selam arkadaslar dün akşam aldım telefonumu.genel itabirle hoş güzel bi telefon ama alışmakta zorluk çekecek gibi görünüyorum.bikac sorum olcak yardım ederseniz sevinirim..
1)telefon quwerty klavye yüklü halde geldi yani sanırım son sürüm oluyo peki google maps in hangi sürüm oldugunu nasıl ögrenebilirim?
2)ekrana tıkladıgımda titreşimli uyarı oluyodu onu kapattım fakat hala menuye girerken tuş kilidi açarken falan çok ufak şekilde titreme oluyo tamamen nasıl kapatabilirim?
3)samsung Apps ve palringo ne işe yarar?
4)dün akşam notebook bilgisayarla 3 oda geriden nete rahat girerken tel modemi görmüyodu acaba noteboktaki wifi performansını telefonda alamıcamız anlamınamı geliyo?
5)ekranda görünen 3g yazısını hoparlor ikonunun yanında görünen simkart şeklindeki ikonu nası nası kaldırabiliriz ve ne anlam ifade ediyo?
6)dokunmatik algılama gayet başarılı ve hızlı fakat mesaj geldiinde biraz yavas açıyo gibi geldi mesajı normalmi bu acaba?
7)facebok ve msn chat için e buddy hangi sürümü indirmeliyim indirdikten sonra hangi dosyaya atcagım birşey fark ettiriyormu?
8)internetteyken sayfa yakınlaştırma yani zoom olayı yokmu telefonda ben göremedim sanki 2 kademe oluyo gibi geldi bana?
9)arama kaydı bölümü cevapsız aramalar falan kısa yol erişimi yokmu o dosyaya?
çok soru sordum farkındayım arkadaslar yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum
--------------- Ekleme ---------------
son birşey daha unutmuşum

ben hafıza kartını kullanmak istiyorum dosyaları falan nası hafıza kartına geçirebilirim?