drıverı açmadı benim bilgisayar....

orda kitlendim kaldım...

merhaba... bilgisayarında KİES yüklü mü? bende de windows 7 var ve hiçbir problem yaşamıyorum.
bir de bu linkteki KİES'i dene istersen...

tayyfunn

Üye
merhaba... bilgisayarında KİES yüklü mü? bende de windows 7 var ve hiçbir problem yaşamıyorum.
bir de bu linkteki KİES'i dene istersen...

çok sağol... da kies yüklü diil... yükleyince otomatik tanıcak mı peki?

baranselona

baranselona

Üye
evet kies yüklenince telefon download modunda otomatik olarak multiloader tarafından tanınır...

tayyfunn

Üye
çokk sağol arkadaşım... olduu... bütün mesele kiesteymişşş :)

gissever

Üye
Hayırlı olsun... :)

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun hallolduğu için sevindim ve gissever hatamı düzelttiğin için teşekkür ederim konuya ekledim durumu

gissever

Üye
arkadaşlar sorun hallolduğu için sevindim ve gissever hatamı düzelttiğin için teşekkür ederim konuya ekledim durumu

rica ederim ne demek...
birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için...

yalnız şimdi baktım: "Telefonda KİES yüklü olmalı" die yazmışsınız... "Bilgisayarda" olacak. :oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
hemen düzeltiyorum :D

gissever

Üye
:oke:

IQ4444

Üye
çok saol :D

deliogz

Üye
arkadaşlar indirmeye başladım hadi hayırlısı umarım bir sorun çıkmaz.).)

bide turkcellde wap yazp 2222 ye gönderince ayarlar geliomu önceden t-mobile n fwsi kullanıodm onda gelmiodu da?

baranselona

baranselona

Üye
bende geldi bu orjinal olduğu için gelir

gissever

Üye
arkadaşlar indirmeye başladım hadi hayırlısı umarım bir sorun çıkmaz.).)

bide turkcellde wap yazp 2222 ye gönderince ayarlar geliomu önceden t-mobile n fwsi kullanıodm onda gelmiodu da?

mesaj harcamana gerek yok. kurulum işlemi tamamlandıktan sonra bekleme ekranında tuşları açıp *#5239870*# kombinasyonunu gir. menü çıkacak o menüden "2 pre-configuration" seçeneğini seç. operator kodu isteyecek. oraya da *#27236*# kombinasyonunu gir. çıkan listeden TUR seçeneğini seç ve onayla. telefon kendini yeniden başlatacak ve turkcell internet ayarları falan eklenmiş olarak açılacak.

Dikkat bunu yaparken tüm veriler silinmektedir. Rehber, mesaj, foto java.... Yedek alınız...

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
güzel bilgi :)

deliogz

Üye
çok saolun sorunsuz bir şekilde açıldı.yüklerken ysf ysf çektim.d.d.d

expert_mcse

Üye
Arkadaşlar yardım lütfen..S5620JTJL2_OJTJI1 yükledim fakat telefon açılmıyor :( pc ve telefon simgesi arasında bağlantı yok diye bir resim çıkıyor ve öle kalıyor açılmıyor... yardım lütfenn...

deliogz

Üye
msj kısmı bayağa gelişmiş ve hızlı.d.d

baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşlar yardım lütfen..S5620JTJL2_OJTJI1 yükledim fakat telefon açılmıyor :( pc ve telefon simgesi arasında bağlantı yok diye bir resim çıkıyor ve öle kalıyor açılmıyor... yardım lütfenn...

yanlış yükleme telefonu download moduna aldıktan sonra multiloaderde doğru dosyaları işaretlediğinizden emin olun

expert_mcse

Üye
yanlış yükleme telefonu download moduna aldıktan sonra multiloaderde doğru dosyaları işaretlediğinizden emin olun

Dosya sıralaması aşağıda böle yaptım..

Üst Alt