Samsung ile Hertürlü Soruna Yetkili Ağızdan Cözülür /Hergün 7 Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özür dilerim yanlış yazmışım. Dalgınlığıma geldi heralde. Garantiyi bitirirmi diyecektim. Cevap için tekrar teşekkür ederim.
Kodlar bitirmez "FW" bitirir
iyi günler

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşkrler.
Peki Yeni Çıkan Genoalarda Elle Yazma Özelliğide Eklenmiş.Ben Yaklasık 1 Senedir BU Telefona Sahibim.Bir Yetkili Servise Veya Telefoncuya Götürsem Bu Özelliği Telefonuma Ekleyebilirmi?Ve Eklerse Bellli Bir Ücret Alabilirmi?
Şimdiden İlginize Tesekrler..

asi gnç_93

asi gnç_93

Üye
tl şarja taktığımda hemen doluyor şarjdan çektim mi kendisi şaroluyor neola bilir sorunu ?????

katana_sensei

Üye
Selam telefonum samsung starın ekranında çizikler var.Ve telefonucuya götürdüm 120 tl ye değişiriz dediler bu fiyat bana oldukça fazla geliyor ayrıca samsung starı ilk çıktığında aldım yani Mobile Tv özelliği yok.350 tl ye satıyorlar ekranı 120 tl ye değişene kadar Bedava Mobile Tv li Samsung Starı almayı tercih ederim.Telefonumuda satarım. BU fiyat fazla değilmi ayrıca yardım ederseniz sevinirim saygılar .

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşkrler.
Peki Yeni Çıkan Genoalarda Elle Yazma Özelliğide Eklenmiş.Ben Yaklasık 1 Senedir BU Telefona Sahibim.Bir Yetkili Servise Veya Telefoncuya Götürsem Bu Özelliği Telefonuma Ekleyebilirmi?Ve Eklerse Bellli Bir Ücret Alabilirmi?
Şimdiden İlginize Tesekrler..
Güncelleme ile elbette yapılabilir
iyi günler.

--------------- Ekleme ---------------

tl şarja taktığımda hemen doluyor şarjdan çektim mi kendisi şaroluyor neola bilir sorunu ?????
Şarz ünitesi sorunudur bu cihazınısın Şarz soketini değiştiriniz.

Selam telefonum samsung starın ekranında çizikler var.Ve telefonucuya götürdüm 120 tl ye değişiriz dediler bu fiyat bana oldukça fazla geliyor ayrıca samsung starı ilk çıktığında aldım yani Mobile Tv özelliği yok.350 tl ye satıyorlar ekranı 120 tl ye değişene kadar Bedava Mobile Tv li Samsung Starı almayı tercih ederim.Telefonumuda satarım. BU fiyat fazla değilmi ayrıca yardım ederseniz sevinirim saygılar .
Dediğiniz gibi yaparak telinizi değiştirmek daha mantıklı fiyat oldukca pahalı

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekurler.Son Bir Sorum Olacak.Bunun İçin Telefoncuya Götürmemiz yeterlimi Yoksa Servise Mi Gndermemiz gerekıor _?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekurler.Son Bir Sorum Olacak.Bunun İçin Telefoncuya Götürmemiz yeterlimi Yoksa Servise Mi Gndermemiz gerekıor _?
Servis yapar ise garantili yapar 24 ay yani cihazdan bağımsız garanti
Telefoncu yaparsa Allaha emanet :)
iyi günler

bhawk

Üye
Fabrika ayarlarına geri dönmeyi denediyseniz ve olmadı ise tek care teknik servisdir efendim

iyi günler
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim peki herhangi bir kod önerebilirmisinz format veya yazdığım kodla ligili bir reset kodu filan, teknik servse götürsem kulannıcı hatasından garanti flan sorun olurmu yada hemn yapıp bell bir ücret talep ederlermi? teşekkürler

çok soru sordum ama insan bilgili birnden yardım istemeden duramıyor:D (modelim gt-s5603)bilgisayardan kart okuyucuyla hafıza kartıma attıgım duvar kagıtlarını telefon duvar kagıdım yaparken aynısından bı r tane daha koplyalaıp öyle yapıyor ayrıca hafıza kartındakı muzıklerı telefon hafızasında bos yer yoksa zıl sesı yapmıyor birde oyun kurduktan sonra oyunları galıba telefona kuruor hafıza yetersız dıyor cok tesekuurler tuncay bey.D

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Servis yapar ise garantili yapar 24 ay yani cihazdan bağımsız garanti
Telefoncu yaparsa Allaha emanet :)
iyi günler

:) Yardımlarınız İçin Teşekurler.Gerçek Bir Prof.Sunuz :)
Vaktinizi Ayırdıgınız İçin Teşkrler..

erkinozy

Üye
S5620 Monte için firmware isteklerini samsung fun club a mail atarak halledebilirsiniz demişsiniz. hangi adrese mail atacağımızı da söyler misiniz, bulamadım da...

kaanturkkan28

Üye
j700 var ve yanlışlıkla imei sıfırladım. yani eprom formatı attım :S

imei nasıl yükleyebilirim..

