dokunmatik telefonun için : cep OFFİCE , cep SÖZLÜK , ve RÜYA TABİRLERİ , IPHONE klavye. içeri gl :)

Sponsorlu Bağlantılar

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik telefonun için : cep OFFİCE , cep SÖZLÜK , ve RÜYA TABİRLERİ , IPHONE klavye. içeri gl :)
arkadaşlar size programları kısaca açıklamaya çalışacağım programlar oldukca GÜZEL ve hepsini kendi cep telimde kullandım sorunsuz çalışıyor

1) cep sözlük : kullanımı oldukça basittir siz kelimeyi yazın o çevirsin. manitaya her türlü havanı yap. uyuz olduğun ingilizce hocana ağzının payını ver. git ingiliz kızlarıyla muhabbete dal artık orası sana kalmış :d:

2) office mobile reader : arkadaşlar bunu fazla kullanmadım ama her bi şeyi yapıyor. e-kitap world excell hepsi bunun içinde her istediğini yapabiliyorsun indir 2 e kitap oku cepten :ehe excell den hesap kitap yap sana kalmış:islik

3) rüya tabirleri : evet arkadaşlar işimize çok yarar bu. gece rüya gördün çok merak ettin bi daha ne kalkacan sıcak yatağından get aç telefonunu bak anlamlarına tekrar yat aşağıya :yuru :evet:

4)cep sözlük pro : bu da cep sözlüğün yeni sürümü daha çok bilgi var ama eskisine kıyaslarsak kullanımı biraz daha zor |-)

5) İPHONE klavye : evet bu da son program aramızda bazı kardeşlerimizin inadı tutuyor illede ıphone klavye die :ehe işte bu klavye dokunmatik ekran telefonlara ekranını kendi ayarlıyor. şahsen ben kendi klavyemi tercih ederim ama bu da sana kalmış (h)

son detay eğer programı kurarken boyutu yüksek yüklenemiyor derse : "telefonun ana ekranındayken... *#52828378#
tuşlayın.. çıkan bölüde "6". seçeneği yani OTA seçeneğini tıklayın orada yazan 500 kb yazan yeri silip 1200 yapın... :oke::oke:

çok konuştum dimi :ah :D işte link herkese iyi eğlenceler :) bi teşekkür yeter bana fazlasında deilim :D

• Beğen
Tepkiler: Yigit315, aybike00, hidalgoxxx ve 10 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Wooow teşekkürler, güzel paylaşım :)
Eğer mümkünse ekran goruntusude koyar misin :)

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
Wooow teşekkürler, güzel paylaşım :)
Eğer mümkünse ekran goruntusude koyar misin :)

yapabilsem koyardım da programların resimleri elimde yok malesef ve benim çekip siteye atmam ve ordan tekrar almam biraz amatörce olur :) şimdilik böyle idare edin arkadaşalar. ama programların hepsini deneyerek upload ettim :)

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
rica ederrim arkadaşım :oke:

ANiill

Üye
ya ben gerizekalıyım yada bunları kurmayı beceremedim :D içinde büssürü dosya var fakat hangisi işimize yarıyor. Java da değil ki hani atasın yükle diyesin yahu kafam allak bullak oldu gece gece bir yardım ederseniz =)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
:D kardeşim o programların hepsi java :D ama belki sana jad dosyası gerektiği için yüklenmiyodur onun da çok küçük bi programı var sitede :D ben hepsini kurdum valla hem de JAVA dosyası olarak :D

battlefield

Üye
bende star wifi varda nerde gircez *#52828378# yi anlamadım

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım star wifi de girmene gerek yok ama sende de veriyorsa öyle bi sorun ana menüde yani numara girme kısmında yazacaksın o kodu

ANiill

Üye
:D kardeşim o programların hepsi java :D ama belki sana jad dosyası gerektiği için yüklenmiyodur onun da çok küçük bi programı var sitede :D ben hepsini kurdum valla hem de JAVA dosyası olarak :D

e şimdi rardan çıkardık bir dosya geliyo sonra içinde işte bu programlar var onları da rardan çıkartınca çok dosya oluyo tek bende mi oldu bu melet :D ben mi beceremiyorum yahu :D

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
e şimdi rardan çıkardık bir dosya geliyo sonra içinde işte bu programlar var onları da rardan çıkartınca çok dosya oluyo tek bende mi oldu bu melet :D ben mi beceremiyorum yahu :D

:D valla kardeşim büyük ihtimalle dediğim gibi telefonun jad dosyasına ihtiyaç duyuyor :D

ANiill

Üye
telefona atmadım daha bilgisayarda rardan çıkardım sadece han telefonum da java işletim istemi genelde jar kuruyorum bi atayım aslında açacal mı bakmak lazım :D

--------------- Ekleme ---------------

ımms yok olmuyor. bir sürü class dosyası çıkıyor bide meta ınf sanırım o çıkıyor o kadar

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
telefona atmadım daha bilgisayarda rardan çıkardım sadece han telefonum da java işletim istemi genelde jar kuruyorum bi atayım aslında açacal mı bakmak lazım :D

ımms yok olmuyor. bir sürü class dosyası çıkıyor bide meta ınf sanırım o çıkıyor o kadar

valla kardeşim ne bilim anlamadım hç bişey.. hani herkes öyle dese tamam hatalıyım dicem ama gördüğün gibi baya kişi kurmuş bu proları :)

ANiill

Üye
peki direk java dosyası olarak var mı elinizde veya link olarak verebileceğiniz bir yer? Merak ettim ondan ötürü bulmaya çalışıyorum :D

tamam yaptım sonunda benim bilgisayar jar dosyalarını rar olarak göstermiş malak bende dosyaları çıkartıp durdum olmuyomuş ondan düzelttim ama :D

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
peki direk java dosyası olarak var mı elinizde veya link olarak verebileceğiniz bir yer? Merak ettim ondan ötürü bulmaya çalışıyorum :D

tamam yaptım sonunda benim bilgisayar jar dosyalarını rar olarak göstermiş malak bende dosyaları çıkartıp durdum olmuyomuş ondan düzelttim ama :D

:D :D rahatladım sonunda :D

Antisentimental

Antisentimental

Üye
Teşekkürler .. :oke:

sotkalı

sotkalı

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardşm :oke:

ceycey1970

Üye