Simkartı vede hafıza kartını çıkartıp kapatıp açmayı bi dene . Simkartsız ve hafıza kartsız .evet dokunmatik işlemiyor kapatıp açtım durmadan durmadan ama yine aynı :S
İlginççıkardım hattı dokunmatik yine çalışmıyor menü tuşu çalışıyo sadece durup dururken ne oldu buna yha ?

N8 de dokunmatik ekran kalibrasyonu var mı ? Yoksa benmi bilmiyorum ?Dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı yapmayı denedin mi? Ekrana dokunup ayarlara giremiyosan mouse takıp öyle yapmayı dene. Öyle bi ayar vardı sanırım onu denedin mi ekrana bi test yapıyosun o teste yanıt alabiliyo musun.?

Benim bildiğim N8 de dokunmatik ekran kalibrasyonu yok . Onunda bir nedeni vardır fakat bilmiyorum . Ama kesinlikle vardır .o nasıl yapılıyor bir bilgin var mı ?
Biraz daha bekle derim . Forumda bizden başka üyelerde vararkadaşlar başka yapacak bişi yokmu yoksa servise yollayacam buda bir ayda zor gelir bana yha ufff
Yardım gelir .Orayı girmeyi başaramaz tabikide ama orda ekran etkin olurdu .arkadaşlar n8 de ekran kalibrasyonu olsa ne olur ki adam ekran çalışmıyor diyor nasıl girecek kalibrasyon kısmına. kronik n8 sorunları işte
) 5800 gibi resistif dokunmatikli telefonlar kalibrasyon gerektirir, çünkü bildiğim kadarıyla ekran içinde gaz bulunur. Gazın sıkıştığı yer tepki verir, ve ekran sıkışan yeri kendi hesaplayamaz, kalibrasyonla ekranın hizasını, ölçüsünü vs. hesaplar...
Telefonu bırak biraz dinlensin su altıysa yada ter kapcak yere koyduysan da olur ısısı oda sıcaklığına yakın olsun ne soğuk ne sıcak bekle olmazsa zaten tek çaresi var
Şunu denedin mi: Cihazınız cevap vermiyor: Cihazınızı yeniden başlatın.Yaklaşık 8 saniye power tuşuna basılı tutun.Cihaz 3 kere titrer ve kapanır.Cihazınızı yeniden başlatın-Rehber ve mesajlar gibi hiçbir içerik silinmez(Tr kullanım klavuzu syf:9)