Nokia 5800 Sağlamlık Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Sağlamlık Konusu
Arkadaşlar ben 1 hafta önce Nokia 5800 aldım.:heyo:Ama merak ettiğim konular var...:hmmmBen telefonumu arkadasın birine verdim,adam dokunmatik ekranlı cep telefonu görmemis dokunmatik ekrana sanki kırcakmıs gibi bastırıyo:sopa:Ben de Çok titizim 50 kere inceledim dokunmatik ekran hassayite bozulmus mu diye:d:Galiba sorun yok.Arkadaslar Siz ne düsünüyosunuz sizce ilerde sorun çıkar mı,Telefon ne kadar sağlamdır yasadığınız deneyimler varsa paylasırsanız çok mutlu olurum:evet:Şimdiden Teşekkürler!

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Bende dikkat ederim alalı 1 seneyi geçti galiba ama hiç bişey yok telefon hala çok sağlam. Bulunduğum ilçede yeni yapılan park ver beton yerler demirler falan var. Elimde tutuyodum 5800ı arkadaşım omzuma vurunca fırladı halada gördüm 5800ı sonra köşeleri çarpa çarpa biraz gitti ekranı vurmadan durdu hiç bişey olmadı ensörler çalışıyo eran çalışıyo herşey güzel.

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Başka Yardımcı arkadas yok mu?

Starsley

benım telefon betona 2 3 kez dustu ve bı tek cızık bıle yok ben bıle sasrırdım cogu kısı dandık dıyo kasaya ama gayet saglam bı kasa var cızılmıyo

pasha14

pasha14

Üye
Hiç birşey olmaz arkadaşım telefonun kasası çok sağlam için rahat olsun. Benimkinde birşey yok sadece arka kapağını ben kırdım o kadar. :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Bir videoda adam ekrana bıçak sürtüyor birşey olmuyor tabii doğruysa.

tsunami0917

tsunami0917

Üye
valla ben de alalı 1 seneyi geçti çok sağlam telefon hatta bir arkadışımla beraber aldık o biraz hor kullanır telefonu defalarca düşürdü hatta klozetin içine bile düşürdü telefonu yani suyun içine hemen aldı ama ıslandı telefon yinede ve hala çalışıyor ben çok çok memnunum ...

buraksmsk

Üye
bende alalı bir ay dan fazla oluyor ama hiç bir problem görmedim virüsler dışında. üstüne aldığımda jelatin yapıştırdım ve kasayı koruyan plastik bi kap aldım çok rahatım. güncelleştirmeyide yaptım 52.007 sürümüde güzel deneyin.

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Güncell.....

S_t_o_r_M

Üye
daş gibi telefon invisible shield alırsanız çiviyle bile çizemiyorsunuz şuan işim ollmasa linki atardım adam invisible shieldi takıyor (bilmeyenler için; 50tllik 0.2 mm kalınlıgında saglam bir plastik) çiviyle çizemiyor telefonu

--------------- Ekleme ---------------

Bir videoda adam ekrana bıçak sürtüyor birşey olmuyor tabii doğruysa.
İşte o bıcak sürtüyor dedigin alttada belirttigim gibi invisible shieldd ile oluyor 0.2mm kalınlıgında 50liralık bir plastik googleden arastırıp ogrenebilirsiniz:nono::nono::nono::nono::nono::nono:

Chicago Made

Chicago Made

Üye
    Konu Sahibi
Ben de Koruyucu Plastik jelatin aldım 20 TL'Den onu kullanıyorum ekranı biraz matlaştırıyo ama olsun.Aynı korumayı sağlar mı?Bi de onun markasını verir misin Lütfen:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt