zaza
Üye
ben olsam bende aynısını düşünürdümbenimde kız kardeşim var iyi olmuş![]()

ben olsam bende aynısını düşünürdümbenimde kız kardeşim var iyi olmuş![]()

her türlü pislik senin istediğin gibi baskıcı toplumlarda oluyor.İnsanlara kadın erkek ayrımı yapmadan eşit gözle bakmayı öğrenmeliyiz
Okulların buluşma yerine dönmesi çokmu güzel birşey ? Gitsin dışarda buluşurmu konuşurmu ne yaparsa yapsın ama ailesinin okadar emeğine karşılık okullarda onunla bununla konuşması bence adil dğil ailesine yazık ailesi kızımız yada oğlumuz okuyor diyorlar ama kimisi okumuyor okulları buluşma yerine çeviriyor ve bunun için bence bu çok güzel bir karar !...
cinsiyet ayrımı da bir ırkçılıktır.Ha zenciyle beyazı ayrımışsın,ha kızla erkeği.Kusura bakmada senin şu söylediğinin savunulacak bir tarafı yok.Senin istediğin şu sanırım kızla erkek evlenme çağına kadar yanyana hiç gelmeyecek aileleri kafalarına göre bi kız yada erkek bulacak sadece düğün akşamı birbirini görecekler eğer bu fikri savunuyorsan söylede bileyim.

Benim söylemek istediğim o değil diyorum ya birtek bu kural okulda geçerli özel hayatlarında değil özel hayatlarında ne yaparlarsa yapsınlar ona kimse karışamaz ama okulda olması bence güzel çünkü hiç olmazsa ailelerinin emekleri boşa gitmez.
45 santim uzaklıktanda bence konuşabilirler sanki biri ŞAM'da biri BEYRUT'da olacak yine birbirlerini görüp konuşacaklar ağızlarına mühürde vurmayacaklar bitek fazla yakınlık olmayacak ve ne olduda acaba böyle bir karar aldılar bunu düşünmek lazım bence !...
ALLAH Aşkına yapmayın geçen Merkez Park'ın ordan geçiyordum ve yaşı belki 15 bile değil kızın konuştuğu kelime şu beni nereye götürüyorsun diyerek kahkaha atıyor nerden buldu acaba o arkadaşı bir düşünün okulda değil dışardada öyle arkadaş bulabilir derseniz o zaman hiç olmazsa okulun adı kötü anılmaz.