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına geri dönmeyi denediyseniz ve olmadı ise tek care teknik servisdir efendim

iyi günler

çok teşekkür ederim peki herhangi bir kod önerebilirmisinz format veya yazdığım kodla ligili bir reset kodu filan, teknik servse götürsem kulannıcı hatasından garanti flan sorun olurmu yada hemn yapıp bell bir ücret talep ederlermi? teşekkürler

çok soru sordum ama insan bilgili birnden yardım istemeden duramıyor:D (modelim gt-s5603)bilgisayardan kart okuyucuyla hafıza kartıma attıgım duvar kagıtlarını telefon duvar kagıdım yaparken aynısından bı r tane daha koplyalaıp öyle yapıyor ayrıca hafıza kartındakı muzıklerı telefon hafızasında bos yer yoksa zıl sesı yapmıyor birde oyun kurduktan sonra oyunları galıba telefona kuruor hafıza yetersız dıyor cok tesekuurler tuncay bey.D[/QUOTE]

• Kod öneremem çünkü gereği yok ,
  • Kullanıcı hatası demezler sanırım , 3 gün içinde geri alabilirsiniz cihazınızı,
  • Ücret talep etmezler garanti süresi devam ediyor ise ,
  • Duvar kağıdı mantığı şu şekildedir duvare kağıdı yapmanız için bir resmi telefon hafızasına kayıtlı olması gerek bu yüzden telefon hafıza kartından kendi hafızasına yüklüyor duvar kağıdını,zil seslerindede aynı durum söz konusudur,

• Oyun hafızası için ise ayarlar>Hafıza ayarları>varsayılan bellek>bütün secenekleri hafıza kartına getiriniz sorununuz halledilmiş olucak
İyi Günler

S5620 Monte için firmware isteklerini samsung fun club a mail atarak halledebilirsiniz demişsiniz. hangi adrese mail atacağımızı da söyler misiniz, bulamadım da...
Orjinal Firmware ve bircok yenilik için bir bakın efendim
İyi Günler

bhawk

Üye
kardeşim sağol cevapların için ama ben teknik servise götürmek istemiyorum samsungmoble.com daki destek bölününde kodlar sonucu bozulmayla lgli bir reset kodu vermiş o kodu yazsam bir sorun olurmu yada sorunumu çözermi bir de sorun imei hatası olabilirmi :D seni de braz sıktım sorularımla kusura bakma :D

Çeşitli internet sitelerinde yer alan cihazın ana ayarlarını kontrol edip, bu ayarları değiştirebileceğiniz kodlara destek verilmemektedir.
tuncay bey sitede böyle yazıyor

ByMaxicep

ByMaxicep

Üye
Iyi günler benim samsung j700 bi telefonum var bluetouth açınca donuyor bir türlü etkinleştirilmiyo bunu sebebi ne olabilir ??

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Iyi günler benim samsung j700 bi telefonum var bluetouth açınca donuyor bir türlü etkinleştirilmiyo bunu sebebi ne olabilir ??
3 Çözüm vericeğim

• Hafıza kartını cıkartıp açmayı deneyiniz
  • Fabrika ayarlarına dönüp deneyiniz
  • Hafıza kartını yedekleyip MMC yi biçimlendirdikten sonra deneyiniz
İyi günler efendim

kardeşim sağol cevapların için ama ben teknik servise götürmek istemiyorum samsungmoble.com daki destek bölününde kodlar sonucu bozulmayla lgli bir reset kodu vermiş o kodu yazsam bir sorun olurmu yada sorunumu çözermi bir de sorun imei hatası olabilirmi :D seni de braz sıktım sorularımla kusura bakma :D

Çeşitli internet sitelerinde yer alan cihazın ana ayarlarını kontrol edip, bu ayarları değiştirebileceğiniz kodlara destek verilmemektedir.
tuncay bey sitede böyle yazıyor

• Destek hattının verediği kod çözücü koddur
  • Kodlar zarar vermez cihaza
  • Sorununuz çözülmez ise bir telefoncuya gösteriniz ve-veya Teknik servise [telpa] ulaşınız

iyi günler efendim

acati

acati

Üye
Samsung M3510 için tema bulabileceğimiz bir yer var mı? Kendi içinde 3 adet tema ile geldi acaba başka yüklenemiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung M3510 için tema bulabileceğimiz bir yer var mı? Kendi içinde 3 adet tema ile geldi acaba başka yüklenemiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Üzgünüm Şu an için tema benim bildiğim yok
iyi günler

Aqrp00

Aqrp00

Üye
Samsung Monte telefonda menüye java oyunun kısayolu yüklenebilirmi? Yüklenebiliyorsa nasıl?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsung Monte telefonda menüye java oyunun kısayolu yüklenebilirmi? Yüklenebiliyorsa nasıl?
Firmware eklentisi ile tabiki yüklenebilir -ki bunu yapabilcek insana ihtiyaç var (:
iyi günler efendim

fare_07

Üye
telefonum samsung mobil tvlerden tam adını bilmiyorum..benim sorunum şu sık mesajlaşan biriyim...telefonuma dün gelen mesajlar bugün tekrar gelio bugün atılan mesajlar yarın aynı saatte tekrar gelioyor..bazende bir gün içinde atılan mesajların hepsi birden tekrar gelio..nasıl çözebilirim

Üst Alt