Lisede kız-erkek öğrencilere 45 cm uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aRdiLê

aRdiLê

Üye
her türlü pislik senin istediğin gibi baskıcı toplumlarda oluyor.İnsanlara kadın erkek ayrımı yapmadan eşit gözle bakmayı öğrenmeliyiz

Okulların buluşma yerine dönmesi çokmu güzel birşey ? Gitsin dışarda buluşurmu konuşurmu ne yaparsa yapsın ama ailesinin okadar emeğine karşılık okullarda onunla bununla konuşması bence adil dğil ailesine yazık ailesi kızımız yada oğlumuz okuyor diyorlar ama kimisi okumuyor okulları buluşma yerine çeviriyor ve bunun için bence bu çok güzel bir karar !...

greenmile

greenmile

Üye
Okulların buluşma yerine dönmesi çokmu güzel birşey ? Gitsin dışarda buluşurmu konuşurmu ne yaparsa yapsın ama ailesinin okadar emeğine karşılık okullarda onunla bununla konuşması bence adil dğil ailesine yazık ailesi kızımız yada oğlumuz okuyor diyorlar ama kimisi okumuyor okulları buluşma yerine çeviriyor ve bunun için bence bu çok güzel bir karar !...

şahsen ben arkadaşlarıma kız veya erkek ayrımı olarak bakmıyorum.Benim için insan olması önemli.Dediğin gibi art niyetle yaklaşanlar yok mu elbette var.Ama pire için yorganı yakanlardan değilim dünya görüşü farklılığı tartışmaya gerek yok.Senin bu dediğin 3. dünya ülkelerinde oluyor ayrıca

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Şimdi hepsi için söylemiyorum ama şimdiki okuyan gençlerin yarısından çoğu art niyetle bakıyor yani kurunun yanında yaşta gitti ama buda bunu uygulayanların suçu değil okuldaki art niyetli bazı öğrencilerin yüzünden bence.

greenmile

greenmile

Üye
senin dediğin örnek doğru olsaydı pekçok gay ve lezbiyen kişiler var onları nasıl ayıracaksın.Bi insan art niyetliyse okul çıkışında yapar yine yapar 45 cmi falan dinlemez müdürün odasına bile çeker. böyle yok kız ile erkeği ayıralım falan tamamen ayırımcılık böyle bir mantık olamaz kacıncı yüz yılda yaşıyoruz yahu

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Niye ayrımcılık olsun sanki adamlar kızları evine zincirleyelim okumasınlar her konuştuklarındada kırbaçlayalım diyor birtek okulda yanyana gelmeyecekler eminim bu kuralıda çiğneyeceklerdir çünkü huylu huyundan vazgeçmez ve gerçek arkadaş olanda gider dışarda konuşur yani bu kural sadece okulda özel hayatlarında değil !..

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kilitletiyom konuyu :angry:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
bu konuda patlayacak :ehe

Burak

Üye
    Konu Sahibi
yok yaaa :d:

greenmile

greenmile

Üye
cinsiyet ayrımı da bir ırkçılıktır.Ha zenciyle beyazı ayrımışsın,ha kızla erkeği.Kusura bakmada senin şu söylediğinin savunulacak bir tarafı yok.Senin istediğin şu sanırım kızla erkek evlenme çağına kadar yanyana hiç gelmeyecek aileleri kafalarına göre bi kız yada erkek bulacak sadece düğün akşamı birbirini görecekler eğer bu fikri savunuyorsan söylede bileyim.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
cinsiyet ayrımı da bir ırkçılıktır.Ha zenciyle beyazı ayrımışsın,ha kızla erkeği.Kusura bakmada senin şu söylediğinin savunulacak bir tarafı yok.Senin istediğin şu sanırım kızla erkek evlenme çağına kadar yanyana hiç gelmeyecek aileleri kafalarına göre bi kız yada erkek bulacak sadece düğün akşamı birbirini görecekler eğer bu fikri savunuyorsan söylede bileyim.

güzel yorum. +1 :oke:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Benim söylemek istediğim o değil diyorum ya birtek bu kural okulda geçerli özel hayatlarında değil özel hayatlarında ne yaparlarsa yapsınlar ona kimse karışamaz ama okulda olması bence güzel çünkü hiç olmazsa ailelerinin emekleri boşa gitmez.

