Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 ve 1.5TB Taşınabilir HD
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melih Burak
Üye
Konu Sahibi
N8 ve 1.5TB Taşınabilir HD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
balkonkusu
Üye
samsungun 1.8 inc 200 gb diski çok güzel ya geçen gördüm de canlı olarak kibrit kutusu gibi büyüklülte hoşuma gitti
Dosya sisteminin FAT olması gerekiyor bildiğim. Bir de gücünü de usb den alıyorsa telefon açamıyordur. Fakat güç kaynağı ayrı ise FAT olduğu sürece açar. En azından söylenen bu
mrb ben dün itabari ile 2 tb seagte taşınabilir disk aldım elektirikden güç alıyor daha önce usb den güç alan aynı markanın 1 tb olanı denedim açmadı dosya sisteminide değiştirdim açmadı 2bu yeni aldığımı okuyor içinde yaklaşık 30 yakın film +müzik var gayet iyi okuyor ancak tek sorun filmleri okurken donarak izlneiyor oda fat32 nin okuma hızından veya telfonun işlemci hızından ama bence dosya sisteminden kaynaklı çünkü kendi hafızasına aynı filmi attım süper gösteriyor bilginize
Böyle bir saçmalıkda sadece Nokiada olur herhalde Güç kaynağına bağlı harddiski pc varken N8 İle açmak salaklık olur.Bende samsung G2 500gb var açamadı Mahalesef buna bir çare bulunmalı güç kaynağına bağlı harddiski açsa ne açmasa ne bana yolda otobüste filan açacak ki bi anlamı olsun ...
_ardaa
Üye
telefonun suçu yok belirli bir kapasiteden sonra harici güç gerektiriyor harddiskler, bunuda küçük batarya ile sağlayamazsın sağlasan bile bu seferde telefonu şarja takman gerekir yoksa 10dk dayanmaz yani her halükarda ekstra güç kaynağına ihtiyacın var herşeye de şu telefonu karıştırmayın arkadaş ortada bir saçmalık yok.