5800ım tuvalete düştü ve açtım:((((((((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
5800ım tuvalete düştü ve açtım:((((((((
arkadaşlar 8 gün önce aldıım ve daha henüz tanışamadığım telefonumu 5800ı henüz 3 saat önce tuvalete düşürdüm.Bu durum gülünç bi durum olsa da insanlık hali tabi çok korktm ve direk batarya ,sim hafıza krtı çıkardım kuruladım ama deneyimim olmayınca bunları takıp tekrar telefonu açmayı denedim.evet bunu yaptım .ve bu benim sonum mu ...8 gün oldu yalnızca yaa:( her neyse açılınca tarihi ve saati sordu girdim rastgele.menüye baktım bişey yok gibiydi ama bi anda ışık yanıp sönmeye başladı ve telefon kapandı bi daha açmayı denedim açılmayınca zaten telefonun açabildiğim her yerini açıp saç kurutma makinesiyle kurutmaya başladım babam kalorifere koy ve yarın aakşama kadar öyle kalsın dedi . ama ben telefonu açtıım için bi daha açılmıyacak diye çok korkuyorum... nolur düzgün yorumlar yapalım soğuk bi su iç demeyin gerçekten çok kötüyüm.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
gecmıs olsun arkadasım . Benım bı arkadasım 5800 soguk havada calısmıyo kapanıyo gıbı bıseyler soyledı buda oyle bır durum olabılr ıyıce kuruyunca duzelır dıye dusunuyorum duzelmezsede artık olan olmus :)

teknogenc33

teknogenc33

Üye
geçmiş olsun dostum sıvı temas gördüğü için garanti kapsamına girmez büyük ihtimalle bence onu alır almaz bi telefon tamircisine götürseydin keşke inşlh. birşey olmaz : (

flunight

Üye
geçmiş olsun kardeş.bende çok tlf la tuvalete girerim.hiç açmadan babanın dediği gibi yapsan %90 düzelirdi.şimdi kısa devre yapmış olabilir.yinede belli olmaz.kaloriferde 3 gün bırak belki düzelir.

virgo2000

virgo2000

Üye
babamın samsung telefonu var modelini unuttum o da kameralı filan güzel telefondu ... Suya düştü ve ekranı bozuldu ... garantiye getirdim onu ben... ordaki kız görür görmez suyla filan mı temas etti diye sordu ben bilmiyorum filan dedim sonra garantisiyle tamir etti para filan da almadı :D ama çok az su değmiş seninki gibi tuvalete düşmemiş

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Keşke... lerle başlayan cümleleri sen zaten fazlasıyla kendi kendine söylemişsindir,
Geçmiş deneyimlerimden kazandığım bilgilere dayanarak söylüyorum sana bunu telefonun açılabilir, eskisi gibi kullanabilirsin. Biraz şans işi günlerce kurutmaya çalışmana gerek yok.Mesajımı okuduğunda derhal telefonunu kaloriferin üstünden al ve onu pirinç kutusuna koy. İçi nemli kalabilir kurusada bunu önlemek için telefonu 8-9 saat civarı pirinç kutusunda bekletiyoruz.
Geçmiş olsun. Tuvalete düşen bir telefonu birdaha kullanmak :hmmm

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saolun ama şimdi parçaları taktım çalıştı ...:D :D :D çok mutluyum.Aynen kaloriferde konuyu açtıım saatten bu saate kadar bekledi ve telefon çok güzel çalışıyor.sensorde yada dokunmatikliğinde de sorun yok :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Aga sevindim düzelmesine de tuvalete düşen telefonu kullanmak:D:D Bence o telefonu sat yeniden sıfır al :D yada arkadaşlarına anlatma bu durumu hiçbiri telefonunu elleyemez hatta elini bile sıkmaz gibime geliyor :D

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
yaa ben böyle dedim de ilk önce açıldı sonra sim kartı ve hafıza kartını takınca numaralar işlmedi zaten telefonun ekran kapağını açınca ekran bağlantı kablosu koptu öfff ağlıcam yaa

Revengeful

Emekli Yönetici
Düzelmesine sevindim :D Bizim arkadaşın 2 gün önce iphone 4 ü düştü :ehe

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
Düzelmesine sevindim :D Bizim arkadaşın 2 gün önce iphone 4 ü düştü :ehe

hayır yanlıs anladın tuvalete düştü ama sonra ekran bağlantı kablosu da telefonu temizlerken koptu telefona dokunun ca işlmeiyor :( :( :ağlarım::ağlarım:

Legends06

Üye
git parası neyse ver baktır hocam ne uğraşıyorsun yeme iyice telefonu

projist

Üye
su iç

Luaz.

Luaz.

Üye
geçmiş olsun valla ne diyeyim çalışsada kullanmam satarım valla :d

jeshogh

jeshogh

Üye
Garantisi varsa git kvk ya bedavadan yaparlar

jeshogh

jeshogh

Üye
eminim eger garantisi varsa yaparlar yoksa ücret alırlar sen git yinede telefonuda 1-2 hafta içinde alırsın...

pasha14

pasha14

Üye
Garantiye götürmen tabikide en mantıklısı. Telefonu bir yerden kurtardım diye sevinirken bir yerdende bozmuşsun ::ehe

A s i R u h

A s i R u h

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt