Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

hasanx33

Üye
yardımcı olursan sevınırım benm tek sorum olacak wıdget nasl yüklenir telefonum monte bu forum sıtesını cok begenyorm ve sureklı buradan ındırıyorum wıdgetlerıde buradan ındırdım ama yuklenmedı hata verdı dosya bıcımıne

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Basit gps cihazlarında uydudan kendi bulunduğu yerin koordinatını bulur, bu montede var, gps cihazına belirli bir koordinat girildiğinde ekrandaki ok o yöne döner ve yer değiştirdikçe ok girilen koordinatyönünü gösterir. Böyle bir program / uygulama varmı?

Telefonun içinde Google Maps var fakat sürüm önemli. Sürüm 2 ise yapmaz 3 e yükseltmen gerekir. 3 ise internete bağlı kaldığın sürece nereye koordinat olarak bilmiyorum ama harita üzerinden gideceğin yeri gösterdiğinde sana yön ve bilgi veriyor.

Ya da Route 66 destekleyen firmware kurup Route 66'yı telefonuna kuracak, Türkiye haritasını bedava indirip, Yön veren desteği cüz-i bir rakama satın alacaksın ( miktarı bilmiyorum )

yardımcı olabildi isem ne mutlu :naughty:

myavuz6

Üye
Teşekkürler
goglemaps çalışıyor ayrıca we travel yükledim ses dışında navigasyon problemi yok
istediğim bunlar değil , sanırım aradığım program visualGPS onuda yükledim deneme şansım olmadı henüz ama çalışırsa süper olacak, askerde elimize gps ve koordinat veriyorlardı ve o koordinata gps yardsımıyla yürüyorduk, yol göstermiyor sadece yön gösteriyordu eğlenceli birşey çokta kullanışlı
mesala kabenin koordinatını kaydettiğin zaman nereye gidersen git kıbleyi gösteriyor öyle şehir seç, yön bul açıyı ayarla gibi problemi olmuyor

yiğit650

Üye
Aynen jelatinden oluyormuş saol bi an pişman olucaktm :D

Birde Monte için tema bulabildinizmi ben bulamadım :S bulursanız link verin lütfen :P:

kardeşim ben bulmuştum internette ararsan birsürü var ama tavsiye etmem teelfonunu yavaşlatabilir en iyisi siyah tema !

--------------- Ekleme ---------------

uygulamalar bölümünde olan uygulamaları ana menüye taşıma şansımız var mı?
office açma uygulaması var mı?

bunun için herhangi bi program yüklemek gerekmiyor. kendisi açacaktır..

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar Samsung Monte ile ilgili forumun birçok yerinde qwerty klavyeden bahsedilmiş.Ben de samsung monte kullanıcısıyım montemi 2 kez değiştirdim.Biz bir arkdaşla beraber aldık aynı yerden herşey aynıydı ama ben bigün baktım arkdaaş sms yazarken qwert kullanıyor.(telefonu alalı 1 hafta olmuştu) daha sonra bayiye gittik.Bu bir donanımsal sürüm eksikliliğiymiş.Bence qwerty güzel bi özellik.Eğer sizin telefonlarınızda kendinden qwert yoksa granti belgenizle birlikte gidip değiştirilmesi yada yeni yazılım yüklenmesi talebinde bulunabilirsiniz.Ayrıca bir arkadaşımda daha monte var onunkinde google maps 2 var yakın tahminde bulunamıyor.hata oranı fazla.ama 3 te sıfır denedim..

sove

Üye
s.a. arkadaşlar
Maxicep.com - samsung müzik çalar muhabbeti 2-3 hafta önce monte aldım fakat müzik çaları çok kötü bu zıkkımın
mesela 100 parçalık bi müzik listemiz var istediğimiz parçayı çalmak için tek tek aramak zorunda kalıyoruz özellikle listenin sonundaki parçalara erişmek neredeyse imkansız öldürüyo adamı:off:
bi kolayı var mı bu durumun :hmmm
şimdiden sağolun

baranselona

baranselona

Üye
s.a. arkadaşlar
Maxicep.com - samsung müzik çalar muhabbeti 2-3 hafta önce monte aldım fakat müzik çaları çok kötü bu zıkkımın
mesela 100 parçalık bi müzik listemiz var istediğimiz parçayı çalmak için tek tek aramak zorunda kalıyoruz özellikle listenin sonundaki parçalara erişmek neredeyse imkansız öldürüyo adamı:off:
bi kolayı var mı bu durumun :hmmm
şimdiden sağolun

