Lisede kız-erkek öğrencilere 45 cm uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aRdiLê

aRdiLê

Üye
Admin gelsin ben burda küfür içerikli yada hakaret içerikli konuştuysam cezamı kessin hiç önemli değil ve bende fikirlerimi burda konuşmakta özgürüm sırf adamlar okuldsa 45 santimden fazla yaklaşmayın dedi sanki erkekleri ayrı bir ülkeye kızları ayrı bir ülkeye sürgün edip orda eğitimlerini devam ettireceğiz dediler !...

greenmile

greenmile

Üye
kız erkek eşitliğini bir bayan savunmuyorsa bir erkek olarak ben niye savunayım.

--------------- Ekleme ---------------

zaten o yasak bugun itibariyle uygulanmıyordur olay basına ulaştıysa zaten düşünce yanlış kadın erkek eşittir.Sen sürekli biri bana kötülük yapacak korkusuyla yaşarsan o korku mutlaka başına gelir.

maxirabit

maxirabit

Üye
her türlü pislik senin istediğin gibi baskıcı toplumlarda oluyor zaten.Karşı cinse direk o gözle bakan insandan hayır falan gelmez ve benim gözüm de ottur öteki tarafa da ot olarak gidecektir boşuna oksijen insanfı anlayacağın.Bir bayan olarak senin böyle düşünmen bence daha vahim.Bi erkek olarak kadın erkek eşitliğini savunurken,bir bayanın iyi olmuş demesi garip doğrusu.İnsanlara kadın erkek ayrımı yapmadan eşit gözle bakmayı öğrenmeliyiz

Doğru diyor:oke:

greenmile

greenmile

Üye
bi insan uçkuruna sahip olamıyorsa hiçbir şeyine sahip olamaz

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Ben Doğu terbiyesiyle büyümüş bir insanım en ufak bir hatada ölümdür bizim topraklarda ve bunu göze alarak yaşar bizim oranın kızları yani anlıyacağın benim için iyi birşey.

greenmile

greenmile

Üye
Ben Doğu terbiyesiyle büyümüş bir insanım en ufak bir hatada ölümdür bizim topraklarda ve bunu göze alarak yaşar bizim oranın kızları yani anlıyacağın benim için iyi birşey.

töre işte oda ayrı birşey,neyse bu sözünün üzerine daha da söz olmaz bundan sonra

zaza

zaza

Üye
Admin gelsin ben burda küfür içerikli yada hakaret içerikli konuştuysam cezamı kessin hiç önemli değil ve bende fikirlerimi burda konuşmakta özgürüm sırf adamlar okuldsa 45 santimden fazla yaklaşmayın dedi sanki erkekleri ayrı bir ülkeye kızları ayrı bir ülkeye sürgün edip orda eğitimlerini devam ettireceğiz dediler !...
ben sadece uyarımı yaptım genelde bu tür tartışmalara girdiğimde hep uyarı aldım:islik

Dafny

Dafny

Üye
pff saçmalık tavan yaptı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
benim öyle bi derdim yok. :ehe siz ne yaparsanız artık:d:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu, sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...