N8 ekran dondu

Sponsorlu Bağlantılar

-alikan-

-alikan-

Üye
servise yolla dostum o zaman. o kadar da dedik almayın diye.

aldığım duyum doğruysa nokia n8 leri geri topluyor satılmamış olanları. arkadaşım tim sahibi ondan duydum :)

Evet kapasitif ekranlarda kalibrasyon ayar testi olmuyormuş ben N8 de hiç kurcalamamıştım ama C6 da vardı ordan bildiğim için dene demiştim. Ovi Suite ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin yada Nokia care varmış onlarda yazılımı ücretsiz yükleme yapıyormuş kendine yakın bi Nokia Shoptan bilgi alabilirsin bence yazılımsal bir sorundur.

Mustafa dostum sende o kadar alakasız bir şey söyledin ki. Cihaz şu an karaborsa da yahu millet almak için sıraya giriyor Nokia Shoplar bile yetiştiremiyor yarın çık gez piyasada o kadar rahat bulabiliyo musun, ben gümüş renklisini bulmak için 4 gün arka arkaya dolaştım izmirde tanıdığım olan 2 tane büyük TİM şirketi var Detel ve Teknosell ikisinde toplam 30'a yakın şube var burdaki arkadaşlarımda tüm şubelerine baktılar bulamadılar daha telefonu satmaya bulamıyor millet sen satılmayan N8 den bahsediyorsun. KVK GenPa bile kolay kolay kendi stoğunu vermiyor dışarıya. Evet N8 de bazı saçma problemler oluyor ama onlarda uygun güncellemeler geldiğinde düzelecektir diye düşünüyorum zira Nokiada S^3'ü ilk defa kullanıyor.

mustafa

mustafa

Üye
Evet kapasitif ekranlarda kalibrasyon ayar testi olmuyormuş ben N8 de hiç kurcalamamıştım ama C6 da vardı ordan bildiğim için dene demiştim. Ovi Suite ile yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin yada Nokia care varmış onlarda yazılımı ücretsiz yükleme yapıyormuş kendine yakın bi Nokia Shoptan bilgi alabilirsin bence yazılımsal bir sorundur.

Mustafa dostum sende o kadar alakasız bir şey söyledin ki. Cihaz şu an karaborsa da yahu millet almak için sıraya giriyor Nokia Shoplar bile yetiştiremiyor yarın çık gez piyasada o kadar rahat bulabiliyo musun, ben gümüş renklisini bulmak için 4 gün arka arkaya dolaştım izmirde tanıdığım olan 2 tane büyük TİM şirketi var Detel ve Teknosell ikisinde toplam 30'a yakın şube var burdaki arkadaşlarımda tüm şubelerine baktılar bulamadılar daha telefonu satmaya bulamıyor millet sen satılmayan N8 den bahsediyorsun. KVK GenPa bile kolay kolay kendi stoğunu vermiyor dışarıya. Evet N8 de bazı saçma problemler oluyor ama onlarda uygun güncellemeler geldiğinde düzelecektir diye düşünüyorum zira Nokiada S^3'ü ilk defa kullanıyor.

valla ben arkadaşın yalancısıyım :ehe piyasada olmamasının nedeni telefonun sorunlarının hallediliyor olması olabilir. satış sonrası yapılacağına satış öncesi yapıyorlardır belki bilmiyorum. burda ikinci ele bile düştü n8. iki günlük gümüş renkli n8 vardı geçen 900 e satılıyordu :evet:

Rich4arD

Rich4arD

Üye

Evet katılıyorum . Yeni gelecek olan güncelleme ile birlikte düzelir diye düşünüyorum . Ayrıca evet Satacak N8 bulamıyorlar . Arkadaşlarda bunun olduğunu görünce Nokia N8 leri kaldırıyor diyorlar . Halbuki bulamıyorlar satmak için :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
kalibrasyon yok mu oha be

abattal86

Üye
    Konu Sahibi
ilk servise ben yolladm sanırsam :) bu telefonu bugün itibar ile servise yolladım garanti kağıdında sorunun ne olduğu yazar bilgilendirrim sizi

Rich4arD

Rich4arD

Üye
ilk servise ben yolladm sanırsam :) bu telefonu bugün itibar ile servise yolladım garanti kağıdında sorunun ne olduğu yazar bilgilendirrim sizi
Umarım kısa bir süre içerisinde sorununu hallederler.

ipkry

ipkry

Üye

Arkadaşın ikinci paragrafta anlattığı konuya bende katılıyorum, Konyada gezmediğim mağaza kalmadı telefonun bırak gümüş rengini siyah rengini bile bulamadım.. Resmen karaborsa bin tl olan telefon 1.150 lira burada ayrıca sağlam bir turkcell shoptan aldığım bilgiye göre, Nokia ile anlaşma yapılmıs ve taahhütlü olarak piyasaya sürecek turkcell n8 leri, o yüzden su anda piyasada yokmus aslında yok deil bunu beklio turkceller, diğer mağazalarda zaten yok...

Not: Araya kimleri sokmadımki 1000 tl ye gümüş N8'ı genpadan cıkış yaptırabilmek için:oke: :oke:
Canavar su anda içerde yatıo :ehe:ehe:ehe:ehe

mustafa

mustafa

Üye
Arkadaşın ikinci paragrafta anlattığı konuya bende katılıyorum, Konyada gezmediğim mağaza kalmadı telefonun bırak gümüş rengini siyah rengini bile bulamadım.. Resmen karaborsa bin tl olan telefon 1.150 lira burada ayrıca sağlam bir turkcell shoptan aldığım bilgiye göre, Nokia ile anlaşma yapılmıs ve taahhütlü olarak piyasaya sürecek turkcell n8 leri, o yüzden su anda piyasada yokmus aslında yok deil bunu beklio turkceller, diğer mağazalarda zaten yok...

Not: Araya kimleri sokmadımki 1000 tl ye gümüş N8'ı genpadan cıkış yaptırabilmek için:oke: :oke:
Canavar su anda içerde yatıo :ehe:ehe:ehe:ehe

bulamamanızın nedeni telefonun piyasadan çekilmiş olması olmasın sakın. :hmmm

erquin

erquin

Üye
Dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı yapmayı denedin mi? Ekrana dokunup ayarlara giremiyosan mouse takıp öyle yapmayı dene. Öyle bi ayar vardı sanırım onu denedin mi ekrana bi test yapıyosun o teste yanıt alabiliyo musun.?

N8 de ekran kalibrasyon ayarı yok 5800 vs. larda var

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Isıya dayalı olduğu için ekran kalibrasyona ihtiyaç duymuyor, sıcaklığı aldığı yerden tepki veriyor sana :)

mustafa

mustafa

Üye
benim 5800 da soğuğa duyarlı soğukta ekran bozuluyor :ehe

abattal86

Üye
    Konu Sahibi
servisten geldi telefon dokunmatik değişmiş yeni yazılım yüklenmiş :)

vedath

Üye
arkadaşlar herkez aşağı yukarı aynı sorunu yaşamış. ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. ve inanın yüzlerce kez dondu telefon çalıyor patron arıyor dokunup açamıyorum bir kırmadığım kaldı telefonu, kesinlikle ekran da bir hata var. yazılımla filan düzeleceğini sanmıyorum.

fnk-hamel

fnk-hamel

Üye
Dokunmatik ekran kalibrasyon ayarı yapmayı denedin mi? Ekrana dokunup ayarlara giremiyosan mouse takıp öyle yapmayı dene. Öyle bi ayar vardı sanırım onu denedin mi ekrana bi test yapıyosun o teste yanıt alabiliyo musun.?
n8 de ekran kalibrasyonu yok!

bilgin_19

Üye
benimde dokumatik çalışmıyordu sonradan çalıştı düzelir seninde

buketcik

buketcik

Üye
geçmiş olsun

--------------- Ekleme ---------------

bidaha olmaz inşallah.

Utku

Utku