Samsung gt-s5620 monte için sorularınız varsa buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

free

free

Üye
widgetteki örneğin youtube ana menüye eklemenin yolu var mı?
umarım soruyu doğru sormuşumdur..

baranselona

baranselona

Üye
Akıllı kilit aktif olmuyor yardımcı olurmusun şekil çizerek kilit açma lütfen yardımm

menü-ayarlar-akıllı kilit açma-hareket kilidi açık olarak ayarlayın-altta menüler çıkar
sadece kilit aç=tuşa kere basıldığında ekrana istenilen harfin şekli çizilir ve kilit kalkar
hızlı arama-hızlı aramadaki bir kişiye herhangi bir harf atanır ve ekrana o harf yazılınca kişi otomatik aranır
uygulamaları başlat-aynı şekilda herhangi bir uygulamaya bir harf atanır ve ekrana atanan harf çizilince uygulama açılr

widgetteki örneğin youtube ana menüye eklemenin yolu var mı?
umarım soruyu doğru sormuşumdur..

hayır eklenmiyor sadece video player vs eklenebiliyor

free

free

Üye
5620 kendi dolphin tarayıcısından tv.spb.com/web adresine girmen yeterli
kardes ben bunu telefona indiremiyorum DESTEKLENMEYEN İCERİK hatası werior bilgiasayara indirip atmayı denedim oda basarısız oldu nasıl yukleyebilirim ??

free

free

Üye
montede oyunlar-uygulamalar içiçe bunlar ayrı ayrı yerlerde toplamak veya sıralamak mümkün mü..

birde widgeti ana ekrana atınca youtube vb bi kaç şey hariç kocaman açılıyor..bu konuyla ilgil ne yapılabir.şimdiden teşekkür

baranselona

baranselona

Üye
montede oyunlar-uygulamalar içiçe bunlar ayrı ayrı yerlerde toplamak veya sıralamak mümkün mü..

birde widgeti ana ekrana atınca youtube vb bi kaç şey hariç kocaman açılıyor..bu konuyla ilgil ne yapılabir.şimdiden teşekkür

oyun ve uyguları oyunlar klasöründen başka bir yere taşıyamıyoruz şuan ama şu şekilde sıralayabilirsin
listenin en başında olmasını istediğin oyunu en son yükle vb... buna benzer şekillerde sıralayabilirsin

widget konusunda 6-7 tane widget simge şeklinde diğerleri tam ekran olabiliyor yeni widgetler ekleyerek bu sayıyı çoğaltabilirsin s5620.pl 240x400.net gibi sitelerde birçok widget var ayrıca maxicep te de bir sürü widget paylaşılmış samsung star a olan widgetler moteyede oyumludur

iyi akşamlar

free

free

Üye
zahmet olmazsa senin elinde o tam ekran olmayan 6-7 widgeti buraya eklemen mükün mü..
youtube ve android saat var elimde bu arada..
bi yandan bende arayayım tabii.
oyun ve uyguları oyunlar klasöründen başka bir yere taşıyamıyoruz şuan ama şu şekilde sıralayabilirsin
listenin en başında olmasını istediğin oyunu en son yükle vb... buna benzer şekillerde sıralayabilirsin

widget konusunda 6-7 tane widget simge şeklinde diğerleri tam ekran olabiliyor yeni widgetler ekleyerek bu sayıyı çoğaltabilirsin s5620.pl 240x400.net gibi sitelerde birçok widget var ayrıca maxicep te de bir sürü widget paylaşılmış samsung star a olan widgetler moteyede oyumludur

iyi akşamlar

ekremozo

ekremozo

Üye
Ya ben cahilce bir soru sormak istiyorum. Telefona mod olarak değilde işletim sistemi olarak symbian yada android yüklenebilir mi?

baranselona

baranselona

Üye
zahmet olmazsa senin elinde o tam ekran olmayan 6-7 widgeti buraya eklemen mükün mü..
youtube ve android saat var elimde bu arada..
bi yandan bende arayayım tabii.

