5800 XM ...!!! Beğenmediniz, Peki Neden Hala Çılgın Gibi Kullanıyorsunuz...???

Sponsorlu Bağlantılar

5800 cı

5800 cı

Üye
incelik ve zariflik istiyosan samsung al o zaman program istiyosan iphone al bak Nokia alma

mhustafa

mhustafa

Üye
tebrıkler haklısın mukemmel anlatmıssın kardes

mcetin55

mcetin55

Üye
Hc bir Zman Nokiadan Sasmayın !bütcesi düsük olan 5800 alsın yok 1miLyar verebilirm dersen git n8 al kmera ktüde cekio dmessin 16gb hfzada var !

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
Ya nokia 5800 kötü diyenin gözü başka telefondadır onun için öylederki başka yeni çıkan telefona sahip olmak için süper video kalitesi var televizyonda birşey olmadığında 5800 ile sinema filmi seyretmedinizmi? Hayat ortağınızla gülerken, ağlarken, severken, sıkıştığınızda, (Bir olay olur) bilgisayarın olmadığı yerde hep yanınızda bir ceptelefonu yokmu ve bu cep telefunu 5800 olanların yanındadamı yoktu telefonları kötüleyeceğinize emektar cep telefonunuz emekli olana kadar onunla iyi vakit geçirin sonra cep telefonunu ararsınız (Özlersiniz)
Birde NOKIA Morpy telefonunu nokia sorunsuz bir şekilde rakiplerinden önce çıkartırsa nokia şaha kalkar benden söylemesi

--------------- Ekleme ---------------

Nokia N8 hemen almayın çıkış süresinden 3-4 ay sonra alın onunda 5800ın ilk çıktığı gibi yazılım ve bazı sorunları var

berkcan_0

berkcan_0

Üye
ya bir konu bukadarmı güzel anlatılır bütün içimde kalanları dile getirmişsin bu fiyata bundaN güzel bir telefon alınmaz tamam ilk partlar hatalıydı kabul ama artık bunlarda hiçbir hata kalmadı zafer kardeşim birde sana birkaç sorum var bu telefonda ngage oyunları oynadık demişsin yani iphone gibi oyun oynanma şansı varmı içinde sadece görüntü vermek için bir ekran kartı olduğunu biliyordum ama birde bu c6 symbian 3 görünümlü cfw leri önerirmisin yada android yüklenme şansı falan varmı bu cihaza daha 1 ay önce aldım yeni sayılır ve çok memlunum

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
    Konu Sahibi
ya bir konu bukadarmı güzel anlatılır bütün içimde kalanları dile getirmişsin bu fiyata bundaN güzel bir telefon alınmaz tamam ilk partlar hatalıydı kabul ama artık bunlarda hiçbir hata kalmadı zafer kardeşim birde sana birkaç sorum var bu telefonda ngage oyunları oynadık demişsin yani iphone gibi oyun oynanma şansı varmı içinde sadece görüntü vermek için bir ekran kartı olduğunu biliyordum ama birde bu c6 symbian 3 görünümlü cfw leri önerirmisin yada android yüklenme şansı falan varmı bu cihaza daha 1 ay önce aldım yeni sayılır ve çok memlunum

öncelikle tşk kardeşim saol...
N-Gage oyunlarına gelince S60V5 forumunda oyun emülatörleri konusunda bulabilirsin n-gage yamamalrı ve oyunlarının nasıl yüklendiğini...
C6 Fw gelince ben şuan Trance kardeşin hazırladığı C6 Fw kullanıyorum gayet başarılı ve süper hızlı ilk defa kullanacaksın o yüzden iyi araştır...
Şu adnroid meselesine gelince daha önce 5800'a yükleyen görmedim duymadım ama olmaz diye düşünüyorum çok farklı sistemler mesela 5800 lara Windows'un Mobil cihazlar için hazırladığı Windows Mobile da yüklenemiyor...

AlpReis

AlpReis

Üye
Muhteşemsin muhterem, anlatım on numara

SilentOne

SilentOne

Üye
güzel olmuş ellerine saqlık kardeşim

muxo

muxo

Üye
eyvallah kardeşim ama haksızmıyım bence çok haklıyım...

offf bi git Allah aşkına. çok heyacanlanma evladım. bi otur soluklan.
bu arada hayal gücün çok gelişmiş. tebrik ederim. bu arada 5800 artık müzelik olmaya başladı. telefon çıkalı yıllar oldu. hala bu takozun davasını sürüyon...

5800 cı

5800 cı

Üye
offf bi git Allah aşkına. çok heyacanlanma evladım. bi otur soluklan.
bu arada hayal gücün çok gelişmiş. tebrik ederim. bu arada 5800 artık müzelik olmaya başladı. telefon çıkalı yıllar oldu. hala bu takozun davasını sürüyon...
adam kendi adına konuşuyo sanane arkadaşım beğenmiyosan değiştirirsin olur biter bıdı bıdı yapma

Üst Alt