Nokia E72 Video Çekerken Takılma Acil Yardımmmm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t5954

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Video Çekerken Takılma Acil Yardımmmm !
Arkadaşlar 17.11.2011 tarihinde Ankara Kentpark avm Media Markt den e72 telefon aldım herşeyi güzel problem yok gibi görünüodu ama Video çekerken takılma yapıo daha 3 günlük telefon benden kaynaklanan bi problem olcagını sannetmiyorum kamerasında felan problem yok sorun ne olabilir kullanan arkadaşlarda da aynı problem varmı yoksa cihazı media markete götüreyimmi? yardımcı olursanız çok sevinirim....

Trackmania

Trackmania

Üye
Arka planda çok uygulma açık bırakma kapatıp birde öyle dene.

t5954

Üye
    Konu Sahibi
hiç program bırakmıyorum genede donuyor :S

rapman

rapman

Üye
Hafıza kartında virüs olabilir.Kameradan ayarlara gelin.Kaydedilen hafızayı, telefon hafızası yapın.büyük bir ihtimalle düzelir :oke:

jipox

Üye
Arkadaşlar 17.11.2011 tarihinde Ankara Kentpark avm Media Markt den e72 telefon aldım herşeyi güzel problem yok gibi görünüodu ama Video çekerken takılma yapıo daha 3 günlük telefon benden kaynaklanan bi problem olcagını sannetmiyorum kamerasında felan problem yok sorun ne olabilir kullanan arkadaşlarda da aynı problem varmı yoksa cihazı media markete götüreyimmi? yardımcı olursanız çok sevinirim....

slm dostum aynı sorun bendede vardı kent parkın yanında cepada nokia shop a goturdum sag olsun orada calısan bir arkadaş abi hafıza kartıne bir format at düzelir dedi ve dediği gibide oldu DÜZELDİ çekerkende izlerkende takılıyordu şimdi iyi .Forumda okuyorum bence E72 çok iyi bir telefon değil ayrıca hackleyin diyorlar bir türlü nasıl hacklendiğinden bilgi veren yok üfff sıkıldım valla:ağlarım:

ersindem

Üye
arkadaşlar ben çözdüm hafıza kartını biçimlendir sorun çözülüyor, bende sorun kalmadı kolay gelsin

mdnhkn

mdnhkn

Üye
kayıt yerini tel hafızası olarak seçmelisin.kesin çözüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt