Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
Özür dilerim yanlış yazmışım. Dalgınlığıma geldi heralde. Garantiyi bitirirmi diyecektim. Cevap için tekrar teşekkür ederim.
Kodlar bitirmez "FW" bitirir
iyi günler
iyi günler
Özür dilerim yanlış yazmışım. Dalgınlığıma geldi heralde. Garantiyi bitirirmi diyecektim. Cevap için tekrar teşekkür ederim.
Teşkrler.
Peki Yeni Çıkan Genoalarda Elle Yazma Özelliğide Eklenmiş.Ben Yaklasık 1 Senedir BU Telefona Sahibim.Bir Yetkili Servise Veya Telefoncuya Götürsem Bu Özelliği Telefonuma Ekleyebilirmi?Ve Eklerse Bellli Bir Ücret Alabilirmi?
Şimdiden İlginize Tesekrler..
tl şarja taktığımda hemen doluyor şarjdan çektim mi kendisi şaroluyor neola bilir sorunu ?????
Selam telefonum samsung starın ekranında çizikler var.Ve telefonucuya götürdüm 120 tl ye değişiriz dediler bu fiyat bana oldukça fazla geliyor ayrıca samsung starı ilk çıktığında aldım yani Mobile Tv özelliği yok.350 tl ye satıyorlar ekranı 120 tl ye değişene kadar Bedava Mobile Tv li Samsung Starı almayı tercih ederim.Telefonumuda satarım. BU fiyat fazla değilmi ayrıca yardım ederseniz sevinirim saygılar .
Teşekurler.Son Bir Sorum Olacak.Bunun İçin Telefoncuya Götürmemiz yeterlimi Yoksa Servise Mi Gndermemiz gerekıor _?

(modelim gt-s5603)bilgisayardan kart okuyucuyla hafıza kartıma attıgım duvar kagıtlarını telefon duvar kagıdım yaparken aynısından bı r tane daha koplyalaıp öyle yapıyor ayrıca hafıza kartındakı muzıklerı telefon hafızasında bos yer yoksa zıl sesı yapmıyor birde oyun kurduktan sonra oyunları galıba telefona kuruor hafıza yetersız dıyor cok tesekuurler tuncay bey.DServis yapar ise garantili yapar 24 ay yani cihazdan bağımsız garanti
Telefoncu yaparsa Allaha emanet
iyi günler
Yardımlarınız İçin Teşekurler.Gerçek Bir Prof.Sunuz 
Fabrika ayarlarına geri dönmeyi denediyseniz ve olmadı ise tek care teknik servisdir efendim
iyi günler
(modelim gt-s5603)bilgisayardan kart okuyucuyla hafıza kartıma attıgım duvar kagıtlarını telefon duvar kagıdım yaparken aynısından bı r tane daha koplyalaıp öyle yapıyor ayrıca hafıza kartındakı muzıklerı telefon hafızasında bos yer yoksa zıl sesı yapmıyor birde oyun kurduktan sonra oyunları galıba telefona kuruor hafıza yetersız dıyor cok tesekuurler tuncay bey.D[/QUOTE]S5620 Monte için firmware isteklerini samsung fun club a mail atarak halledebilirsiniz demişsiniz. hangi adrese mail atacağımızı da söyler misiniz, bulamadım da...
seni de braz sıktım sorularımla kusura bakma 
Iyi günler benim samsung j700 bi telefonum var bluetouth açınca donuyor bir türlü etkinleştirilmiyo bunu sebebi ne olabilir ??
kardeşim sağol cevapların için ama ben teknik servise götürmek istemiyorum samsungmoble.com daki destek bölününde kodlar sonucu bozulmayla lgli bir reset kodu vermiş o kodu yazsam bir sorun olurmu yada sorunumu çözermi bir de sorun imei hatası olabilirmiseni de braz sıktım sorularımla kusura bakma
--------------- Ekleme ---------------
Çeşitli internet sitelerinde yer alan cihazın ana ayarlarını kontrol edip, bu ayarları değiştirebileceğiniz kodlara destek verilmemektedir.
tuncay bey sitede böyle yazıyor
Samsung M3510 için tema bulabileceğimiz bir yer var mı? Kendi içinde 3 adet tema ile geldi acaba başka yüklenemiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung Monte telefonda menüye java oyunun kısayolu yüklenebilirmi? Yüklenebiliyorsa nasıl?