SKYFİRE güncellemesi 05.12.2010 ARTIK ÇALIŞIYOR DENENDİ ve TEST EDİLDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bu SKYFİRE Çalışıyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    922
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
istenen uygulama erişime izin verilmedi yazdı hack istiyo sanırım

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
Wifi destekli olanı bekliyoruz.çok işimize yarıycak emekleriniz için teşekkürler....

wifi içinde bir yol var ama deneme şansım yok wifi modeme amerika proxy adresi atayarak baglantıyı açmak tabi çalışan bir proxy bulmanız gerek bu yöntem işe yarıyor diye biliyorum

olayda şöyle biz skyfireden bağlanınca biz yurt dışından bağlanmış gözüküyoruz proxy de böyle bir şey
belkide o zaman olabilir skyfire amerikada kullanıma açık çünki

deneme şansı olan denesin bi sonucuda yazar

gowlet

gowlet

Üye
Kardeşim nasıl yapılacağını anlatta yapalım o zaman. Ya şu prefs dosyalarını bana verin biriniz. Yüklenmiyor program telefona.

flkra

Üye
arkadasım belkı sorun sadece bende var ama bılemıyorum tahmının genelde de vardır ama kımse kullanmıyor galıba ben fbden poker oynuyordum ama tam ekran olayı yok bu surumde yada ben bı yerde hata yapıyorum bıraz bana yardımcı olursan gercekten sevınırım sımdıden program ıcın cok tsk ederım basarılarının devamını dılerım

sadem-

sadem-

Üye
Teşekkürler Polat8124 abee
:D abicim bu konuyu yaklaşık 2 saat önce tel'den okudum,anladım
herşeyi...ama ben tel'den hemen indirip yükleme
dim.önce telefon a format attım *#7370# arama tuşuyla...sonra hafıza kartını biçimledim.ve telefonu yarım saat açmadan batarya sim kart çıkarıp bir köşeye bıraktım.daha sonra teli açtım
önce hackledim,sonra sağ sol ayarlarını düzelttim.ve polat8124 abee verdiği skyfire'yi yükledim
çalıştı çok rahat hiç hata vermedi direk açıldı.ve şuan açtığım gibi bağlanıp açılıyor...
Formül şudur:telefon hack'li yada sertifikalı olacak bağlantı ayarları düzgün olacak ve en önemlisi telefon hafızası bomboş olacak hiç birşey yüklemeyin ....ışte bunları yapınca çalışma yüzdesi çok yüksek olur...ben bi daha polat8124 abime teşekkür ediyorum...
bu arada telefon modeli nokia n73 hafıza kartı boyutu 512mb... Saygılar...

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim nasıl yapılacağını anlatta yapalım o zaman. Ya şu prefs dosyalarını bana verin biriniz. Yüklenmiyor program telefona.

arkadaşlar en üstteki 3 linkten indirirseniz kurabilirsiniz. prefse ihtiyaç yok onları en son çalışan prefsler diye verdim çalıştıramayanların belki işine yarar diye program tek başına çalışıyor çok hata verirse kullanıla bilir ama genede istiyoruz derseniz çalışan prefslerden elimdekilerin hepsini upload ederim

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler Polat8124 abee
:D abicim bu konuyu yaklaşık 2 saat önce tel'den okudum,anladım
herşeyi...ama ben tel'den hemen indirip yükleme
dim.önce telefon a format attım *#7370# arama tuşuyla...sonra hafıza kartını biçimledim.ve telefonu yarım saat açmadan batarya sim kart çıkarıp bir köşeye bıraktım.daha sonra teli açtım
önce hackledim,sonra sağ sol ayarlarını düzelttim.ve polat8124 abee verdiği skyfire'yi yükledim
çalıştı çok rahat hiç hata vermedi direk açıldı.ve şuan açtığım gibi bağlanıp açılıyor...
Formül şudur:telefon hack'li yada sertifikalı olacak bağlantı ayarları düzgün olacak ve en önemlisi telefon hafızası bomboş olacak hiç birşey yüklemeyin ....ışte bunları yapınca çalışma yüzdesi çok yüksek olur...ben bi daha polat8124 abime teşekkür ediyorum...
bu arada telefon modeli nokia n73 hafıza kartı boyutu 512mb... Saygılar...

ben teşekkur ederim çalıştırmana sevindim çünkü çoğu arkadaşım çalıştıramadık diyor bende şimdi onların sorununu çözecek bir alternatıf arıyorum bağlantı hatası olmadan

verdiğin bilgi içinde teşekkürler ayrıca

canaytekin

canaytekin

Üye
peki wifi destegiii ne zmn gelir acaba ??? bilgi veren oursa cok sevinirim

ramozotti

Üye
belki 100 defa try again dedim ama malesef bir kere bile çalıştıramadım

KELGER

KELGER

Üye
kardes s60v5 olani yaparmisin aciliyor ama kullanmasi zor bunun

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
türkcell internet ile çalışıyomu acaba

matela

matela

Üye
bn yaklasik olarak 5 dk da baglaniyorum arkadasimin yaptıgı tüm pefsleri skyfire dosyasına attim dns yaptım ve programa 3 kere gir cık kesinlikle çalısıyo 5 dk baglanıyom ama tam ekran yapamama kötü olmus biras oncede ligtvden trabzonun macını isliodum yani kesinlikle çalısıyo ama keske wifi içinde olsa wifiden daha hızlı baglantı yapılabilir

gizmomehmet

Üye
kardeş sertifika hatasına çözümün varmı?

padisah_58

padisah_58

Üye
sertifika yaptım yüklerken güncelleştirme hatası verdi..????

KELGER

KELGER

Üye
var sis editör ile sertifikasını silin sonra hacklı tel inize kurun.başka yolu yok boşuna uğraşmayın.
türkçeleştirilmiş programı kimse sertifikalı yapamaz.ancak kendi telefonu için sertifikalayabilir

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler deniyorum....

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
kardes s60v5 olani yaparmisin aciliyor ama kullanmasi zor bunun

tamam türkçeye çevirip upload ederim

skyfire bağlantı hatasınında çözümüne ulaştım sayılır dün devamlı bağlantı sağladım hiç hata almadan ama buğün telefon internete dahi girmiyor internetimde bir skıntı var sanırım internet gelsin şansa mı bağlandı devamlı onu test edeyim kesin sonuca ulaşınca onuda anlatırım
herkes rahat eder

sahin177

Üye
Wifi ile bağlanmıyormu ? Ayrıca telim 5530 XM hackli ama update hatası alıyorum sertifikaladım dosyaları gene olmadı sade şekliyle attım telefona yine yüklenmedi. Kurarken prefs leri kaldırdım tiklerini yine kurmadı nedir bunun çözümü :S

KELGER

KELGER

Üye
tamam kardeş saol s60v5 olanı bekliyoruz

GRAND_HUSTLER

GRAND_HUSTLER

Üye
...

POLAT8124

POLAT8124

Üye
    Konu Sahibi
pref dosyalarını ayrı versen daha iyi olmazmıydı dostum..

tamam arkadaşlar prefside ayrı veririm madem lazım diyorsunuz

kuramıyorum diyen arkadaşlar hackli telefonlara kurulabiliyor bu s60v5 ve s60v3 lere eger kuramadıysanız telefona format attıktan sonra tekrar deneyin hafıza kartı takılı olmadan sertifikalayarak yüklemelerdede aynısını yapın kendi sertifikanızla sertifikalayın hafıza kartı olmadan kurulumu deneyin tel hafızasına kurun