Bu sorun FW den kaynaklanıyor benim telefonu ilk aldığımdada buna benzer bir sorun vardı müzikçalardan müziği açtıktan sonra açtığım şarkıdan devam etmesi gerekirken listenin en başına dönüyordu ve tekrar aşağı doğru inmem gerekiyordu fakat başka bir FW yükledikten sonra bu sorun ortadan kalktı ve artık bıraktığım şarkıdan devam ediyor

yüklediğim FW route66 destekli olan S5620MFJF1 sürümüdür eğer yüklemek istersen aşağıdaki linkte anlatılıyor

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

daredevil_087

daredevil_087

Üye
Arkadaşlar telefona *#5329870*# den Pre-Configuration, yaptım.
İstediği koda *#27236*# yazdım. Türkçe seçip yükle dedim.
Zaten yüklü olan firmware'i tekrar yükledi. Telefon ilk haline döndü.
Rehber, notlar, tel hafızasındaki resimler müzikler felan gitti.
Asıl sorunum telefon yavaşladı. Mesela Rehber'e basınca yaklaşık 2 saniye geç açılıyor.
Menü, mesajlar felan da öyle. Neden olmuştur, nasıl düzeltilir?

shadel

Üye
Telefonun ön ve arka kamerasını *#0*# komutunu kullanarak açtığımda kameralar tam ekran olmuyor.Telefonun yanındaki tuşla açtığımda çözünürlüğü değiştirerek arka kamerayı tam ekran yapabiliyorum.Ön kamerayı tam ekran yapmanın bir yolu varmı ? Kod kullanarak ya da program kullanarak yapabilirmiyim ? Yanlış hatırlamıyosam daha önceden ön kamera tam ekran çalışıyodu ya da banamı öyle geliyor ? Arkadaşlar ön kameranızı açarak tam ekran olup olmadığını sölerseniz sevinirim. Sadece bendemi tam ekranda değil merak ediyorum.

byburakk134

byburakk134

Üye
Benimde bi sorum war. Bu Fotoğraf çekerken ayarlardan gps ayarlarını açıyorum. Lakin bu fotoğrafın nerde çekildiğini bana bildirmesi gerek fakat bu ayarı bulamadım bu konu hakkında bilgin varmıdır ?

emin901

Üye
telefonu download moduna aldğımda bilgisayrda görnmyo hata veriyo... yardm edbilrmsn????

unforgiven__

Üye
selam herkese monte almayı düşünüyorum hatta karar verdim.telefon teknolojisi konusunda iyi değilim.forumda bahsettiginiz uygulamalardan ne anlatmak istediğinizi pek anlamadım :) benim bikaç sorum olcak
1)telefonu aldıgımda hangi sürüm oldugunu nasıl anlicam eğer eski bi sürümse aldıgım yere götürüp ücretsiz güncelleme yapabilirmiym?
2)facebok kullanırken facebook chat uygulamasınıda kullanabilcekmiyim çevrimiçi görünüp anlık sohbet yapabilcekmiyim?
3)msn için e buddy bulup yüklemek dahamı yararlı olur?
4)telefonla bilgisayar senkranizasyonu kolay kuruluyomu?
5)opera için herkes farklı bir sürümünü söylemiş opera mini opera 5.2 gibi en ii opera hangi sürüm?
6)mail adresimizi tanımlayabiliyomuyuz mail geldiinde ekranda mail geldigini bildiriyormu?

şimdiden teşekkürler arkadaslar

baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşlar telefona *#5329870*# den Pre-Configuration, yaptım.
İstediği koda *#27236*# yazdım. Türkçe seçip yükle dedim.
Zaten yüklü olan firmware'i tekrar yükledi. Telefon ilk haline döndü.
Rehber, notlar, tel hafızasındaki resimler müzikler felan gitti.
Asıl sorunum telefon yavaşladı. Mesela Rehber'e basınca yaklaşık 2 saniye geç açılıyor.
Menü, mesajlar felan da öyle. Neden olmuştur, nasıl düzeltilir?

bu pre-configuration ayarı eğer telefona TKFİLEEXPLORER gibi programlarla TEMA_MENÜ AYARI VB. yaptıktan sonra yapılır ve telefon ilk haline döner yani FW yüklemez FW nin ilk yüklendiği haline döner ve herşey silinir- telefonun yavaşlaması normal değil büyük ihtimalle FW ayarlarıyla oynamış olmalısın eğer bu sorundan kurtulmak istiyorsan servise gönder en yeni FW yi yüklesinler eğer kendim FW güncellerim diyosan aşağıdaki linklerde anlatılıyor

