Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
samsung monteyi bt üzerinden modem olarak kullamayı daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz?
1-bt açtım
2-telefonla pcyi eşleştirdim
3-türkcell wap seçili telefonda mesela
4-ama internete bağlanamadım pcden
bende vista var bu arada...
yapamadım bir türlü

şimdi dost

sen de bluetooth driver yüklü ki eşleştirdin. başlat a gel en altta " programları veya dosyaları ara " yazıyor. oraya bluetooth yaz ve bluetooth işareti olan a gir. yok ise onu kur. belki de kendiliğinden açılıyordur. saatin olduğu sağ alt köşedeki yukarı ok tuşuna bas bluetooth işaretine gir

yada :D

Denetim Masası\Donanım ve Ses\Aygıtlar ve Yazıcılar

burada eşleştirdiğin telefonun var ona çift tıkla resimdeki ekran gelecektir.

--------------- Ekleme ---------------

How to download firmware from the links above ? Download button is disabled.

yes, download button is disabled. I think from a pay site. Searching for solution.

cnr41

Üye
arkadaşlar ben şunu merak ediyorum şimdi bi arkadaş monteyi yeni almış ve qwert klavye ile google maps 3 yüklü halde gelmiş.ben şimdi onun yazılımından yükletmek istesem bunu servisden yaptırabilirmiyim yani garanti kapsamında olacak şekilde

TasteKiN

TasteKiN

Üye
eğer ellerinde mevcut ise yüklerler ama ben samsun için söylüyorum, servise bizzat gittim ve oradaki insanlar bizlerden daha cahil çıktı :D firmware ne bilmiyorlar bile. Onlara bir FW verilmiş ve gelen telefona bunu yükleyin demişler onlar da bunu yapıyorlar :)

cnr41

Üye
eğer ellerinde mevcut ise yüklerler ama ben samsun için söylüyorum, servise bizzat gittim ve oradaki insanlar bizlerden daha cahil çıktı :D firmware ne bilmiyorlar bile. Onlara bir FW verilmiş ve gelen telefona bunu yükleyin demişler onlar da bunu yapıyorlar :)

Sw Ver
S5620JTJJ2
Csc Ver
S56200JTJI1

forumda jetgil adlı arkadaşta bu yazılım var ve de kendisinde aldığı zamn telefonda qwert ve google map3.0.2 olduğunu söledi ve gayet güzelde çalışıyomuş valla eğer gerçekten bölese bende yükletmek istiyom:heyo::heyo:

jetgil

jetgil

Üye
ellerinde varsa yükletebilirsn

akın2323

Üye
kendi browser inda böyle sorunlar olabiliyor size operayı tavsiye ederim verdiğim linkten indirebilirsiniz hafıza sorunu vb olmaz-wifi ilede bağlanabilirsiniz-qwerty klavyeside var-yatay ekranda kullanılıyor-tam dokunmatik ve hızlı bence kaliteli eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim

opera kurdum.wiles ile internete bağlandığımdaşu uyarı geliyor: opera mini internete erişebilir.bu,para ödemenizi gerektirebilecek yayın saatinin kullanılmasını gerektirecektir.devam edilsin mi diyor ve izin ver bir kez sor,izin ver her zaman sor,hayır hiç bir zaman sorma yanıtları geliyo ben ikinciyi seçip bağlanıyorum ama bi sorun çıkarır mı bu para ödemeden kasıt ne onu anlamadım

baranselona

baranselona

Üye
eğer liraların gitmiyorsa sorun yok
para ödeyebilirsiniz'de internete bağlanıldığında hep sorar bu soruyu...

myavuz6

Üye
Ben oyun ve çeşitli programlar yükledim ama bu yüklemelerin tamamı oyun menüsü içinde kalıyor.
Mesela we-travel, cepmuvakkit gibi uydulamalar oyun menüsünde bunları direk ana menüye nasıl yerleştirebiliriz

Birde navigasyon değilde normal GPS kullanma imkanı varmı yani koordinat gösterecek ve girilen koordinatın yönünü gösterecek GPS program varmı?

teşekkürler

TasteKiN

TasteKiN

Üye
Ben oyun ve çeşitli programlar yükledim ama bu yüklemelerin tamamı oyun menüsü içinde kalıyor.
Mesela we-travel, cepmuvakkit gibi uydulamalar oyun menüsünde bunları direk ana menüye nasıl yerleştirebiliriz

Birde navigasyon değilde normal GPS kullanma imkanı varmı yani koordinat gösterecek ve girilen koordinatın yönünü gösterecek GPS program varmı?

teşekkürler

Hayır şimdilik oyunları veya uygulamaları başka konuma aktaramıyoruz.
Evet yalnız programa gerek yok. Ayarlardan telefon ayarlarına oradan da Gps ve Gps konumu yazan yere. Yalnız önce verileri indirmen gerekiyor ( veriler 168 saat kullanılıyor )

s.akbulut007

Üye
Size bir şey sorabilirmiyim. Tlf. kapalıyken alarmı çalmıyor.Servise gönderdim, yazılım güncellendi ve anakart değişti.Şu anda hala tel.kapalıyken çalmıyor.Sadece Monte de değil birçok Samsungda bu sorunu duydum.Bu konuda sizden bigi alabilirmiyim.(otomatik açılışı da açıyorum ama çalmıyor).Bu durum hariç çok memnunum tlf dan.Teşekkürler

baranselona

baranselona

Üye
otomatik açılış aktif haldeyken telefon kapalı olsada çalıyor bende... yani bütün samsunglarda yok senin ayarlarında bir yanlışlık vardır

ali veli nuri

Üye
gt5620 şarjı 1gün gitmiyor

edomendo

Üye
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

selinn2

selinn2

Üye
bu teln ekranı çoklu dokunmatik mi

vehbiasl

Üye
Monte bar la ilgili bilginiz varmı:islik

tesla273

Üye
uygulamalar bölümünde olan uygulamaları ana menüye taşıma şansımız var mı?
office açma uygulaması var mı?

baranselona

baranselona

Üye
uygulamalar bölümünde olan uygulamaları ana menüye taşıma şansımız var mı?
office açma uygulaması var mı?

uygulamalar ve oyunlarana menüye normal yollarla taşınmıyor yani taşınmaz şimdilik

office ve pdf(adobe reader) dosyalarını otomatik olarak tanır ve açar zaten hafıza kartına atmanız yeterli

ekremozo

ekremozo

Üye
Montenin kendi içindeki firmwareyi yedeklemek istiyorum. Hangi programla yedklenıyor acaba?

myavuz6

Üye
Hayır şimdilik oyunları veya uygulamaları başka konuma aktaramıyoruz.
Evet yalnız programa gerek yok. Ayarlardan telefon ayarlarına oradan da Gps ve Gps konumu yazan yere. Yalnız önce verileri indirmen gerekiyor ( veriler 168 saat kullanılıyor )

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Basit gps cihazlarında uydudan kendi bulunduğu yerin koordinatını bulur, bu montede var, gps cihazına belirli bir koordinat girildiğinde ekrandaki ok o yöne döner ve yer değiştirdikçe ok girilen koordinatyönünü gösterir. Böyle bir program / uygulama varmı?

Üst Alt