Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800ım tuvalete düştü ve açtım:((((((((
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
careem88
Üye
Kardeşim sen teli aldığın yere götür sudan wcden falan hiç bahsetme..Nasıl oldu bilmiyorum de,onlar gerekeni yazıp yollarlar kavk ya yada nereyle anlaşmalı çalışıyolarsa oraya.bukadar basit..
korayharman
Üye
Sen telefonun ekran kapağını neden çıkartıyorsun be kardeşim inşallah kullanıcı hatası diye geri yollamazlar.
İyice araştırmadan telefonunun hiç bir yerini açmamanı tavsiye ederim demekki sen GPS antenini modlamayı görsen onuda yapacaksın (bende aslında şu GPS antenini modlasammı diyorum )
SilentOne
Üye
iqqq kardesim keske suya dustukten sonra acmasaydınn direk içinde pirinç dolu bir kaba koysadın
korayharman
Üye
konuyla alakası yok ama gps antenini modladım telefonu açıp deli gibi uyduları görmeye başladı bakır anten var bende bitane onu bağlayıp denedim 5800 ü aldığımdan beri böyle bir çekim gücü görmedim
ylmz.fatih
Üye
korayharman yaptığın işlem telefonun en güzel tabiriyle içine s.çar. O antenin belli bir çekim gücü var sen bunu arttırdığında aldığı sinyaller yükselir (Çok fazla elektrik elektronik bilgim olmadığından garip tabirler kullanmıcam.) ve zamanla o telefonu eline verir daha teknik detay istersen google'da arat çok iyi açıklamalar var.
melokral
Üye
Telefonla Tuvalette Fanteezi mi Yapıyonuz 2 Dk Yanına Almayın nolacak?
--Usta--
Üye
Geçmiş olsun kardeş..büyük hata yapmışsın ama telefonunun tekrar çalıştığına sevindim
İz[Mir]Kan
Üye
Pirinç olayını ilk defa duyuyorum..Cidden işe yarayabilir nemi seven bitki olan pirince koymak..Sen de bir daha wcde telefonu çıkarmamayı öğrenmiş oldun..
hamckk
Üye
5800 önce dokunmatik ekranını ve tel ekranını cikartıp bord unu ıyıce temizleyin oksijenlı su yada tınerle deneyin göreceksınız calısacak
Silinen Üye 524728
Kapalı Hesap
Telefon tuvatele düştükten sonra hiç açmayıp biraz saç kurutma makinesiyle kurutup sonrada pirinç dolu bir kova gibi birşeyin içine koysaydın telefonu. Böylece pirincin nem çekme gibi bir özelliği olduğu için telefondaki bütün nemi çekicektir. Tabi o pirinçle birdaha pilav filan yapılması söz konusu olamaz.
telefon tuvatele düştükten sonra hiç açmayıp biraz saç kurutma makinesiyle kurutup sonrada pirinç dolu bir kova gibi birşeyin içine koysaydın telefonu. Böylece pirincin nem çekme gibi bir özelliği olduğu için telefondaki bütün nemi çekicektir. Tabi o pirinçle birdaha pilav filan yapılması söz konusu olamaz.