Akıllı kilit aktif olmuyor yardımcı olurmusun şekil çizerek kilit açma lütfen yardımm
widgetteki örneğin youtube ana menüye eklemenin yolu var mı?
umarım soruyu doğru sormuşumdur..
kardes ben bunu telefona indiremiyorum DESTEKLENMEYEN İCERİK hatası werior bilgiasayara indirip atmayı denedim oda basarısız oldu nasıl yukleyebilirim ??
montede oyunlar-uygulamalar içiçe bunlar ayrı ayrı yerlerde toplamak veya sıralamak mümkün mü..
birde widgeti ana ekrana atınca youtube vb bi kaç şey hariç kocaman açılıyor..bu konuyla ilgil ne yapılabir.şimdiden teşekkür
oyun ve uyguları oyunlar klasöründen başka bir yere taşıyamıyoruz şuan ama şu şekilde sıralayabilirsin
listenin en başında olmasını istediğin oyunu en son yükle vb... buna benzer şekillerde sıralayabilirsin
widget konusunda 6-7 tane widget simge şeklinde diğerleri tam ekran olabiliyor yeni widgetler ekleyerek bu sayıyı çoğaltabilirsin s5620.pl 240x400.net gibi sitelerde birçok widget var ayrıca maxicep te de bir sürü widget paylaşılmış samsung star a olan widgetler moteyede oyumludur
iyi akşamlar
zahmet olmazsa senin elinde o tam ekran olmayan 6-7 widgeti buraya eklemen mükün mü..
youtube ve android saat var elimde bu arada..
bi yandan bende arayayım tabii.
Ya ben cahilce bir soru sormak istiyorum. Telefona mod olarak değilde işletim sistemi olarak symbian yada android yüklenebilir mi?

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
MFJF1 de route66 var dedin Task manager da çalıyşıyor mu menüden değil lakin orta tuşa basınca çalışıyor mu? şuan da XEJE1 kurulu eğer task manager var ise zaten türkçe dedin onu kurarım.kardeş monteye film atıp nasıl izlicem ya
desteklenmeyen uzantıdan başka bişi demyor
tamam haklısın doğru diyorsun lakin
sözlük diyorsun bana Türkçe sözlük de türkçe kelimelerin anlamını vermiyor ki türkçe-ingilizce'yi basit bir uygulama ile zaten yapıyorum.
Kasıyor diyorsun evet kasıyor bazen fazlası ile ama Hero mod kullanıyorum ve grafikler o kadar güzel ve tema o kadar şahane ki ben buna razıyım.MFJF1 de route66 var dedin Task manager da çalıyşıyor mu menüden değil lakin orta tuşa basınca çalışıyor mu? şuan da XEJE1 kurulu eğer task manager var ise zaten türkçe dedin onu kurarım.
--------------- Ekleme ---------------
iki sorum daha olacak konu açtım ama ilgilenen olmadı.
Touchwizz arayüzünü güncelleyemiyor muyuz?
ve samsung'un qwerty klavyeli bir telefonunda Mesaj bölümünde Görüşmeler sekmesi var dı yani Iphone tarzı CHAT SMS yani msn tarzı mesajlaşma var dı bu herhangi bir monte fw sinde var mı?