nokia n8 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 almayı düşünüyorum
arkadaşlar n8 almayı düşünüyorum ama emin değilim.sizin görüşleriniz nedir özellikle kullanan arkadaşlar nasıl bir telefon rahat mı????

oguz77

Üye
hocam tavsiye etmiyorum şu anda nokia bitmiş durumda eski bir nokia kullanıcısı olarak sansung galaksi s eğer alabiliyorsan al veya androit işletim sistemli bi telefon al htc lg gibi

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ücreti önemli değil ama almışken gzl bişi alayım diyorum o yüzden telefonda önerebilirsiniz onlarıda değerlendiririm bu arada görüşün için tşk

franzliszt

franzliszt

Üye
symbian s3 bölümüne gir biraz göz at

besir06

Üye
symbian s3 bölümüne gir biraz göz at

arkadaşın dediği gibi gir göz at + galaxy s vs. hikaye 3 tuş problemi fLn root etmek android market başlı başına bir sorun bunlar.12 mp kamera+hd video kayıt + hdmi cıkış + usb on the go bunlar ezer geçer galaxy 1 ghz n8 680 mhz n8 acaip yavaş diyenlere takma symbian yüksek işlemciye gerek duymaz ancak android 1ghz altında verimli değil (motorola milestone xt720 kullandım ordan biliyorum) hızları nerdeyse kafa kafaya eşit arkadaşımdan biliyorum malzeme kalitesi olarakda her türlü nokia sen git al n8i gerisini düşünme Nokianın bir sözü vardı n8 reklamında sen nasıl istersen öyle gibi bişe gerçekten çok doğru bir söz cebinde kücük bir pc taşıyorsun

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
şimdi internetten araştırıyorum yarısı öyle dio yarısı böyle dio kamera olarak düşünce kesinlikle n8 ama şimdi biri yavaş dio biri hızlı ne yapacağımı şaşırdım:d:

besir06

Üye
kullanana sor kullanmayan anti nokiacılara değil

Revengeful

Emekli Yönetici
Telefonun hataları gittikçe su yüzüne çıkmaya başladı. Hemen alma.

besir06

Üye
ya arkadaşım ne hatası varmış telefonun iphone 4 gibi cekmiyomuymus tabi cekmez iphonecular telefonu tutmasını bilmiyor rest sorunu bir seride vardı onlarıda deiştirdiler zaten telefonun hic bir hatası yook

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone 4 ün sonradan üretilen partilerinde sorun yok ;)
Ben N8 de kullandım. Ona göre konuşuyorum ;)

batuone

Üye
n8 i boşver htc hd 2 al manyak bişi hacı süper :oke: 1,5 ghz işlemci ve 4,3 çoklu dokunmatik dev ekrana sahip harika bir cihaz kesinlikle tavsiye derim tabi paran varsa :ehe

besir06

Üye
İphone 4 ün sonradan üretilen partilerinde sorun yok ;)
Ben N8 de kullandım. Ona göre konuşuyorum ;)

n8 de ne sorun varmış açıkla bizde bilelim kullanıyorz bi sorun bulamadık yani

--------------- Ekleme ---------------

n8 i boşver htc hd 2 al manyak bişi hacı süper :oke: 1,5 ghz işlemci ve 4,3 çoklu dokunmatik dev ekrana sahip harika bir cihaz kesinlikle tavsiye derim tabi paran varsa :ehe

htc hd 2 güzelde cok büyük :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Nokia kendi itiraf etti be..

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
kullanana sor kullanmayan anti nokiacılara değil

para sorun değil önemli olan adam gibi bi telefon alamk

bide şöyle bişi var ben klavyeli aynı zmnda dokunmatik tel istiodum sonra n8e kaydım kısacası benim için önemli olanlardan biride mesaj yazımının rahatlığı

Revengeful

Emekli Yönetici
para sorun değil önemli olan adam gibi bi telefon alamk

bide şöyle bişi var ben klavyeli aynı zmnda dokunmatik tel istiodum sonra n8e kaydım kısacası benim için önemli olanlardan biride mesaj yazımının rahatlığı
İphone al bence. MacOS işletim sistemi var. Apple ın kendi bilgisayarlarında kullandığı özel ve en güçlü işletim sistemi. Virüs giremez.
Onun yanında çok hızlı ve güçlü.

besir06

Üye
nokia en azından destek sağladı iphone ne dedi tutmayı bilmiyorsun telefonu bu kafa yapısıyla işleyen bir firmadan telefon almam ben şahsen sorunlar diyosun bn sna ne dedim restden bşka sorun varmı o partideki tüm cihazları gidip kvk genpa vs deiştirebiliyorsn.

Revengeful

Emekli Yönetici
O sorunu çözdüler ama, nokia ise daha çözemedi.

besir06

Üye
nokia acıkladı üretimi yapılan seride sim kartının ordaki tırnakdan dolayı bunuda halletti . bilmeden kullanmadan böyle yorum atıyorsunuz ya ne diyeyim

Revengeful

Emekli Yönetici
Kullanmadan ? Kullandım dedim önceki mesajımda dikkat edersen :)

--------------- Ekleme ---------------

Sen önce iphone kullanıp karşılaştır :)

besir06

Üye
3gs 8gb kullandım 4 nasip olmadı söyle yeni cıkan pda ları ezip gecen + özelliklerini bana bi sayarmısın iphonenun 3gs zamanlarımda video izlemek icin kac takla atardık flash yok bas bas bağırıyoz appleın tek bildiği müşteriyi sömürmek n8den hızlı olabilir ancak öyle aham şaham fark yok n8 in diğer özellikleri iphone u ezer gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt