Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Basit gps cihazlarında uydudan kendi bulunduğu yerin koordinatını bulur, bu montede var, gps cihazına belirli bir koordinat girildiğinde ekrandaki ok o yöne döner ve yer değiştirdikçe ok girilen koordinatyönünü gösterir. Böyle bir program / uygulama varmı?

Aynen jelatinden oluyormuş saol bi an pişman olucaktm
Birde Monte için tema bulabildinizmi ben bulamadım :S bulursanız link verin lütfen![]()
uygulamalar bölümünde olan uygulamaları ana menüye taşıma şansımız var mı?
office açma uygulaması var mı?

s.a. arkadaşlar
Maxicep.com - samsung müzik çalar muhabbeti 2-3 hafta önce monte aldım fakat müzik çaları çok kötü bu zıkkımın
mesela 100 parçalık bi müzik listemiz var istediğimiz parçayı çalmak için tek tek aramak zorunda kalıyoruz özellikle listenin sonundaki parçalara erişmek neredeyse imkansız öldürüyo adamı
bi kolayı var mı bu durumun
şimdiden sağolun
benim bikaç sorum olcakArkadaşlar telefona *#5329870*# den Pre-Configuration, yaptım.
İstediği koda *#27236*# yazdım. Türkçe seçip yükle dedim.
Zaten yüklü olan firmware'i tekrar yükledi. Telefon ilk haline döndü.
Rehber, notlar, tel hafızasındaki resimler müzikler felan gitti.
Asıl sorunum telefon yavaşladı. Mesela Rehber'e basınca yaklaşık 2 saniye geç açılıyor.
Menü, mesajlar felan da öyle. Neden olmuştur, nasıl düzeltilir?
Telefonun ön ve arka kamerasını *#0*# komutunu kullanarak açtığımda kameralar tam ekran olmuyor.Telefonun yanındaki tuşla açtığımda çözünürlüğü değiştirerek arka kamerayı tam ekran yapabiliyorum.Ön kamerayı tam ekran yapmanın bir yolu varmı ? Kod kullanarak ya da program kullanarak yapabilirmiyim ? Yanlış hatırlamıyosam daha önceden ön kamera tam ekran çalışıyodu ya da banamı öyle geliyor ? Arkadaşlar ön kameranızı açarak tam ekran olup olmadığını sölerseniz sevinirim. Sadece bendemi tam ekranda değil merak ediyorum.

Benimde bi sorum war. Bu Fotoğraf çekerken ayarlardan gps ayarlarını açıyorum. Lakin bu fotoğrafın nerde çekildiğini bana bildirmesi gerek fakat bu ayarı bulamadım bu konu hakkında bilgin varmıdır ?
telefonu download moduna aldğımda bilgisayrda görnmyo hata veriyo... yardm edbilrmsn????
selam herkese monte almayı düşünüyorum hatta karar verdim.telefon teknolojisi konusunda iyi değilim.forumda bahsettiginiz uygulamalardan ne anlatmak istediğinizi pek anlamadımbenim bikaç sorum olcak
1)telefonu aldıgımda hangi sürüm oldugunu nasıl anlicam eğer eski bi sürümse aldıgım yere götürüp ücretsiz güncelleme yapabilirmiym?
2)facebok kullanırken facebook chat uygulamasınıda kullanabilcekmiyim çevrimiçi görünüp anlık sohbet yapabilcekmiyim?
3)msn için e buddy bulup yüklemek dahamı yararlı olur?
4)telefonla bilgisayar senkranizasyonu kolay kuruluyomu?
5)opera için herkes farklı bir sürümünü söylemiş opera mini opera 5.2 gibi en ii opera hangi sürüm?
6)mail adresimizi tanımlayabiliyomuyuz mail geldiinde ekranda mail geldigini bildiriyormu?
şimdiden teşekkürler arkadaslar

telefonu aldıgımda hangi sürüm oldugunu nasıl anlicam eğer eski bi sürümse aldıgım yere götürüp ücretsiz güncelleme yapabilirmiym?
arkadaşlar bildiğimiz üzere bir konu da jetgil isimli üye telefonunda qwerty klavye olduğunu söylemiş ve sadece bizim forum değil dünya forumları ayaklanmıştı.
ben de merakla araştırdım ve Başarı ya giderek ellerinde mevcut olup olmadığını sordum. bana şuan ellerinde böyle bir firmware olmadığını hatta bu konu hakkında bilgileri dahi olmadığını söylediler. onlara gelene kadar direteceğim ben...
bir arkadaşım dün yeni monte aldı, yanına koştum ve merakla mesaj bölümüne girip mesaj yazmaya geldim ki o da ne! Qwerty klavye var düz çevirince normal Keypad yatay çevirince Qwerty klavye. Orjinal olarak Google Map 3.0.2 de mevcut fakat taskmanager yok.
işte o Versiyona ait video görüntüsü...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Versiyon sürümü
S5620JTJJ2 bu sürüme ait firmware bulanlar paylaşırsa çok seviniriz...
merhaba arkadaslar bikeresinde video izlerken ekranin resmini cekmistim iphonedaki gibi bunu nasil yaptim bilmiyorum. bileniniz varsa solesin lutfen. bir de telefonu e mail ile senkronizasyon ederken bilimedik bir khata cikti diyor. yardimci olur musunuz
sagolun
dokunmatik klavyelı yatay kalıtelı oyun oynamak ıstıyorum.. bır suru oyun yukledm ama hıcbırı guzel dııl.. sankı E250de oyun oynuomusum gıbı.. telefonu yenı aldım fazla bısı bılmıorum.. yuklemem gereken programlar varsa yardımcı olabılır mısınz? sımdıden tesekurler![]()

any video converter programını indirdim video dönüştürüyorum ama telefon ancak saklama amaçlı alır falan diyor izleyemiyorum.Video real player aracılığı ile iniyor internetten yapamadım bir türlü lütfen yardım et çözünürlük ses falan yanlış mı giriyorum acaba?