Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dungeon Hunter 2 HD oyundan atma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
z.ibra
Üye
Konu Sahibi
Dungeon Hunter 2 HD oyundan atma sorunu
merhaba arkadaşlar telefonuma(nokia e6) dungeon hunter 2 hd yi yükledim ama ilk bölümde bir şeyler satan bir adamın olduğu yere gelince oyundan atıyor. Çözümünü bilen var mı teşekkürler.
KomiserMemoli_12
Üye
Oyunu farklı yerlerden indirip dene. Bi de dungeon hunter 2 symbian da çalışması için tema filan kuruyordun. Forumda olması lazım konusu. Bende de asphalt 5 oyundan atıyordu başka yerden indirdim sorun düzeldi.
Oyunu farklı yerlerden indirip dene. Bi de dungeon hunter 2 symbian da çalışması için tema filan kuruyordun. Forumda olması lazım konusu. Bende de asphalt 5 oyundan atıyordu başka yerden indirdim sorun düzeldi.
o noktadan uzak durupta deneyebilirsin oyunda o tarz hatalar olabiliyor. benim oyun arşivi var bak istersen. fp2 oyun ve uygulama arşivi yazarsan çıkıyordu
o noktadan uzak durupta deneyebilirsin oyunda o tarz hatalar olabiliyor. benim oyun arşivi var bak istersen. fp2 oyun ve uygulama arşivi yazarsan çıkıyordu