greenmile

greenmile

Üye
Benim söylemek istediğim o değil diyorum ya birtek bu kural okulda geçerli özel hayatlarında değil özel hayatlarında ne yaparlarsa yapsınlar ona kimse karışamaz ama okulda olması bence güzel çünkü hiç olmazsa ailelerinin emekleri boşa gitmez.

o kadar düz mantık gidiyorsun ki şaşırıyorum bende lise okudum ve çok yakın arkadaşlıklarım oldu vşuan bilgisayar mühendisliği okuyorum eğer savunduğun şey doğru olsaydı şuan boş gezmem gerekiyordu.İnsanlara birşeyleri yasaklayarak hiçbirşey elde edemessin bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Ailelerin emekleri benim okulda arkadaşımla konuşmamla ilgiliyse bırak o emek boşa gitsin ya öyle şey mi olur.Bi insanın için de okumak yoksa sen onu koleje bile göndersen fayda etmez

aRdiLê

aRdiLê

Üye
45 santim uzaklıktanda bence konuşabilirler sanki biri ŞAM'da biri BEYRUT'da olacak yine birbirlerini görüp konuşacaklar ağızlarına mühürde vurmayacaklar bitek fazla yakınlık olmayacak ve ne olduda acaba böyle bir karar aldılar bunu düşünmek lazım bence !...

greenmile

greenmile

Üye
45 santim uzaklıktanda bence konuşabilirler sanki biri ŞAM'da biri BEYRUT'da olacak yine birbirlerini görüp konuşacaklar ağızlarına mühürde vurmayacaklar bitek fazla yakınlık olmayacak ve ne olduda acaba böyle bir karar aldılar bunu düşünmek lazım bence !...

neden diğer okullarda kucak kucağa geziyorlar sanki neyse tartışmayacağım daha fazla kaldı ki birşeye muhalefet olmak istersen kaşını üstünde niye gözün var der yine olursun

aRdiLê

aRdiLê

Üye
ALLAH Aşkına yapmayın geçen Merkez Park'ın ordan geçiyordum ve yaşı belki 15 bile değil kızın konuştuğu kelime şu beni nereye götürüyorsun diyerek kahkaha atıyor nerden buldu acaba o arkadaşı bir düşünün okulda değil dışardada öyle arkadaş bulabilir derseniz o zaman hiç olmazsa okulun adı kötü anılmaz.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
sanane yaw. ister ormana gider ister köprü altına ?

aklı yok mu kanmasın

greenmile

greenmile

Üye
ALLAH Aşkına yapmayın geçen Merkez Park'ın ordan geçiyordum ve yaşı belki 15 bile değil kızın konuştuğu kelime şu beni nereye götürüyorsun diyerek kahkaha atıyor nerden buldu acaba o arkadaşı bir düşünün okulda değil dışardada öyle arkadaş bulabilir derseniz o zaman hiç olmazsa okulun adı kötü anılmaz.

sen okulda erkeklerle konuşmasını yasaklayarak mı bu kızın kötü yola düşmesini engelleyeceksin.sana bir örnek vereyim enfazla tecavüz olayları cezasının idam olduğu ülkelerde yaşanıyor anlayabilene güzel bir örnek

--------------- Ekleme ---------------

millet bu devirde internetten ebesini bile buluyor o zaman internette yasaklansın

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Banane deyip göz yummak bence çokta iyi birşey değil yarın birgün ALLAH Göstermesin ama hepimizin kardeş var ve onlarında başına gelebilir yazık günah değilmi önceden o yaşta kızlar sokakta oyun oynardı şimdi kolarına erkek arkadaş takıp yüzlerinde 1 kilo makyajla dolaşıyorlar ve bunu görünce ben rahatsız oluyorum vijdanım el vermiyor !...

zaza

zaza

Üye
:hmmmsakin sakin bunun sonu hiç hayırlı değil eğer ben şuan bu tartışmada olsaydım kesin kıvılcım patlamıştı neyse kardeş kardeş takılın yoksa admin gelir :polis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...