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-task-manager-en-sorunsuz-firmware-burada-416748.html

ben ikisinide denedim hiçbir sorunları yoktu sadece 2. task managerli FW de oyunda hafıza sorunuu ile karşılaştım

Telefonun ön ve arka kamerasını *#0*# komutunu kullanarak açtığımda kameralar tam ekran olmuyor.Telefonun yanındaki tuşla açtığımda çözünürlüğü değiştirerek arka kamerayı tam ekran yapabiliyorum.Ön kamerayı tam ekran yapmanın bir yolu varmı ? Kod kullanarak ya da program kullanarak yapabilirmiyim ? Yanlış hatırlamıyosam daha önceden ön kamera tam ekran çalışıyodu ya da banamı öyle geliyor ? Arkadaşlar ön kameranızı açarak tam ekran olup olmadığını sölerseniz sevinirim. Sadece bendemi tam ekranda değil merak ediyorum.

bende tam ekran hiçbir problem yok :)

Benimde bi sorum war. Bu Fotoğraf çekerken ayarlardan gps ayarlarını açıyorum. Lakin bu fotoğrafın nerde çekildiğini bana bildirmesi gerek fakat bu ayarı bulamadım bu konu hakkında bilgin varmıdır ?

bu ayarın ne işe yaradığını bende çözemedim tam ama büyük ihtimalle google maps ta yer işaretleme olarak kullanılıyor herhangi bir yeri etiketlemek için...

telefonu download moduna aldğımda bilgisayrda görnmyo hata veriyo... yardm edbilrmsn????

öncelikle bilgisayarınızda multiloader yüklü olmalıdır telefonunz kapalıyken ses kısma tuşu+telefonu kapatma tuşuna basarak telefonu download moduna almış olmanız gerekir daha sonra bilgisayardan multiloader programını açın ve gerekli dosyaları yükleyin

selam herkese monte almayı düşünüyorum hatta karar verdim.telefon teknolojisi konusunda iyi değilim.forumda bahsettiginiz uygulamalardan ne anlatmak istediğinizi pek anlamadım :) benim bikaç sorum olcak
1)telefonu aldıgımda hangi sürüm oldugunu nasıl anlicam eğer eski bi sürümse aldıgım yere götürüp ücretsiz güncelleme yapabilirmiym?
2)facebok kullanırken facebook chat uygulamasınıda kullanabilcekmiyim çevrimiçi görünüp anlık sohbet yapabilcekmiyim?
3)msn için e buddy bulup yüklemek dahamı yararlı olur?
4)telefonla bilgisayar senkranizasyonu kolay kuruluyomu?
5)opera için herkes farklı bir sürümünü söylemiş opera mini opera 5.2 gibi en ii opera hangi sürüm?
6)mail adresimizi tanımlayabiliyomuyuz mail geldiinde ekranda mail geldigini bildiriyormu?

şimdiden teşekkürler arkadaslar

1-telefonu aldığınızda büyük ihtimalle en yeni sürüm yüklü olacaktır ama yüklü değilse servise göndererek ücretsiz olarak yeniletebilirsiniz hatta kendiniz yeni yazılımlar deneyebilirsiniz
2-hayır facebook chat uygulaması faceyle birlikte açılmıyor ancak ebuddyle konuşabilirsin
3-MSN için kendi programı kullanışsız ama EBUDDY çok iyi hem MSN hemde FACE de aynı anda çevrimiçi olup aynı anda arkadaşlarınla sohbet edebilirsin ayrıca bir uygulamadan diğer uygulamaya geçiş olabildiğinden opera vb.. programlarla aynı anda kullanabilirsin:)
4-evet gayet kolay KİES 'i yanında verilen CD ile yükleyip senkronize edebilirsin
5-OPERA olarak bende 5.0.0 sürümü yüklü ve telefona tam uyumlu her resim açılıyor her siteye giriyor hatta facede arkadaşa pokerde para bile gönderdim-youtube-dailymotion videolarını tam ekran oynatabiliyor-program yatay ekran olarakta kullanılabiliyor-programda qwerty klavyede mevcut

6-evet telefona maillerinizi alabiliyorsunuz hatta ana ekranda gelen kutusu-giden kutusu vb.. gelebiliyor zaten 3 tane ana ekran olduğu için herhangi problemde olmuyor

yani telefonu kesinlikle öneririm hiçbir sorunu yok ve kullanımı çok kolay her işinizi görebileceğiniz kaliteli bir cihaz....