sanırım konunun 9. sayfasında paylaşmıştım dediğim gibi

adresinde birçok widget var paket halinde veya tek tek burdan bulup indirebilirsin

Ya ben cahilce bir soru sormak istiyorum. Telefona mod olarak değilde işletim sistemi olarak symbian yada android yüklenebilir mi?

hayır bu cihaza symbian yüklenmez android için çalışılıyodu ama oda olmadı heralde şimdide badayı yüklemeye çalışıyorlar bakalım ne olacak.... şu anda bi işletim sistemi yüklenmiyor:oke:

TasteKiN

TasteKiN

Üye

verdiğin sitede Blackbery mod yapmışlar bunu biz de yapabilir miyiz? Yapabiliyor isek bunu bize türkçe bir şekilde yeni konu haline getirebilir misin?

baranselona

baranselona

Üye
malesef yapamıycam...
bende bu siteyi google çeviri ile kullanıyorum :)

zaten tema yüklemeyi tavsiye etmiyorum ben yükledim bir gün bile dayanamadım telefon çok kasıyor eğer telefonun kasmasına dayanabilecekseniz task manager- route66 vb.. özellikleride temalarda kullanabiliyorsunuz
MFJF1 yazılımının eksileri
sözlükte türkçe kısmı gidiyor
açılşta samsung animasyonu yerine çin malı telefonlardaki gibi değişik bir açılış oluyor

artıları
temalar daha güzel
route66 var
mod yüklenebiliyor
orjinal google maps 3.0.2 var
tr dil desteği var-t9 da var
hiçbir sorun yok orjinal fw gibi

öncelikle MFJF1 yazılımının nasıl yükleneceği-neler yapılacağı açık ve net linkteki konuda anlatılmış
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html

sonra aşağıdaki anlatılan şeyleri indirdiğiniz fw dosyasına uygulayın
http://www.maxicep.com/samsung/monte-android-mod-406531.html

bence ne FW nizi değiştirin nede tema yükleyin ama karar sizin tabi...
iyi akşamlar

TasteKiN

TasteKiN

Üye
tamam haklısın doğru diyorsun lakin

sözlük diyorsun bana Türkçe sözlük de türkçe kelimelerin anlamını vermiyor ki türkçe-ingilizce'yi basit bir uygulama ile zaten yapıyorum.

Kasıyor diyorsun evet kasıyor bazen fazlası ile ama Hero mod kullanıyorum ve grafikler o kadar güzel ve tema o kadar şahane ki ben buna razıyım. :D MFJF1 de route66 var dedin Task manager da çalıyşıyor mu menüden değil lakin orta tuşa basınca çalışıyor mu? şuan da XEJE1 kurulu eğer task manager var ise zaten türkçe dedin onu kurarım.

--------------- Ekleme ---------------

iki sorum daha olacak konu açtım ama ilgilenen olmadı.
Touchwizz arayüzünü güncelleyemiyor muyuz?
ve samsung'un qwerty klavyeli bir telefonunda Mesaj bölümünde Görüşmeler sekmesi var dı yani Iphone tarzı CHAT SMS yani msn tarzı mesajlaşma var dı bu herhangi bir monte fw sinde var mı?

kasyom27

Üye
kardeş monteye film atıp nasıl izlicem ya
desteklenmeyen uzantıdan başka bişi demyor

free

free

Üye
320x240 destekler.convert proyla pcde cevır.3gp veya mp4

baranselona

baranselona

Üye
kardeş monteye film atıp nasıl izlicem ya
desteklenmeyen uzantıdan başka bişi demyor

montede HD kalitesinde videolar bile izleyebilirsin(ben izliyorum) altta verdiğim linkteki sayfada herşey detaylı anlatılıyor eğer yapamazsan özelden vb.. ulaşabilirsin

tamam haklısın doğru diyorsun lakin

sözlük diyorsun bana Türkçe sözlük de türkçe kelimelerin anlamını vermiyor ki türkçe-ingilizce'yi basit bir uygulama ile zaten yapıyorum.