iyi iakşamlar

berkay_zm

berkay_zm

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaslar bikeresinde video izlerken ekranin resmini cekmistim iphonedaki gibi bunu nasil yaptim bilmiyorum. bileniniz varsa solesin lutfen :) . bir de telefonu e mail ile senkronizasyon ederken bilimedik bir khata cikti diyor. yardimci olur musunuz :) sagolun

free

free

Üye
son sürüm jtjj2
telefonu aldıgımda hangi sürüm oldugunu nasıl anlicam eğer eski bi sürümse aldıgım yere götürüp ücretsiz güncelleme yapabilirmiym?

arkadaşlar bildiğimiz üzere bir konu da jetgil isimli üye telefonunda qwerty klavye olduğunu söylemiş ve sadece bizim forum değil dünya forumları ayaklanmıştı.

ben de merakla araştırdım ve Başarı ya giderek ellerinde mevcut olup olmadığını sordum. bana şuan ellerinde böyle bir firmware olmadığını hatta bu konu hakkında bilgileri dahi olmadığını söylediler. onlara gelene kadar direteceğim ben...

bir arkadaşım dün yeni monte aldı, yanına koştum ve merakla mesaj bölümüne girip mesaj yazmaya geldim ki o da ne! Qwerty klavye var düz çevirince normal Keypad yatay çevirince Qwerty klavye. Orjinal olarak Google Map 3.0.2 de mevcut fakat taskmanager yok.

işte o Versiyona ait video görüntüsü...

Versiyon sürümü

S5620JTJJ2 bu sürüme ait firmware bulanlar paylaşırsa çok seviniriz...

baranselona

baranselona

Üye
merhaba arkadaslar bikeresinde video izlerken ekranin resmini cekmistim iphonedaki gibi bunu nasil yaptim bilmiyorum. bileniniz varsa solesin lutfen :) . bir de telefonu e mail ile senkronizasyon ederken bilimedik bir khata cikti diyor. yardimci olur musunuz :) sagolun

video seyrederken ekran resmi çekmek için videoyu izlerken çekeceğiniz yerde kamera(fotoğraf çekme) tuşuna basarsanız çeker ve kaydeder eğer oynarken çekmiyorsa videoyu durdurup fotoğraf çekme tuşuyla çekebilirsiniz

mhmtfzl33

mhmtfzl33

Üye
dokunmatik klavyelı yatay kalıtelı oyun oynamak ıstıyorum.. bır suru oyun yukledm ama hıcbırı guzel dııl.. sankı E250de oyun oynuomusum gıbı.. telefonu yenı aldım fazla bısı bılmıorum.. yuklemem gereken programlar varsa yardımcı olabılır mısınz? sımdıden tesekurler :)

baranselona

baranselona

Üye
dokunmatik klavyelı yatay kalıtelı oyun oynamak ıstıyorum.. bır suru oyun yukledm ama hıcbırı guzel dııl.. sankı E250de oyun oynuomusum gıbı.. telefonu yenı aldım fazla bısı bılmıorum.. yuklemem gereken programlar varsa yardımcı olabılır mısınz? sımdıden tesekurler :)

yüklemen gereken programlar
opera(internet için şart)

msn için ebuddy

YATAY araba yarışı ve kaliteli olarak

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...sung-starda-100-calisiyor-denendi-391067.html

yatay oyunlarda linklerde

http://www.maxicep.com/sizlerden-ge...ekran-yatay-java-oyunlari-denendi-408447.html

:oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye
resim çekerken gps özelliği aktif hale getirdiğinizde koordinat olarak belirtiyor arkadaşlar. Bilgisayara attığınızda farkına varabilirsiniz :)

Monteee

Monteee

Üye
any video converter programını indirdim video dönüştürüyorum ama telefon ancak saklama amaçlı alır falan diyor izleyemiyorum.Video real player aracılığı ile iniyor internetten yapamadım bir türlü lütfen yardım et çözünürlük ses falan yanlış mı giriyorum acaba?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
any video converter programını indirdim video dönüştürüyorum ama telefon ancak saklama amaçlı alır falan diyor izleyemiyorum.Video real player aracılığı ile iniyor internetten yapamadım bir türlü lütfen yardım et çözünürlük ses falan yanlış mı giriyorum acaba?

Eğer daha da kaliteli video izlemek istiyorum diyor isen Video Boyutunu 320*240 olarak değiştirmen yeterli olacaktır...

Üst Alt