Kasıyor diyorsun evet kasıyor bazen fazlası ile ama Hero mod kullanıyorum ve grafikler o kadar güzel ve tema o kadar şahane ki ben buna razıyım. :D MFJF1 de route66 var dedin Task manager da çalıyşıyor mu menüden değil lakin orta tuşa basınca çalışıyor mu? şuan da XEJE1 kurulu eğer task manager var ise zaten türkçe dedin onu kurarım.

--------------- Ekleme ---------------

iki sorum daha olacak konu açtım ama ilgilenen olmadı.
Touchwizz arayüzünü güncelleyemiyor muyuz?
ve samsung'un qwerty klavyeli bir telefonunda Mesaj bölümünde Görüşmeler sekmesi var dı yani Iphone tarzı CHAT SMS yani msn tarzı mesajlaşma var dı bu herhangi bir monte fw sinde var mı?

tabi karar senin öyle kullanmayı seviyorsan kullanabilirsin
MFJF1 de ROUTE 66 simgesi kendi menüye geliyor ayrıca kendin ücretsiz lisans alarak ve ücretsiz olarak türkiye haritasını ve tr erkek tr kadın seslerinide indirebiliyorsun

TASK manager hero modu yükleyince geliyor ve orta tuşa basılı tutunca açılıyor ve kullanışlı gibiydi.
evet türkçe ama türkçesi okadar başarılı değil
ayrıca 2 tane yeni tema geliyor ve gerçekten güzel görünüyorlar

touchwizz arayüzünü güncelleyebilmek gibi bi olanağımız yok şuan sadece mod vb.. yükleniyor
ayrıca biraz önce gördüğüm sayfada arkadaş monteyi yeni almış ve içinde qwerty klavye varmış öyle yazılıydı yanlış görmediysem

çhat tarzı mesajlaşma bildiğim kadarıyla montede yok ve hiçbir sitede vb.. rastlamadım rastlarsam konuya cevap olarak yazarım :)

free

free

Üye
java sms chat programlar olabilir getjarda araştırmak lazım belkide yoktur...

monteyi bt üzerinden modem olarak kullanabiliyormuyuz acaba??

extassy31

Üye
[sıze="4"]arkadaşlar benim bi sorunum var şimdi youtubeden ve dıger sıtelerden ornegın ızlesene.com dan vıdeo nasıl ızlıyebılırım hangı tarayıcıyı onerırsınız bıde youtubeden ızlıyebılırom dıger sıtelerden ızlıyemıorum bunun bı cozumu varmı yardımcı olursananız sevınırım[/sıze]

baranselona

baranselona

Üye
m.youtube-m.dailymotion gibi sitelerden tam ekran izleniyor flash player in yeni versiyonunu isteyen sitelerde ise telefona indiriyor bende izlesene.com da hiç video izlemediğim için bişey söyleyemiycem...

extassy31

Üye
AnLadm Pekı ben Bolt BrowSer KullanıoRm Hattm Vodafon Vodafon lıve ılemı baqlanıyım vodafon gprs ıle mı

baranselona

baranselona

Üye
bolta gerek yok youtube türkiyede açıldı zaten kendi browserinden veya youtube widgetinden direk olarak izlenebiliyor
bence opera bolttan daha iyi tavsiye ederim (yatay ekran ve tam ekran olarakta kullanılabiliyor) qwerty klavyeside var

ayarlar konusunda vodafone hakkında bilgim yok ama büyük ihtimal GPRS olarak seçmelisin

extassy31

Üye
Pekı opera ıle dıqer Vıdeo Sıtelernden Vıdeo ızlıyebılıyomuyuz ?

Üst Alt